Tole s tujci ne pije vode. Tudi za nas ne velja obvezna vlečna vrv na Hrvaškem, čeprav za Hrvate velja. Pa obvezni odsevni brezrokavnik v Italiji, čeprav za njih velja...Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Če bi v zakkonu pisalo, da se pi nas lahko vozijo le vozil z slovensko prvo pomočjo, se tujci ne bi smeli.
Tako da bi verjetno s kakšno pritožbo šlo skozi, če b se nekdo vpičil v to, da prva pomoč ni slovenska, ampak je tu tisto pravilo..komu bi se dalo jebast s tem
PS, koliko je kazen za žarnice?
Citat:
Uporabnik dufus pravi:
zarad takih kot si ti vedno ponovim cel moj inventar kletvic, ko se vozim po btcju.
Saj ga ne rabiš imet v avtu in te tudi ne bodo kaznovali, če ga nimaš. Ga pa moraš imeti oblečenega, če stopiš iz avta.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Zakaj pa mi potrebujemo kot obvezno opremo jopič v drugih državah, čeprav pri nas ni potrebe?
Obvezen je itak v vsaj polovici evrope. Ni pa obvezna oprema avta. Obvezno ga je met oblečenega, ko si zunaj avta.Citat:
Uporabnik darjan pravi:
A ni jopič obvezen na hrvaškem?
Citat:
Uporabnik vuk pravi:
Zdaj kmalu dobite sveze meso direktno iz Tacna (dva komada)...tiste kr od zacetka malo izsolajte,da vas ne bodo pol zajeb... na vasem podrocju.
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Ma daj, nehajte že s tem jopičem.
Ga vam vsem jaz kupim, par € stane drugače.
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
itak, roke bi blo treba sekat takim