se v celoti strinjam, samo konec mi je bil mal mimCitat:
Uporabnik DOHC pravi:
Birdman, je posnet fenomenalno, čeprov sm umes dubu feeling k d gledam dokumentarc. Igra Keatona, je super, od Nortona še boljša, Emma stone mi ni pasala niti v en kadr. Scenarij je tut uredu, čeprov se vid kako je hotu Iñárritu (prevečkrat) pokazat/povedat njegovo frustracijo s kritiki in njihovim vplivom. Igra in scenarij sta uredu, directing je pa fenomenaln. Definitivno a must see movie,
IMHO
Citat:
Uporabnik decva pravi:
se v celoti strinjam, samo konec mi je bil mal mimCitat:
Uporabnik DOHC pravi:
Birdman, je posnet fenomenalno, čeprov sm umes dubu feeling k d gledam dokumentarc. Igra Keatona, je super, od Nortona še boljša, Emma stone mi ni pasala niti v en kadr. Scenarij je tut uredu, čeprov se vid kako je hotu Iñárritu (prevečkrat) pokazat/povedat njegovo frustracijo s kritiki in njihovim vplivom. Igra in scenarij sta uredu, directing je pa fenomenaln. Definitivno a must see movie,
IMHO
Citat:
Uporabnik SpaceMonkey pravi:
12 angry men - 11/106. mesto na IMDB mu po mojem mnenju dela krivico, jaz bi ga prestavil še par mest višje. V bistvu sploh ne vem,kaj bi lahko pri tem filmu naredili bolje, super igra, dialogi, tempo, zgodba, režija, kamera, ni da ni.