Kje ste chipali avte?

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
a drezaš v kregarijo
evil.gif

jaz RSR.

glavnina bo itak RSR ter Avtoelektronika....za moje pojme oba OK.

Cenovno se pa da priti skozi tudi z nekje 300 EUR (mislim da ima RSR akcijo, da če pridejo 3-je je cena nekje 300 EUR...ne vem čisto natančno cene).

Tako da...če si kaj resen interesent - poišči uporabnika Ericksa....mislim da sta 2, pa iščeta tretjega.

elo

Dr. Rodilnik
4. sep 2007
1.630
4
38
malo tukaj malo tam
jaz sem hotel čipati in po vseh referencah mi je bil rsr najboljši in najbolj strokoven.

no, na dogovorjen termin sem bil deležen odpiranja računalnika z dletom, odlotanja čipa in po vsem tem ugotovitve, da za moj čip nimajo programa...

adijo garancija na računalnik in nič prirastka moči in navora...

mi pa ni bilo potrebno nič plačati. pošteno, a ne???

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Citat:
Uporabnik elo pravi:
jaz sem hotel čipati in po vseh referencah mi je bil rsr najboljši in najbolj strokoven.

no, na dogovorjen termin sem bil deležen odpiranja računalnika z dletom, odlotanja čipa in po vsem tem ugotovitve, da za moj čip nimajo programa...

adijo garancija na računalnik in nič prirastka moči in navora...

mi pa ni bilo potrebno nič plačati. pošteno, a ne???

Posteno?
10.gif
Potem bi se on moral tebi kaj placati.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:

Jz mislim pri tuner.at chipat, baje za 350 eur.

Kje ste vi chipal, za koliko in kako ste zadovoljni?

Ko sem bom odločil bom šel itak na RSR! Trenutno še razmišljam
wink-1.gif
Imajo pa akcijo, če greta dva... 2 ne 3... -30% na cene iz cenika...

Glede tunerjev pa se prvo malo pozanimaj... Lahko da ti bosta 2 konja več, če bo avto že pri limitu za 30 C dodatno segrela turbino. Priporočam ti RSR, ker človek obvlada...

Nazadnje urejeno:

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
RSR, plačal okrog 100k sit, je bla neka akcija lani januarja. Še vedno mi pričara nasmešek na obraz ko pohodim do konca
smile-1.gif

creep

Fizikalc
19. jul 2007
1.306
50
48
42
www.lampret.net
RSR
grims-1.gif

Resnicno zadovoljen. Profesionalen pristop, ni mu tezko odgovarjati na vprasanja glede tunanja in motorja, dobil nekaj koristnih nasvetov za naprej. Kar pa se novih nastavitev tice, sem pa 100% zadovoljen.
cheer.gif

Pri Avtoelektroniki sem bil na valjarjih, ker je eden iz A.com zrihtal "dyno day". Moram priznat, da sem bil tudi nad njimi zelo navdusen, ker so se nam prilagodili kar se termina tice (vsi nismo imeli casa na isti dan) in so nam poleg dynota malce razkazali njihov tunan S8, pa nasploh so bili zelo prijazni.

Skratka, jaz nimam pripomb ne na RSR, ne na avtoelektroniko.
cheer.gif

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Meni je kul pri RSR, da človek res zna odgovorit na vsa vprašanja in ti svetuje, kaj bi še bilo smiselno menjat in ne strelja kar nekaj v 3 dni. Premišljeno vse reče... Pa software ti pobere in orginalnega spremeni, ter nazaj naloži. Ne povozi kar starega ali kupuje drugih izdelkov iz nemčije ali avstrije...

Sem pa bil v kontaktu pri obeh podjetjih in se na podlagi tega sam odločil in ne kaj sem prebral na netu.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Verjetno ima OBD priključke in flashe
grin1.gif

Jaz tega nebi sam delal, škoda avta in keša... Pri 10k+ € avtu, se tistih 300€ ne pozna toliko, kot če bi menjal motor
uf-1.gif

Nazadnje urejeno: