Citat:
Uporabnik jello pravi:
Dolgoročno boš nekaj kar te veseli delal tudi ko imaš dovolj. Na dolgi rok je delo (pa naj ga bo veliko/malo ali nekaj vmes) tisto kar te osrečuje/izpolnjuje/zadovoljuje, ne vsota denarja.
a ti ti resno??? Verjetno imaš tudi v okolici koga takšnega. Pa niti ne veš, ker ljudje to skrivajo.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Kako pa otroku lahko zapustiš dolgove? Razen tako, da se on prostovoljno odloči, da jih bo prevzel. Vsak se lahko odpove slabi dediščini ...Citat:
Uporabnik lanos pravi:
pošteno napisano!!!!!Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
No bistvo vsega pisanja pa je, da če ne prej, se zaveš, da "imaš dost" ko te bolezen/nesreča zjebe
Koliko bom otrokom pustil?
Tudi ce nic. Vazno da jim ne pustim kreditov, pa da jim pustim delovne navade. Se bodo ze znasli. Tudi sam sem se moral. Morajo vedeti kmalu da pac vecina ljudi ni rojena pod zvezdo kjer mio letijo z neba na trr.
Res bo še najbolj pomembno, da se otrokom ne pusti dolgov, kreditov.....
Če je pa še kakna nepremičnina, bodo pa že bogati....
Seveda, da imajo delovne navade....
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Valda da obstaja. Sam vedet moras kaj hoces. In ce enkrat delas to kar zelis pol gre v smeri da bos z veseljem opravljal svoj job.Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Ravno to sem zelel napisati. Ful se poudarja kvaliteten prosti cas, nihce pa ne govori o kvalitetnem casu na sihtu.
To sploh ne vem če še obstaja.....mogoče v obdobju pred 2008 da je blo še kaj veselja....sedaj je pa samo še minimalac za tvoj maximalac...
Citat:
Uporabnik McGiver pravi:
Je še sivo polje, kjer mladi in stari živijo skupaj (v ločenih stanovanjih) v hiši, ki pa je pisana na stare in tem se pač zgodi puf, smrt,... Mladi se lahko tudi izselijo...
in kje je kdo napisal, da se celo življenje plačuje za starše??? Jaz tega teksta ne najdem ne pri meni, ne pri drugih. Ti mal to po svoje al kaj??Citat:
Uporabnik KrNeki99 pravi:
ce so dolgovi te ne morejo terjati za vec kolikor je bilo vredna stvar ki si jo dedoval. Tako da zgodbice da se celo zivljenje placije za starse ne drzi vode. Da pa ne dobi njihove nepremicnine to pa drzi... samo ta pa itak ni bila njegova