Kje je tema o "fejk" policistu??

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Bolj zanesljiv že, kot pisanje Apachija tukaj.
evil.gif

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.142
319
83
Kaj pa če je to spet ena romunska fora. S sabo imajo iztiskan fake plačilni nalog, če jih slučajno ustavi policaj, pa rečejo, da jih je ravno že nekdo drug pokasiral in s tem preusmerijo pozornost ?

Guinness

Guru
2. jul 2008
4.100
2.888
113
Se strinjam, samo tele nebuloze od Apachija pač po mojem mnenju ne držijo vode.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
nič ni rekel, da so ga pridržali... torej sta bila lahko res dva?
drugače imajo pa na sodiščih najbolj nevrjetne izgovore in se jih apači mogoče poslužuje... ne vem bom raje počakal nadaljevanje. posebej ker do sedaj ni najbolj zanesljivih informacij.

B81

22. jul 2007
37.912
11.113
113
Eh, prej je bila konec, kot je začela... kje je Apachi? Ali pa še bolje...kje je Elvir?

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.671
3.188
113
v lokalni ostariji
apolo sej on je nekak povedal kaj bo PiRovc povedal torej, da so dobil lopova itd... (tuki se u bistvu ni zlagal, ker če bi se dogovoril bi povedali, da nekoga nekje morda sumijo ampak ni nič;:)))

težava je da on tukile razlaga a oni prvjo da je bil pridržan (ok lahko je bil že spuščen:)))

glede na to, da je meni iz prve osebe nekak znano kako gor laufa milica... bi clo verjel da so zadaj neke privat zadeve... apolo a veš ms itd je le mejhna milicarska postaja:)

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik binebane pravi:
nič ni rekel, da so ga pridržali... torej sta bila lahko res dva?
Evrofil je men tak sumljiv, vedno mi je bil sumljiv, res, taprava sumljiva faca je, najbolj sumljiv od vseh vas tuki gor je
evil.gif

hysterical-1.gif

ej , evrofil
pozdrav.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.