Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Citat: Uporabnik Valhalla pravi:
Pri mojem je 11l. V 55l velik rezervoar sem že nalil več kot 65l nafte z uporabo ventilčka. Pri nakupu novega avtomobila bi si želel opcijo standardni - nadstandardni rezervoar (vsaj 100l).
Odzračevanja se raje ne uporablja, če avto ne naredi takoj po točenju vsaj 50km.
V Passata mora it blizu 80l nafte, če je 65l original.
Kako lahko sploh pomisliš, da ti ne bi bil? Tankam do takrat, ko prvič klikne, ko mi začne svetit lučka ne norim ves paničn do prve črpalke, ampak grem na prvo, ki mi je na poti.
Jaz ga tankam malo prej kot zasveti lučka.....in to polnega do čepa...pozimi pa imam rajši da je poln kot pa prazen....je sranje da nekje ostaneš pa ne moreš naprej...se pa lahko vsaj greješ.
Za novi model ne vem...pri starem je bolj žalost..spravim v Polota (pa še to z lahkoto) več noter. PRi passatu blažno počasi požira bencin, ko točiš v oddušek, pa prej obupaš..tako da osebno dam noter par litrov, da zaokorožim (je pa že v osnovi 63 litrov rezervora - napram poloto 45 litrov).
Bi si pa sam tudi želel čim večji rezervoar...če bi bilo opcija dokupit večji tank ('dodatna oprema') bi si ga takoj omislil.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.