Kje je tema o "fejk" policistu??

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.
I

Izbrisan uporabnik 474

OK, meni ni več nič jasno...

Čigav je avto (srebrna Škoda Octavia Combi), ki je na linkuod 24 ur?
Iz katerega avta so bili zaseženi predmeti, ki so na zgornji sliki?

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.521
6
38
Madona, je ja mel več robe pa boljšo opremo kot pravi policisti
evil.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Meni tudi ni več čist nč jasno....v opisu na zadnjem linku, ki ga je dal SouthPark, so zaseženi predmeti isti, kot jih je napisal Apachi,da so mu jih zasegli, tudi, da je bila odvzeta prostost osumljencu, a Apachi piše, da ni bil on. Zdej edino, če so spet naši FDV novinarčki tole napisali brez preverjanja al pa piše Apachi iz zapora preko telefona oz. da piše namesto njega nekdo drug
rolleyes-1.gif

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
dejanso je teh bilo lahko več, so iskali in pomotoma še apačija vključili, lahko je slika simbolična, lahko je kar koli drugega...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Apachi, zakaj maš na zadnji polici luč? Kamera mi je še logična zadeva, luč pa niti malo. Tud "voki-toki" mi je precej nelogična oprema v avtu.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Zakaj pa bi bil voki-toki nelogična oprema v avtu?
confused-1.gif

S kolegom greva večkrat po gobe v gmajno, kjer ni gsm signala in je voki-toki edina možna povezava. Kolega je 1x imel s sabo gps, pa sem ga uro pa pol pri avtu čakal, ker se je zgubu.
hysterical-1.gif

Pač je skos bulu v gps, namesto okoli sebe, pol je zgubu signal in še sebe. Takrat sva nabavila voki-toki. In se obnese 100 na uro (oz. na AC 130)
cool-1.gif

Apachi

gps navigator
Osebje foruma
21. jul 2007
2.195
20
38
Murska Sobota
@Nobody: Ko boš ti član kakšnega aerokluba pa hodil na mitinge boš tudi ti mogoče imel postajo ki lovi 123,50MHz
smile-1.gif

@Cash če si bral temo od zadnjič bi vedel kako in kaj... 2x pa ne bom pisal, da gre za PR policije ki je vnaprej dogovorjen.

LP M

AndY1

Guru
Osebje foruma
18. sep 2007
22.107
4.099
113
Torej so policijska kapa in STOP tablica in ostalo, njihov inventar?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.462
147
63
Citat:
Uporabnik Nobody pravi:
Apachi, zakaj maš na zadnji polici luč? Kamera mi je še logična zadeva, luč pa niti malo. Tud "voki-toki" mi je precej nelogična oprema v avtu.

voki-toki je super po tujini če gre druzba z več avti, se lahko zastonj menijo celo pot.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Apachi, sej sm napisu, da sm malo zmeden...brez zamere...bomo videli, kako se bo stvar odvila

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.436
7.547
113
Citat:
Uporabnik Apachi pravi:
@Nobody: Ko boš ti član kakšnega aerokluba pa hodil na mitinge boš tudi ti mogoče imel postajo ki lovi 123,50MHz
smile-1.gif

@Cash če si bral temo od zadnjič bi vedel kako in kaj... 2x pa ne bom pisal, da gre za PR policije ki je vnaprej dogovorjen.

LP M
Da, samo bo zadeva delala na AM modulaciji in ne na FM 162.925

Poleg tega na letalskih mitingih vozila na tleh ne potrebujejo modrih utripajocih luci, predvsem pa udelezenci naokoli ne prevazajo nekih priblizkov placilnih nalogov.

Lej sam si se izpostavil in povedal da si v zadevo vpleten ti. In potem nekaj bluzil se o tem da si zrtev nekih zamer itd...

Zadeva je precej preprosta - na podlagi grafoloskih preiskav se lahko preveri ali si ti napisal podatke na "placilni nalog", ki so ga zasegli romunu. Ce si pisal ti si pac lopov. Ce ti ne bo dokazano nic si pa pac samo zanimiv (modre lucke v avtu in podobno).

Mislim...sej stekas no...ne mors se kr zrtve igra po tehle prispevkih. Pa ne zdej se zgodbic o dogovorjenem PRju tlele sirit. Ko clovek spozna PRovce v policiji ugotovi da je to tak kader, da se z njimi znotraj sluzbe ne da nic dogovoriti ne da bi se oni z osumljencem dogovarjali kako bo kaj napisano.

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Ko berem apachijeve prispevke se mi zdi kot, da je Romun kar eno random registrsko povedal, ki pa je billa slucajno njegova.

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.