Citat:
Uporabnik ynos pravi:
A kdo ve kdaj se najbolj splača it gledat, če nočeš čapcev, nadležnih otrok in folka, ki poje 2 kubika kokic med filmom? Med tednom, vikendom.....zgodaj, ppozno, zelo pozno...
Je vseeno kater dan i katera ura ker so čapci skoz v koloseju. Sva šla z mojo gledat že več filmov v kolosej ob vseh mogočih urah in vse mogože zvrsti. Kadarkoli sva šla film gledat malo po premieri (sepravi da je bil film še dokaj svež) je blo not polno čefurjade, ki svoj strah med grozljivko preganjajo z glasnim komentiranjem in pripovedovanjem samo njihovi vrsti smešnimi forami. Da o tem da ti smrdljive japonke firme addiddasy direkt za vrat porine sploh ne govorim. Itak, glasni so za popizdit, pol pa iz ruzaka vleče mercator čips in sbudget kokakolo (frajer 1. kategorije). Tako da je po mojih izkušnjah vseeno kdaj greš gledat film, če se le ta predvaja manj kot 14 dni ker jih boš sigurno srečal. Morda jih do kakih 16.00 še ni v kinu, ker še v mcdonaldsu pomfri pečejo, ampak po 4 je pa kriza. Pa po koncu filma je pred kolosejom obvezno blokadiranje tistih gnilih hond in bmw-jev. Res užitek je bit v kinu. Ne vem zakaj ne nabavijo redarjev in začnejo to nesnago ven metat drhal neumno. Si ne predstavljam kaj je to moglo delat na seksu v mestu ko so wannabe zajebane čefurke z njihovimi čefurji prleteli v kino.
PS: ne hodi v kolosej ko je "kino dan" (mislim da torek, enkrat sem šel in nikoli več). Sej veš, amiru i ameli je všeč če je karta 40 centov ceneje, ker lahko polek mercator čipsa in sbudget kokakole zraven kupita še tuševe krekerje in je užitek še večji.
Od zdej naprej hodim filme gledat ko so že proti koncu predvajanja in še to po 22.00 uri. Enkrat sva z mojo šla v kino (sicer planet tuš v NM) ob 23.00, med tednom, film je bil zunaj kak mesec (vglavnem vsi so si ga že ogledli) in sva bla v dvorani sama. Res je blo fajn. Je padel sklep da počakava da vsi bedaki film vidijo, šele potem greva gledat v kino.
Sepravi: v kolosej pojdi ko:
1.se film predvaja več kot 14 dni
2. Med tednom (razen v torek ko je kino čefur dan).
3. Pred 16.00 (a takrat kolosej že vrti filme) in po 22.00 (seveda med tednom)
Vem da je blo off topic ampak mogu sm dat iz sebe.
Nazadnje urejeno: