Kdo bo prvi Potrča...

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Potræ je lepotec, prvi sveder Stinice, ki od vseh najrajš posluša samega sebe. Zdj se je odločil da bo svojemu "božanskemu" ksihtu dodal še kvazi intelekt in novinarsko kredibilnost, ki jo bo dosegel s poniževalnim odnosom do vseh gostov, ki mu niso všeč oz, ki so primerni, da na njih izživi svojo potrebo po nadrejenosti in željo po obvladovanju medijskega prostora, ki mu ga na kanalu a namenjajo, čeprav razen lapanja v tri krasne, napihovanja nepotrejnih novic, osebnih namigovanj in ugibanj ni sposoben pokazat ničesar. Če bi Svet temeljil na preverjenih dejstvih, bi trajal 15 minut.
Je pa zanimivo, kako se sam v intervjujih izmika vprašanjem, ki mu ne dišijo. Dvoličen amater, zavit v paket, ki mu pravijo "sanjski zet".

Oh Lili, kdaj boš spregledala ...
smirk-1.gif

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Ma, vprašajmo se raje, kdo je kriv za takšen nivo oddaje. Potrč ali urednik oddaje Svet na Kanalu A, Bojan Traven.
Svoje mnenje imam in v okviru tega mnenja sem prepričan, da Potrču ni enostavno živeti. Vse pada po njemu, niti pod razno pa ni vse njegovo maslo...
Ne vem zakaj sploh gledate t.i. informativno oddajo. Preklopite raje na mehiške nadaljevanke POP TV. Ni velike razlike...
Seveda samo to ni opravičilo za tak izpad.
Seveda pogledam ker je na 24ur.com in to nardim ob 2.00 jutraj in ko mi paše in kar mi paše. Tako se zgodi da je kdaj tudi kakšen naslov odaje Svet ki ga pogledam....Torej ne rabim šaltat ker izbiram...
rolleyes-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Mešaš posledice in vzroke. A misliš, da ima Potrč kaj svobode pri svoji interpretaciji? Jaz ga bežno poznam in je v real life totalni antipod podobe pred kamero.

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Mah ta cela oddaja SVET ni vredna pol qrca. Sploh je pa potrc totalno zagnojil z tem intervjujem, pac ko gost ne govori tega kar on hoce je vse narobe in se obnasa totalno nesramno. Ce bi bil jaz gost bi njega tozil za sramoto pred kamero
wink-1.gif

V SVETu pa itak vse 10x napihnejo in dodajo en kup neresnic, samo da je oddaja bolj zanimiva. In ocitno slovenske ovce ravno to potrebujejo, saj veliko ljudi gleda to govnarijo na TVju.

Vem pa da lazejo in napihujejo ker sem bil enkrat tudi delno vpleten v eno porocilo...

LP

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.193
7.063
113
Da od nekoga izstisnes priznanje napake je potrebno vse kaj več kot pa samo nesramno vpradanje v besedo in dobesedno nekulturno napadanje gosta. Posledica bo, da nihce vec ne bo hotel biti gost v oddaji

sanco

Fizikalc
19. jul 2007
1.201
8
38
41
Ni jasno, kako to da ljudje sploh hočejo pridit v odajo. Dobro plačilo ali kaj?

Men bi se spipalo, da se vozim enu uro do LJ. Potem pa eno vprašanje in še petkrat prekinjen med odgovorom
bonk.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Če ne pridejo v oddajo pa jih še dodatno popljuvajo, kao ne upajo prit in se soočit. Če greš tja vsaj pokažeš, da je voditelj budalo in ne ti.

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
...ksz

Samo to pa me zaj res zanima, al je cel scenarij oddaje tak in mu nekdo iz odzadja to diktira, al pa se potrč sam spomni, da bo sitn in modela zhebal...
smile-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Mora bit tak karakter, oz. slabo vzgojen. Tudi ce ti kdo stoji zadaj pa diktira kaj moras delat, ne mores vedno izpadt tako primitivno.

Starsi so pac zgresili pri vzgoji. Deluje zelo razvajen.

erikson

Guru
25. avg 2007
22.398
6.174
113
13.gif

To je bil tako nazoren primer slabega vodenja, da sem ga moral prepisati.
aplauz.gif

Potrč: z nami je danes tudi direktor turistične agencije Intelekta, gospod Boris Farkaš. Pozdravljeni.
Farkaš: pozdravljeni.
Potrč: gospod Farkaš, kako naj se vaše stranke, vaši kupci pravzaprav, počutijo dobro, oziroma pošteno in korektno obravnavane, če ne dobijo niti odgovora.
Farkaš: poglejte, ta zadeva, ki ste jo tu privlekli naprej, je stara skoraj že tri leta.
Potrč: da, stara je, ampak ali mi lahko odgovorite, kako naj se gospa počuti pravilno obravnavana.
Farkaš: gospa pač vsake toliko časa nekaj napiše, pa bi rada nek odgovor.
Potrč: rada bi dobila odškodnino, ki bi jo morala glede na stvari, ki smo jih videli.
Farkaš: ne, to vi ne morete oceniti, če bi morala dobiti odškodnino.
Potrč: ... samo nekaj ...
Farkaš: to je vaša subjektivna presoja in tu vi niste zato, bom rekel, pristojni.
Potrč: midva nisva prišla sem da debatirava o tem, kdo je za kaj pristojen. Prišla sva sem zato, da vas vprašam ... večina direktorjev, naj vam povem, bi tu rekla v redu, ne bomo naših strank javno napadali in tako naprej, ampak to je presoja vsakega posameznika ... poglejte, uradna institucija, zveza potrošnikov, verjetno jo poznate, ne podpira vas. ne podpira vaših argumentov. podpira gospo šilih. vi se lahko še toliko trudite, da bi izpodbili marsikaj, ampak tega dejstva ne morete izpodbiti. ali ni osnovno načelo, da mora biti stranka enostavno zadovoljna?
Farkaš: poglejte, bom rekel, zveza potrošnikov ne pozna zadeve. ona pozna enostransko plat zadeve, ki jo je predstavila gospa šilih ...
Potrč: zakaj vi ne predstavite nasprotne plati, recimo?
Farkaš: ... tako kot pozna odvetnik samo eno stran. mi smo gospe šilih že dali odgovor, in še enkrat ponavljam, da pač to je njena osebna preobčutljivost, če je ona dobila reakcijo na klor. iz tega ne moremo sklepati, da je bilo v bazenu preveč klora ...
Potrč: ... tukaj vas moram zdaj prekiniti ...
Farkaš: ... počakajte da končam ...
Potrč: ... ne, ker greste iz teme ...
Farkaš: ... to je pač njena ...
Potrč: ... samo trenutek ...
Farkaš: ... subjektivna presoja ...
Potrč: zdaj greste proč teme, pravzaprav. v redu. če ne želite o tej temi, če želite tukaj dokazati, ...
Farkaš: ... lahko o tej temi ...
Potrč: ... da imate prav, videli smo tudi ogromno ostalih nepravilnosti, od sobe, hrane in tako naprej, ampak v redu ...
Farkaš: ... poglejte, te nepravilnosti so bile samo še dodane.
Potrč: ... midva se zdaj lahko tu vrtiva okoli gospe šilih ...
Farkaš: ... pa ne vrtiva se, nočete preiti k bistvu. poglejte, vi ste mene povabili kot gosta ...
Potrč: ... počakajte ...
Farkaš: vi počakajte
Potrč: ... ne morete ...
Farkaš: da povem svoje mnenje
Potrč: ... ne ...
Farkaš: prosim če mi dovolite, da povem svoje mnenje
Potrč: ampak če sprašujem o jabolkih, ne morete govoriti o hruškah
Farkaš: lahko povem svoje mnenje?
Potrč: ne, počakajte gospod Farkaš
Farkaš: lahko povem svoje mnenje? jaz sem prišel, tri ure pa sem se vozil
Potrč: ne
Farkaš: z avtom
Potrč: ne, ker o tem se pogovarjate zdaj že tri leta
Farkaš: vi ste si neko rešitev zamislili, pa zdaj hočete napeljati na to rešitev
Potrč: gospod Farkaš, ali smem prositi, da ustaviva
Farkaš: jaz sem prišel zdaj sem, da povem
Potrč: ne zdaj bova ustavila in eno vprašanje boste odgovorili
Farkaš: če ste me poklicali kot gosta, lahko jaz povem svoje mnenje?
Potrč: gospod Farkaš, kot kulturna človeka se bova pogovorila. Velja?
Farkaš: prosim, dajte mi kot gostu besedo.
Potrč: ne. stop. zdaj pa poglejte, ta pogovor vodim jaz, ne vi in to ne bom dovolil v tej oddaji.
Farkaš: potem pa kar zaključite po svoje. kar želite zaključiti.
Potrč: gospod, odgovorite mi na to vprašanje. če že ne priznate pri gospe Šilih, kako je potem mogoče, da ste še zmeraj na prvem mestu črne liste, ki jo pripravlja uradna institucija in tukaj je ogromno ljudi, ki sedijo v tem trenutku pred televizijskim ekranom, ki so na vaš naslovili pritožbe. tretjina vseh pritožb v Sloveniji gre na vašo agencijo. ali se v redu počutite kot direktor, takšne turistične agencije, ki dobi toliko pritožb? tukaj pa zdaj odgovorite.
Farkaš: no poglejte. to listo, ki jo pripravlja zveza potrošnikov, ne služi drugemu kot njeni samopromociji. to je popolnoma nestrokovna lista. logično, da je na prvem mestu tisti, kateri odpelje največ potnikov. po tej listi bi bila najboljša agencija tista, katera je bila včeraj ustanovljena in nima nobene pritožbe. to je prva stvar. druga stvar pa je to. ne more odnos in kakovost dela turistične agencije ocenjevati gost, katerega pritožba je bila neutemeljena in je bila zavrnjena. to je isto, kot da bi profesorja na fakulteti ...
Potrč: ... velja ...
Farkaš: ... ocenjevali študenti, ki so padli na izpitu.
Potrč: kdo pa je zavrnil to pritožbo?
Farkaš: ja mi smo jo zavrnili, ker so bile neupravičene.
Potrč: gospod farkaš. tukaj bova morala končat. hvala bogu imamo zdaj novi zakon, verjetno veste ...
Farkaš: poznam, ja
Potrč: ... ki bo takšen odnos in sprenevedanje ...
Farkaš: kakšen odnos?
Potrč: ... zagotovo ščitil oziroma ščitil bo tiste, ki bodo nezadovoljni. najlepša hvala za danes.
Farkaš: hvala vam.

Za trenutek sicer pokažejo tudi zdravniško mnenje, v katerem piše "Za pravo alergijo na klor je malo verjetnosti." in da je gospa preobčutljiva na pelod trav. Za ta 8 dnevni dopust je sicer (glede na cenik v prispevku) plačala 73.500 SIT.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.786
113
kod Džej-Zija
Kako lahko voditelja informativne oddaje primerjaš z voditeljem zabavne?
bonk.gif
BTW, cel kup voditeljev informativnih oddaj na SLO 1 poseka tele gumpce na popu. Recimo Rosvita Pesek, Slavko Bobovnik, ...

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Ne gre se za to kdo je bolsi, kdo slabsi. Potrc je slab.

Pa ce bi ze primerjal z Mariom. Vsekakor je Mario bolsi. Ima vsaj smisel za vodenje oddaje. Potrc ga pac nima. Potrc bi bil verjetno uspesnejsi v kaksni gostilniski debati. Ceprav kolikor vem, je precej majhen in s takim pristopom verjetno ne bi dolgo aktivno sodeloval
smirk-1.gif

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.032
10.786
113
kod Džej-Zija
Moram priznat, da je njegova bejbika bistveno boljša voditeljica. Takrat lepo dam zvok na mute pa gledam tiste balončke v gibanju.
aplauz.gif
Ker sere itak iste bedarije.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik Telefunken pravi:
Ja, samo če je ona alergična na klor oz. karkoli že je naj zato ne hodi v bazene in potem toži na Intelekto. Danes hoče že vsak [censored] neki tožit in iztožit zato je naše sodstvo v kurcu. Pa ko sem bil jaz mali pa mi je bilo slabo smo morali prekiniti dopust pa nismo nobenega kurca spraševali če nam bodo kaj vrnili. Jebiga, si bolan in si si zajebal dopust.

Pa seveda! Baba bi rada samo keš nazaj. Vsi so se kopali (z njenim možom in frocom vred) a samo njej je alergija ven vdarla...

Mislim halo.

Direktorja intelekte pa tut ne razumem da si gre tako ant-reklamo delat, če je neki direktor, se bi jaz recimo
vsedel v avto, šel do babnice, ok gospa, naredima dil, po vašem smo vam dolžni 125k tolarjev, pa še za moža recimo 125,
Dajma se pogodit, pa vas jaz osebno kot načelnik agencije počastim in vas pošljem v dubaj, španijo, kamorkoli...
A ste za? OK, lahko grete kadar želite... (pa je stvar rešena). Maš močno agencijo, pa si za slabih 1000€ greš delat
antireklamo? Mislim skregano z logiko. (babo bi pa z možem že poslal v neko tak drago mesto, da si še na kavo nebi upala,
prvo bi ju namamil z dubajem, pa da vidim face, ko dobita račun 12€ za 2 kavi in 130€ za povprečno večerjo. Si hotla
v dubaj? Tu ga maš zdaj! Zdaj pa idi na televizijo jokcat, da za kavico nisi mela, pa da vidiš ti bekfit publike; "Kaj pa
hodiš na dopust brez evra".

Če pa noče na dopust, pa ji daš tistega jurja pa srečno.
100€ pa še enemu ciganu na cesti, da ji gre ponoči molotow fuknit v dnevno sobo.

Ta direktor očitno ni pretirano brihten, z temi tremi minutami na televiziji si je zagotovil padec prometa za vsaj 25%.
To pa ni omenjenih 1000€ ampak 10.000€. Mesečno. Pa tromesečna sezona pred vrati.

Lepo je menjal trideset jurjev za jurja. Fajn tečaj, pridem prec menjat če se posluje...
rolleyes-1.gif

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
Kako lahko voditelja informativne oddaje primerjaš z voditeljem zabavne?
bonk.gif
BTW, cel kup voditeljev informativnih oddaj na SLO 1 poseka tele gumpce na popu. Recimo Rosvita Pesek, Slavko Bobovnik, ...

Ja vodijo pa kake odaje z kako gledanostjo? Zakaj pa rosvita ne vodi trenj, pa slavkec namesto potrča?

Kdo bo zdaj bol pameten, mi ki nimamo pojma ne o radiju kajšele televiziji, al POPtv, ki suče tak svinjski denar s tem da kozlaš?

Tu se gre za denar. Kdo požanje več. Ti veš s čim se vozi rosvit pa slavkec, pa ki sta doma? S čim se pa vozi potrč
s čim pa "tenjko"? (ajde slaku so novega x5 vkradli, ampak sigurno ne hodi peš) Da o hišah in stanovanjih ne govorim.

Kdo je zdaj tu bolj brihten potrč, ki pri 28 letih fura res res dober lajf, al stara babura ki že 12 let ni napredovala?
Potrč je v 3 letih zlezel z moderatorja na tv in presneto dobro mu gre. Jebe se njemu za obnašanje, če ga ne skinejo,
pol je že dober, prava mera agresije in dinamike, če bi stavil zdaj kdo bo na čelu popa, nacionalke čez 3 leta,
bi rekel on al pa slak.

Nemormo mi pametovat kdo je boljši v kiri odaji, vrjetno je slak bolj primeren kot galunič, in obratno.
Slak v galuničev studijo stopil nebi, kajšele vodil oddajo. Medtem ko bi galunič marsikomu posesal, da bi mel slakov stolček. Kdo pa je peskova, pa jih tričetrt tu na foromu neve. Zakaj le?

Nazadnje urejeno: