Kdo bo prvi Potrča...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.398
6.174
113
There is no such thing as bad publicity except your own obituary.
Brendan Behan

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik slvn pravi:
Ne gre se za to kdo je bolsi, kdo slabsi. Potrc je slab.

Pa ce bi ze primerjal z Mariom. Vsekakor je Mario bolsi. Ima vsaj smisel za vodenje oddaje. Potrc ga pac nima. Potrc bi bil verjetno uspesnejsi v kaksni gostilniski debati. Ceprav kolikor vem, je precej majhen in s takim pristopom verjetno ne bi dolgo aktivno sodeloval
smirk-1.gif

Potem takem po tem tvojem komentarju, so komplet vsi na POPu totalno "f*kjeni" da ga majo. Kdo bo vedel?
Ti ki delaš karkoli pač, al načelniki popa ki ustvarjajo miljonske dobičke letno?

Nekako slabo ti stojijo šanse za to zmago.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Slak mi ni tak zoprn, ker razumem, da ima težko delo, ko mora krotit 8 politikov, 5 ljudi iz ulice in 6 strokovnjakov. Potrč pa ne folga enega samega gosta.

Kateri tv voditelj pa je tebi dober? Mario? Katerega rad gledaš?
confused-1.gif

Mario je proti Potrču pravi genijalec (pa ga ne prenesem).

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Slak mi ni tak zoprn, ker razumem, da ima težko delo, ko mora krotit 8 politikov, 5 ljudi iz ulice in 6 strokovnjakov. Potrč pa ne folga enega samega gosta.

confused-1.gif

Ja, sej zato pa že več kot 13 let ni mignil riti z tiste negledane in pretečne oddaje za abrahamovce brez vsakega okusa.

Boma vidla recimo čez 5 let kje bo galunko, kje pa potrč, pa mi boš ti povedal na kateri poziciji bi bil raje.

OFF:
bi se še dalje barantal in pogajal "ko je jaæi" ampak mam poslovilno čago čez eno uro.
Pičim pod tuš.

Dio.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.786
113
kod Džej-Zija
Ni vse v gledanosti. Če bi bila gledanost najpomembnejša, bi bil najboljši časopis Slovenske novice.
smirk-1.gif

Tudi ne gre pri vsem skupaj le za denar. Gre tudi za novinarsko etiko in integriteto. To, kar počne Potrč, je sramota za novinarski ceh in bi ga morali že zdavnaj vtaknit pred kakšno častno razsodišče.

O primerjavi med Slakom in Peskovo pa tudi ni vredno zgubljati besed. Če se je ona sposobna pripraviti in voditi omizje na nekem noviju, Slak ni sposoben moderirati svoje oddaje dlje kot do oglasov.
hysterical-1.gif
Pa smo že spet pri logiki "kruha in iger". Za doseganje gledanosti je Slak več kot primeren voditelj, ker v studio že privleče dovolj visoko profilirane goste, ki so tudi na dovolj oddaljenih nasprotnih bregovih, da je vnaprej jasno, da se obetajo verbalne koline. Potem v upoštevajmo nemoderirano debato in smo tam. Če se gre pa za osveščanje in obveščanje tv-publike, je pa Slak en najslabših voditeljev. Ker od nobene njegove oddaje še ni bilo pozitivne posledice v običajnem življenju, mu pa krasno uspe publiko polarizirat in posledično razdvajat.

Torej, iz stališča kapitalske logike (višja gledanost --> višji donos) sta Potrč in Slak odlična voditelja. Me pa zanima, če bi se lotili demografskega razreza gledalcev teh oddaj, koliko intelektualcev bi bilo med njimi. Po moje bore malo. Ker ta dva vodita oddaje za rajo. Saj veš, "kruha in iger."

p.s. S primerjavo Galunič - Slak si pa ti začel, pa sem ti takoj odgovoril, da je popolnoma deplasirana.
smirk-1.gif

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:

confused-1.gif

Ja, sej zato pa že več kot 13 let ni mignil riti z tiste negledane in pretečne oddaje za abrahamovce brez vsakega okusa.

Boma vidla recimo čez 5 let kje bo galunko, kje pa potrč, pa mi boš ti povedal na kateri poziciji bi bil raje.

OFF:
bi se še dalje barantal in pogajal "ko je jaæi" ampak mam poslovilno čago čez eno uro.
Pičim pod tuš.

Dio.

Ahahaha, proti Potrču nič nimaš, a Mario pa je brez okusa
bonk.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:

Torej, iz stališča kapitalske logike (višja gledanost --> višji donos) sta Potrč in Slak odlična voditelja. Me pa zanima, če bi se lotili demografskega razreza gledalcev teh oddaj, koliko intelektualcev bi bilo med njimi. Po moje bore malo. Ker ta dva vodita oddaje za rajo. Saj veš, "kruha in iger."

Zakaj so slak in odtali na tv? Ker je to njihova sluzba. Zakaj jih POPtv ima? Ker so dobri. Niso dobri?
Kako pa lahko osenarjeva vodi BB? Vrjetno ne samo zato ker je lepa. POPtv dela miljone, in dela jih s temi ljudmi.
seveda kapitalska logika. Te pa ti jej od "intelektuale in vsebine oddaje" jaz bom pa jedel od kapitala in donosa.
Me zanima kdo bo bolj sit.

Od "Hvala lepa" še noben ni bil sit, od "Tu maš jurja" pa še čisto vsak.

In kar nosi denar, je dobro. Galuničeva oddaja letno ne zasluži tolko kot slakova v enem mesecu.

Tok-tok, leta 2008 smo, ne 88, danes se trži novica, bol je pikantna več papira bo prnesla, in za novice
oz pravi BUM okoli nje rabimo koga? BUM voditelje. Koga rabimo? Potča in slaka.

Daj predstavljajte si ko naleti ta od turistične agencije pa mu moderira galunič. Pa ta direktor bi vodil oddajo,
galunič bi samo kimal.

Jaz mislim da je tisto vodenje potrča bilo več kot profesionalno. Pristranski? Pa seveda, potegnit se moreš za "rajo"
saj od nje živiš, ne pa za turistično agencijo ki guljufa.

Jebeš bit fer ne fer, pristranski nepristranski, pred oddajo imaš scenarij, prebereš in izvedeš. Tako se "pokregat"
bi bilo mogoče možnih v sloveniji 2-3 voditelji. Potrč, mogoče stipe jeriæ (ne vodi več) in pa Slak, ki bi ga "prizemljil"
z: "Po oglasih".
cool-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:

confused-1.gif

OFF:
Pičim pod tuš.

Dio.

Ahahaha, proti Potrču nič nimaš, a Mario pa je brez okusa
bonk.gif

ja sej je gledan, samo od populacije, ki že malo smrdi po magnolijah in hodi na blatne kopeli, da se koža navadi zemlje,
ker oni že gredo počasi h gospodu...

Rasa moja, danes se ne da več toliko na ultra hudo kvaliteto, ampak profesionalnost, da rasa čuje kaj čut hoče
in da dobimo bekfit v obliki violčnega papirja.

Daj idi si pogledat stavbo nacionalke, pa stavbo popa. Mene je sram da mamo nacionalko v taki postavi.
Medtem ko je poptv kot ameriški WTC.

Ne razumete pojnta.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
To se vse strinjam s tabo - samo senzacije se prodajajo, kvaliteta gotovo ne. Ampak mejo je treba nekje potegnit, kaj takega je tudi za kapitalistično televizijo odločno prenizko.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Rosvita
zmaga.gif

Ma glej. Ni samo Potrc prisel na TV z radia ali kar direkt z ulice. V bistvu priti na tv niti ni tako tezko. Se iscejo jih. Na carli tv se mi ze vsaj en teden kar naprej vrti reklama, da iscejo nove obraze. Mi je ze postala mal nadlezna, ko je tako dolga.

Ampak mnogi se vseeno nimaji smisla za vodenje oddaj. A ti res vidis smisel vabljenja gostov, ki so tam samo zato, da soncijo zobe? Do besede jim itak ne pustis. Sploh ne dokoncajo stavka. In pol ti voditelj se pribije kaksno tako kot pogovorila se bova kot kulturna cloveka. Potem pa mu vpije stop, med tem ko ta cist normalno govori.
confused-1.gif

In kaj si izvedel iz tega prispevka? Mnenje ne ravno intelegentnega voditelja. Kaksen smisel je bilo imeti na njegovi desni se nekoga, ki zadevo pozna mnogo bolje?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.786
113
kod Džej-Zija
Glede tega, da se "rumene" novice prodajajo bolje kot resne teme, se strinjava. Vendar ne tišči tu zraven profesionalizma. Novinarski profesionalec je že slišal za pojme uravnoteženo poročanje, etika, integriteta, neodvisnost medijev, nepristranskost oz. objektivnost itd.

Pri temule gumpcu se o nobeni od teh stvari ne da pogovarjat. Prispevki so večino tako tendenciozni, da izgledajo, kot da jih je naročila ena stran.

Torej, da povzamem še enkrat, da boš zastopil: Potrč dobro p(r)odaja novice raji. Vendar s svojim načinom vodenja ne prispeva k uravnoteženi obveščenosti, temveč le polarizira. Odličen je za gostilniške debate, kjer argumenti nimajo veliko moči. Zato hiši prinaša denar.

Ker pa vsi ljudje nismo isti in nekateri raje poslušamo stvari na višjem in bolj strokovnem nivoju, nekateri raje gledamo druge oddaje.

Hvala Bogu, da kapitalistično-pridobitniška logika še ni prevladala v vseh medijih do te mere, da bi se spustili na Potrčev nivo. Pa me baš briga, kakšna je gledanost. Ker tisti trenutek, ko bom imel na izbiro samo debile tipa Potrč, tv programa zame več ne bo.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Potrč ni novinar, oddaja Svet na Kanalu A pa je odlična za povsem specifično publiko, ki je raje ne bom opisoval, ker bi si prislužil odškodninsko tožbo Pro Plus, d. o. o. in še koga.

Ljudje, ki povedo, da gledajo Svet na Kanalu A (vsaj meni) povedo o sebi veliko in z njimi ne želim imeti opravka ne zasebno in ne poslovno. Pod takšen nivo se ne spuščam, ker mi preprosto ni treba. O ekipi oddaje in kdo je njen urednik pa sem tudi že dovolj povedal. So kar pravi na kupu in v pravem mediju za svoje t.i. "informativne oddaje".

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.786
113
kod Džej-Zija
Potrč res ni novinar, se pa ta zmazek od njegove oddaje prodaja kot informativno oddajo. In ta stvor še dodatno meče slabo luč na splošno slovensko podobo medijev.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Mediji so v takšni luči, kot si zaslužijo s svojo profesionalnostjo. Dokler živijo od reklam za tampone, pralne praške, karamela-piškot-čokolada shit je tudi ciljna javnost lahko na ravni jackassov. Tudi ti si štofajo enkrat mesečno tamalo, perejo usrane gate in od alkota pokozlane zastonj reklamne majice ter žrejo snack svinjarije. Pa tudi socialno dobivajo, če slučajno ne delajo v kakšni nižji obliki pridobivanja denarja.
Medijev za ostale pa v Sloveniji skoraj ni, če že pa so totalno politično blamirani. 90% levih, nekaj malega desnih.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Da dodam še jaz svoje ... Malcy, karkol že govoriš, treba je vedet, da je Galunič pro in da je eden redkih v Sloveniji, ki je sposoben voditi kvalitetno oddajo, ker:
- ima vsako oddajo do potankosti/minute dodelano
- ima že veliko izkušenj
- so njegove oddaje bile kljub "izpetosti" še vedno zelo gledane in si rabil čakat par tednov, da si sploh prišel notri
- je vedno prihajal z zanimivimi, svežimi idejami
- je vsako nedeljo zbral po nekaj tisoč €€ za tiste, ki so tega potrebni

Tudi njegova ciljna publika niso bili le starejši - si videl med občinstvom tudi veliko mladih, ki so z navdušenjem spremljali oddajo. Večkrat sem se zatorej spraševal, ali so alterjevci potemtakem res tako ekscentrični, da niti malo ne spadajo v ta obroč "nivoja potočne postrvi" večine. Kar sem uspel ugotoviti je, da je Mario dober.

Ne pa dva pajaca, za katera ne vem, ali se delata norca iz sebe ali iz vseh idiotov, ki to gledajo.

Za Slaka je treba vedeti, da je tako oddajo težko voditi - kontroliranje mnenj različnih funkcionarjev, ki se spuščajo v svake možne debate najbrž ni lahko. In ravno s svojo ostrostjo, pikrostjo, direktnostjo in eksaktnostjo je smisel celotne oddaje, ki bi bila drugače verjetno dokaj zaspana in razvlečena.

Tale Potrč je pa klasa zase - nekdo je omenil, da je manjše rasti. Se mu prav lepo vidi. Mali agresivac, ki svoje frustracije na "izjemno intelektualnem" nivoju zliva na druge, ki mogoče ne dosegajo "takšnega intelektualnega nivoja" ali pa so v pač podrejenem položaju, čeprav NE bi smeli biti. Temu norcu pa bi zabil enega krožnega v glavo, da bi priletel v tisto plazmo poleg sebe, presneti pesjan en.
wink-1.gif

Tudi Poles mi ni bil nič posebnega (njegov humor je tako prisiljen), zdaj se mi pa zdi, da se je kar znašel v oddaji Zvezde pojejo.
zmaga.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik slvn pravi:

In kaj si izvedel iz tega prispevka? Mnenje ne ravno intelegentnega voditelja. Kaksen smisel je bilo imeti na njegovi desni se nekoga, ki zadevo pozna mnogo bolje?

Ok, imenuj "tvojega" voditelja informativne oddaje. Povej, kdo bi za tvoje pojme bil oz. je najboljsi...
Kiri obraz lahko zamenja potrča....

Če iščejo obraze na TV Čarli (
hysterical-1.gif

Čuje se kot ime lokalnega alkoholika, al pa moje pičkice ki sem jo tišal v zaporu v rit...

Bodi resen.

@In pol ti voditelj se pribije kaksno tako kot pogovorila se bova kot kulturna cloveka

Ja kak pa če ne tak?
confused-1.gif

Zdaj ti nisi nor, pa ostali tut ne, očitno se jas prf*knen, ki vas ne razumem.

Al pa tak:

"ok, jas sem nor" "budalo" nimam pojma o TV, ampak trdim pa lahko eno, ker je res;
star je 28 let, vozi 06' 530, ima hišo in stanovanje pa solidno denarja za lajf, medtem ko
mamo mi kaj? Ma kdo od nas tak avto? Tako hišo? Kaj pa stanovanje? No nimamo.

Kdo je zdaj nor, on kot mladenič z super lajfom, al mi ko nimamo za orbit?

Ja kaj? 3 leta nazaj je mel novo rx8, jaz si je nemorem kupit še danes rabljene...

Samo še vedno pa drži kaj ste rekli; "Nezna vodit, nima pojma, kr*ten, tele"

Očitno ma tiskalnik za 10mio€, da lahko štanca denar, ker sicer mu je vse podarjeno in zlagano...

Daj dajte se sami prizemljit, klošarčki smo, pa klošarčki bomo ostali, saj z punco skup ne zaslužimo
tolko z dvema faksoma, kot on z srednjo šolo, in to na pošten način. Brez umetnega gasa kot plestenjak...

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Si pac ne bos dal dopovodat. Clovek je primeren za vodenje oddaj tipa Jerry Springer. Ni primeren za oddaje, ki naj bi bile informativne. No mogoce bi lahko bral ze napisane novice (kar pa za njegovo bolso polovico zal ne bi mogel reci
smile-1.gif
)

Ne. Takega avta in stanovanja pa res nimam. Imam pa vse ostalo (drugacen avto, hiso in denar). So what? Imajo mnogi. Pa ce te ze kdo dobro placa, to se ne pomeni, da si zasluzis. Kar poglej mnoge slovenske sportnike. (v bistvu niti ne ves koliko ga placajo oz od kje mu denar. Mogoce tud od starsev. Mogoce krediti. Niti ni vazno)

Btw. TV carli je bil samo za primer. Tudi drugod iscejo ljudi. Ker mi ne pase biti prevec na oceh javnosti, zame to ni nek sanjski job. Priti z radia na tv dosezek? Jaz bi raje ostal na radiu.

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
O Mariu vem nekaj zadev iz njegove prejsne sluzbe - nic zelo pohvalnega.

Ampak kot voditelj zabavne oddaje, se pa moram strinjat s tabo, je res dober. Dobis obcutek, da se za vsako oddajo zelo dobro pripravi.