Kdo bo prvi Potrča...

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
...namlatil, ko bo gost pri njem?

http://24ur.com/novice/slovenija/intelekta-na-vrhu-crne-liste.html

Jaz bi ga, in to pošteno
10.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
sej je blo prov da ga je jebu v glavo, kaj se pa norca dela. 1leto nazaj reče da bodo ženski dal odškodnino, zdej se pa neumnega dela da ženska naklada.
stupid-1.gif

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
a ma on dejansko kakšno novinarsko šolo narejeno, ker zgleda kot da bi ušel iz vrtca

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
potrč ga je neki spraševal, un pa kr neki po svoje bluzi. in ko mu je potrč reku če je lahko tih da ga neki vpraša, je pa un začel da je on gost in da nej on še neki pove...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Ja, nekaj takega. Jaz bi vrgel Potrča in Slaka (pa mogoče še tisto od Slaka punčaro, ki postaja ravno tako tečna) v eno kletko, da bi se kregala vse dokler se ne pobijeta. Kako sta mi ta dva "voditelja" zoprna.
stupid-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Zelo podobno, mogoče še huje (čeprav je težko verjet). Če ima novinarsko šolo? Dvomim, zaslovel je s svetovnim rekordom v dolžinskem moderiranju in to je zgleda dovolj, da te vtaknejo na TV.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Slak mi ni tak zoprn, ker razumem, da ima težko delo, ko mora krotit 8 politikov, 5 ljudi iz ulice in 6 strokovnjakov. Potrč pa ne folga enega samega gosta.

Floki

Guru
6. sep 2007
10.120
3.175
113
telih novic sicer ne poslušam redno...lepo da opozarjajo na nepravilnosti samo govorijo pa tudi take neumnosti da bi se lahko
cry12bpy.gif
zraven...... ne govorim za ta primer ampak za nekaj ostalih ki sem jih slučajno slišal pa vem malo več od njih....njim gre samo za show in nič drugega ......resnica je velikokrat čisto nepomembna...

p.s. lahko se imajo za novinarje samo so še daaaaaaaaaaleč od tega

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik teutates pravi:
a ma on dejansko kakšno novinarsko šolo narejeno, ker zgleda kot da bi ušel iz vrtca

Ne, srednjo zdravstveno je naredil. Sicer pa se je tečnoba kalil na radiu Center v Mariboru.

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Potrč nima osnovnega bontona. Če v studio povabiš gosta, potem se spodobi, da mu pustiš, da do konca pove kar ima za povedati, ne pa da ga prekineš sredi vsakega stavka. Čudno, da sploh še koga v studio dobi.
Pa da ne bo pomote, ne zagovarjam direktorja tiste turistične agencije,

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
That explains a lot. Pa je res lahko že vsak bebec na TV...tudi kot voditelj.
bonk.gif

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
Ja, samo če je ona alergična na klor oz. karkoli že je naj zato ne hodi v bazene in potem toži na Intelekto. Danes hoče že vsak [censored] neki tožit in iztožit zato je naše sodstvo v kurcu. Pa ko sem bil jaz mali pa mi je bilo slabo smo morali prekiniti dopust pa nismo nobenega kurca spraševali če nam bodo kaj vrnili. Jebiga, si bolan in si si zajebal dopust.

teutates

Pripravnik
14. feb 2008
232
0
16
To je kot tista, ko je baje en tožil McDonalds, ker ni vedel, da je kava/čaj/karkoli že vroča in dobil. Zdaj bo treba še napisati, da je v bazenu klor. OK, če so recimo vsi, ki so so namakali v bazeni dobili alergijske reakcije, še nekako razumem, da je agencija kriva, če pa samo ona, potem pa tut oni ne morejo veliko narediti. Od teh ''odgovornih novinarjev'' Skreta pa itak ne bomo zvedeli, kaj se je dejansko dogajalo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
že tožil, že dobil. kje? v jameriki.
smirk-1.gif

ženska se je zajebala ker ni dokumentirala kako je vzela vzorec tiste vode iz bazena. brez tega ne more nič.

@na nevem točno koga: če ti nekoga neki vprašaš, on ti pa naklada o nečem drugem, ga prekineš in rečeš da naj odgovori na vprašanje. naklada naj pa doma.

me je pa neki druzga zmotilo pri teh "novinarjih".

1. slovenija je postala policijska država ker so pridržali 100 PIJANIH VOZNIKOV.
stupid-1.gif

in 2. max mosley je vzor mladini?
13.gif

važno da se govori o nečem
stupid-1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Neglede na to kdo je kriv in kdo ne je tako obnašanje do gosta neverjetno.
A ne obstaja noben kodeks etike ali kaj podobnega?
Spomnim se enega prispevka tudi na 24ur.com, ko se je šlo o neki študentki in so stvar terali na enak način
z istim voditeljem.
Ko sem v živo srečal gospodično je imela boljši telegon in 3x dražje superge od mene
stupid-1.gif
.
Jaz ji vse iz srca privoščim res iskreno ampak NE ODOBRAVAM tako agresivnega nastopa pred teleizijo v realnosti pa je zadeva povsem drugačna.

Ne vem ampak novinarji imajo izjemno moč. Že to da so stavkali na dan volitev pred leti je nekaj neverjetnega. S takimi oddajami in voditelji je te le nadaljevanje zgodbe, ki jo lahko brez vseh meril diktirajo.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ma novinarji so navadni seratorji. prvo jokajo da nimajo pravice do dela oz jih politika preveč nadzira.. po drugi strani pa nimajo jajc pravih vprašanj vprašat in se dejansko it novinarje. oni se odločjo za stvar X, ampak potem govorijo o tej stvari samo na tak način da njim odgovarja.
bonk.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Ma, vprašajmo se raje, kdo je kriv za takšen nivo oddaje. Potrč ali urednik oddaje Svet na Kanalu A, Bojan Traven.
Svoje mnenje imam in v okviru tega mnenja sem prepričan, da Potrču ni enostavno živeti. Vse pada po njemu, niti pod razno pa ni vse njegovo maslo...
Ne vem zakaj sploh gledate t.i. informativno oddajo. Preklopite raje na mehiške nadaljevanke POP TV. Ni velike razlike...