Kje ste chipali avte?

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.336
303
83
39
Ljubljana
No, jz sm v petek čipiral pri tuner.at (Graz) Omego iz 120PS na 150PS, dobri pospeški, avto zaenkrat nič črno ne kadi, porabo bom še spremljal.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
Ima mogoče kdo čipanega Mercedesa? (A klasa, 180 CDI, 109 konjskega..oz. kaj v tem rangu...2.0 dizla)

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Nekaj je bilo govora o ugodni ceni za tuning pri RSR če pride več ljudi tunat.
Sam sem tam že čipal 1,8T (150), sedaj pa bi čipal 1,9TDI (130).

Je še kakšen potencialni ...

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ksz

koliko se vam pozna poraba (+ ali -) po čipanju?
se bi šlo pa za pasat 1.9 TDI

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
V avstriji pomoje ceneje pride, ker dost oz. več ljudi to naredi kot pri nas.

Vprašanje. Ali pri čipanju samo popravljen program vrže na čip ali menja tudi kake dele na avtu oz. okoli mašine,
nekaj sem slišal, da če ga čipaš za dosti več KM je treba nekaj zamenjat pri mašini
rolleyes-1.gif
A to drži?

lp

Matrix

lawyer
20. jul 2007
238
0
16
Ptuj
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Nekaj je bilo govora o ugodni ceni za tuning pri RSR če pride več ljudi tunat.
Sam sem tam že čipal 1,8T (150), sedaj pa bi čipal 1,9TDI (130).

Je še kakšen potencialni ...

Na 2. avto imaš itak sam že 30% popusta, tako da ti nič ne koristi če greš še s kom, ker se ne seštevata ta dva.

KURKOFF

Pripravnik
8. avg 2007
401
0
16
Ko sem jaz jesni klical tja, mi je "prijazna" gospodična dejala, da je pri dveh avtih 30% popusta (razumel sem da na oba), nato sem vprašal, kaj če pa pridemo trji, štirje, pa sem dobil odgovor, da to nima veze na ceno. Ko sem rekel, da imajo drugje več popusta pa mi je predlagala naj pač grem tja, ker tako dobri kot so oni ni nobeden.

p.s. če najdete kje dobro ceno, se vam pridružim!

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik KURKOFF pravi:
Ko sem jaz jesni klical tja, mi je "prijazna" gospodična dejala, da je pri dveh avtih 30% popusta (razumel sem da na oba), nato sem vprašal, kaj če pa pridemo trji, štirje, pa sem dobil odgovor, da to nima veze na ceno. Ko sem rekel, da imajo drugje več popusta pa mi je predlagala naj pač grem tja, ker tako dobri kot so oni ni nobeden.

Sem mislil da se je ta "gospodična" v teh letih dela naučila vsaj malo kulture pa vidim da še zmeraj isto.
jezen.gif

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Citat:
Uporabnik andrejb pravi:
A ni za 3 še cenej. zdej smo že trije, se bomo kej zmenl?

Kar se mene tiče lahko.
Sedaj imam najprej mali servis za nardit potem grem pa k RSR - torej verjetno naslednji teden.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik KURKOFF pravi:

Sem mislil da se je ta "gospodična" v teh letih dela naučila vsaj malo kulture pa vidim da še zmeraj isto.
jezen.gif

Povej kako bi ti rekel. Ker itak če šef ne odobri popusta ga ona ne more dat kar tko na svojo odgovornost oz. ga lahko da koker je pač možno. Je pa res tista beseda"mi smo itak najboljši" malo tko tko
smile-1.gif

lp