Kje ste chipali avte?

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
RSR, lepo je sel do 231.000km potem sem ga pa nazalost prodal.
frown-1.gif
Ne nic ni bilo narobe, druga stvar. Cena: 50.000sit

Nazadnje urejeno:

Purly

Pripravnik
11. sep 2007
55
0
6
MB
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Jz mislim pri tuner.at chipat, baje za 350 eur.

Kje ste vi chipal, za koliko in kako ste zadovoljni?

jaz sem čipal pri competence tuningu (tuner.at) , vsekakor priporočam, obvladajo tudi FAP filtre in koliko vem so edini za katere lahko skleneš garancijo pri NSA zavarovalnici (motor,menjalnik,turbo...) ostali dajo garancijo samo na storitev.
Poglej na njihovo spletno stran pod http://www.tuner.at/presse.php,(auto bild) imajo odličen image v A,DE,CH...

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
ksz

Verjetno je bilo že kje omenjeno pa vendar ... Kako je s čipanjem in garancijo? Raje počakati da poteče? (Avto bo star 2 meseca.)

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Malo še počakaj zaradi motorja... Naredi vsak 15k km, da se mašina vredi ulaufa... Pol pa ni panike čipat, če pa bi mel kakšne težave zaradi garancije pa ti nazaj naredijo
wink-1.gif
Saj to samo prek OBD kabla gre (večinoma)

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Nevem točno na kak način čipajo v avstriji... Če imajo samo flash je vseeno, kje je pač ceneje... Če ne pa je pomoje boljše it v avstrijo, izkušnje pač naredijo svoje. Pa še garancijo lahko dobiš. Ponavadi tak nič ne crkne, razen če že imaš kaj dotrajano! To pa tak vidijo, ko priklopijo na računalnik in ti priporočajo kaj storit!

Purly

Pripravnik
11. sep 2007
55
0
6
MB
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Kok si pa dal?

Baje ma njihove izdelke tud en s Ptuja?

nima, le posreduje, tako da zaenkrat če je več interesentov pride tuner iz avstrije in naredi tukaj. Sicer pa imaš na njihovi strani (SLO) kontakte in vprašaj...
btw, meni je naredil preko OBD, peljal sem se pa v Graz na sedež firme, ker sem si želel malo ustvarit mnenje kaka firma je to (da ni kaki garažni one man band).
O garancijah imaš tudi vse napisano.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Ve kdo mogoče kako je s čipanjem in naknadno vgradnjo tega filtra? Baje da eno z drugim ne gre najboljše, pa ali se sploh splača vgradnja takega filtra na 5 let star avto? Gre mi namreč strašno na organ, da kadi
uf-1.gif

drugače pa sem čipal pri chiptuning in sem super zadovoljen
zmaga.gif

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
kadil bo ziher konkretno manj.Problem pri cipanju je, da je posledicno precej vec dima kot pred cipanjem.Ce se ti splaca ves najbolj sam, ker kake olajsave (kot v Nemciji) pri registraciji ziher ne bos dobil.Pri nas bi se k vecjemu kdo tezil zaradi predelanega izspusnega sistema.