Kazen zaradi neprave prve pomoči...

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Lokalni šerif mi je napisal kazen (125 eur.), da nimam prave prve pomoči, kljub temu da jo seveda imam. Na vprašanje kaj manjka moji in kakšna je prava mi ni hotel odgovoriti, na zapisnik (ki ga seveda nisem podpisal) pa je napisal; "policist mu ni razložil zakaj kazen zaradi prve pomoči" ter se podpisal.
bonk.gif

Kakšne so šanse za pritožbo? Policist je bil sam, jaz pa sem imel v avtu kolega ki je bil vsemu skupaj priča.
rolleyes-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Da si to temo sposodim, da nove ne odpriram.......

Te lahko plavi kaznijo, če ne daš smerokaza ko zapelješ vun iz krožnega...???

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.939
6.979
113
Meni so enkrat hoteli dati kazen, ker nisem dal smerkaza, ko sem zavijal na glavno cesto, čeprav ni bilo nikjer nikoga (no..razen policije, ene 100m vstran).

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
J. ga svinsko, samo po zakonu
smirk-1.gif

Moja edin kazen je tudi bil ko sm šel enkrat prehitevat brez smernika (p. pa ubistvu sm celo zadržal žmigovc da je blinknu enkrat), starih 10.000 od takrat dam žmigovc še skor ko grem scat
grin1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Peezdarija......potem sta menda zato htela neke klamotirit za mano
bonk.gif
.....

To je pa moja grda "ne"navada, da nikol ne dajem čmigavcev po krožnih.....
crazy1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.939
6.979
113
Dajanje smerokaza v krožiščih zna velikokrat biti tudi malce nevarno, za kakšne neizkušene voznike.

Volan morajo sukat, gledat na druga vozila, in hkrati še prestavlat hebl...

Boščeki
wink-1.gif

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Ali pa greš tak hitro skozi krožnega, da neveš kdaj bi ga dal.........pred krožnim ga že ne moreš dat.....če pa ga daš v krožnem pa si tak hiter, potem še prišteješ reakcijski čas od tistega ko bi ga lahko utegnil videt, preden se on zave čmigavca, pa si že tak zunaj....
smile-1.gif

Tak, da....vsi ki vozite z preveliko hitrostjo skozi krožne.....ne se trudit z smerokazi
zmaga.gif

scott

Pripravnik
1. sep 2007
405
1
18
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Lokalni šerif mi je napisal kazen (125 eur.), da nimam prave prve pomoči, kljub temu da jo seveda imam. Na vprašanje kaj manjka moji in kakšna je prava mi ni hotel odgovoriti, na zapisnik (ki ga seveda nisem podpisal) pa je napisal; "policist mu ni razložil zakaj kazen zaradi prve pomoči" ter se podpisal.
bonk.gif

Kakšne so šanse za pritožbo? Policist je bil sam, jaz pa sem imel v avtu kolega ki je bil vsemu skupaj priča.
rolleyes-1.gif

Če je prva pomoč starejša kot 5 let al 6 let, se šteje da jo nimaš. Ima rok trajanja. Pa polna mora biti.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
zaradi zmigovcev bi jaz takim kot si ti roke odsekal, ne samo kazni dal. da smo si na jasnem. zaradi takih oslov se prebijam cez kranjsko krozisce pri mercatorju 30min namesto 10! v eno smer!

balkanci prekleti.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ja to res pomaga. vecina ljudi ne loci med elasticnim in navadnim povojem, kaj jim bo nova prva pomoc?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
bonk.gif

rolleyes-1.gif
Domnevam, da te je ustavil kar tako, ti pa si bil pameten in sikal.
Drugič drži jezik za zobmi, kontrola dokumentov ti vzame 2 minuti tvojega dragocenega časa. Štetje žarnic vzame precej več časa in še nekaj denarja.
Se splača bit "pameten"?