Klasika: Katere filme ste gledali? II

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

undefined

Fizikalc
6. jan 2008
1.220
0
36
Jaz nebi preveč dal na IMDB oceno, ker so okusi pač preveč različni. Velikokrat sem zaradi igralcev ali pa zanimivega opisa filma pogledal zadeve ki imajo IMDB oceno 5 ali manj, pa so bili odlični filmi. IMDB 8+ nikakor ni razlog da gre za fantastičen film.

decva

Pripravnik
5. sep 2007
462
0
16
Remember me 7/10
Agora - 7/10 fascinantna filozofinja Hipatija, samo njen konec so pa v filmu precej omilili, mislim, da bi bila resnica za gledalca preveč...

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:

Gl. igrač je dobil kaj je iskal (izobrazbo), to je glavno, ampak kaj se tiče maščevanja pa
ni bilo ravno zadoščeno vsaj mojemu sadizemskemu nagonu. Taprvega je zmlatil, ok,
polomil nos (lahko še bi mu arkado pa ličnico, nekaj za celo živlenje), nakoncu pa bi
lahko Skarsgård-a posilil z eno palico, pa ravno pravšnjo je držal
smile-1.gif

Škoda da ne pokaže nakoncu očima kako se šeta z bergljo.

Sicer pa dober film, naučil se nisem kaj dosti, je bil pa intertejment popoln, prav z muko sem dal na pavzo in šel na WC
smile-1.gif

Ma dolgo so mu držali živci, jaz bi že prvi teden naleto z repliko pa ju prislili da si izmenično pofafata.
smile-1.gif

Zdaj me pa zatoži ravnatlu, medtem ko jaz kažem tvoje slike kako vlečeš
smile-1.gif

Jebeno odličen film. Hvala, ker ste ga omenili tukaj!!
zmaga.gif
Pa sem po dolgem času pogledal nekaj specialnega, ker glede na to kako sranje zadnje čase hollywood ven meče...ah škoda besed.

Tudi Celda je super film.

Pogledal sem si tudi južni film Težko je biti fin in mi je bil zelo všeč. Priporočam

raket4

Zelenc'
22. jun 2010
4
0
1
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Kick-ass - začetek 6/10, akcija na koncu 8/10

Film z drugačnimi heroji (no vsaj glavnim). Podoben temi je še Defendor. Oba filma zame vsaj 7.5/10.
cheer.gif

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Ninja Assassin - 9/10 (samo zaradi hektolitrov krvi in nazorne akcije
grin1.gif
)
Staten Island - 7/10

Dante

Pripravnik
3. sep 2007
544
0
16
Jest tudi včeraj Ondskan.
cool-1.gif

Imam še par skandinavskih za pogledat iz sosednje teme.

Drugače pa pogledal Unthinkable. ..preveč Samuela L.Jacksona...glavna zgodba se izgubi, ni do konca razdelana. 8/10

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
The Twilight Saga: Eclipse je v kinih.

Trenutna ocena je 3.2 (to ocenjujejo večinoma tisti, bolj privrženci)

Ocena top 1000 IMDB voters = 1,6

hysterical-1.gif

že opis je svetoven:

Citat:
As a string of mysterious killings grips Seattle, Bella, whose high school graduation is fast approaching, is forced to choose between her love for vampire Edward and her friendship with werewolf Jacob .
hysterical-1.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Sem ga šel včeraj gledat (še dobro da nisem tega posta prebral
grin1.gif
) in mi je bil kar všeč. Sicer je polno ljubezenskih prizorov, kot jih je bilo tudi pri prejšnjih dveh delih, ampak je pa nekaj dobrega črnega humorja med Edwardom in Jacobom, akcije pa je manj kot v prejšnjih dveh.

Tak na splošno bi ocenil 6/10, zakaj ima tako nizko oceno mi ni jasno. Je pa vsaj meni boljši od 2. dela.

Aja, 4. del bo v dveh filmih kot Heri Poter, treba služit...

Aliens

3700. registrirani uporabnik
18. jun 2008
314
2
18
A je dobro prej pogledat prva dva dela ali so zgodbe nepovezane?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.