Kazen zaradi neprave prve pomoči...

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Pa sej pr Meganu jo ne rabiš, namotaš volan do konca pa je
smirk-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.347
766
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če bi v zakkonu pisalo, da se pi nas lahko vozijo le vozil z slovensko prvo pomočjo, se tujci ne bi smeli.

Tako da bi verjetno s kakšno pritožbo šlo skozi, če b se nekdo vpičil v to, da prva pomoč ni slovenska, ampak je tu tisto pravilo..komu bi se dalo jebast s tem
smile-1.gif

PS, koliko je kazen za žarnice?
Tole s tujci ne pije vode. Tudi za nas ne velja obvezna vlečna vrv na Hrvaškem, čeprav za Hrvate velja. Pa obvezni odsevni brezrokavnik v Italiji, čeprav za njih velja...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
zarad takih kot si ti vedno ponovim cel moj inventar kletvic, ko se vozim po btcju.

Pa to tam je drugo......če vidim, da je gužva in da vse počasi leze.....te se spomnim pa dam
smile-1.gif

Ampak, tak ko neki letim skozi ko ni nikjer nobenga avta.....pa res nikol ne dajem.....pa še gužve ponavadi ni....

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
ko potegnemo črto; v evropi na f*kajo za vsako p*čkino kocino, v US pa lahko maš pralni stroj zadaj namesto spojlerja, pa
ti nobeden nebo rekel nič. sicer pa ta s prvo pomočjo; da imam prometno in mi razpara roko; kaj si jo naj sam povežem?
če kolegu razpara roko, pa recimo da sem tolko priseben da mu povežem roko; 5 let + stara PP ki nikoli ni bla odprta nebo
kos nalogi? Mislim kr nekaj! Samo da lahko kasirajo. Te pa naj stare PP not jemljejo pa dajo 95% popusta.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.563
1.090
113
Titograd
To ne vem kako je z jemanjem stare PP, če ni tega bi bilo fajn, se recimo še enkrat lahko ponovno sterilizira.... 5 let stara, pa makar še original zapakirana PP pa ni več sterilna že lep čas, zato ni primerna za direktno uporabo na ranah, vseeno pa je kot en pripomoček še vedno lahko koristna. Res pa tudi da redkokdo zna s sterilnimi stvarmi ravnati in da je pač "na terenu" ta pojem težje dosegljiv.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.187
1.197
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj pa mi potrebujemo kot obvezno opremo jopič v drugih državah, čeprav pri nas ni potrebe?
Saj ga ne rabiš imet v avtu in te tudi ne bodo kaznovali, če ga nimaš. Ga pa moraš imeti oblečenega, če stopiš iz avta.
Če bi zahtevali, da je v avtu, bi to sodilo pod obvezno opremo in poleže Dunajski konvenciji. Ker pa zahtevajo, da imaš oblečeno na sebi, ko si izven avta, pa to ne sodi več pod obvezno opremo, ne spada pod Dunajsko in to od tebe lahko zahtevajo ...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ma daj, nehajte že s tem jopičem.
bonk.gif

Ga vam vsem jaz kupim, par € stane drugače. Pa ne gre se samo zato, kaj je po zakonu prav. Jopič ti pride prav, al ti crkne avto, al moraš peš ob kaki prometni cesti, al če kaj delaš ob cesti...
Kdor se ima rad in bi rad živel, bo ponoči al pa čez dan to dal nase, če bo kaj problemov kje na cesti ali ob in bo imel to vedno v avtu, policaji in zakoni gor al dol.

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Zdaj kmalu dobite sveze meso direktno iz Tacna (dva komada)...tiste kr od zacetka malo izsolajte,da vas ne bodo pol zajeb... na vasem podrocju.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik vuk pravi:
Zdaj kmalu dobite sveze meso direktno iz Tacna (dva komada)...tiste kr od zacetka malo izsolajte,da vas ne bodo pol zajeb... na vasem podrocju.

Sem slišal za te "rošade" da menjujejo glave gor pa dol po postajah. Komaj čakam na novince. Sicer pa jih bodo lokalni
čefurji "zrihtali" preden jaz uletim po zadnji mimo.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.586
9.809
113
40
MB
nič hudega, ti si ženska, dokler avta ne zvrneš na bok v rondoju je ok :*
roza.gif

evil.gif

North_face

Fizikalc
31. mar 2008
1.500
0
36
www.alter.si
Če bi onim roke sekal, ki ne dajo(mo) žmigavca pri izvozu s krožišča, lahko mirno rečem, da bi bilo več kot 80% voznikov brez rok ...
crazy1.gif

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
sam kako bi brez rok žmigavce dajal...sej pravim, da bi blo še slabš
smile-1.gif