S cetom in vročo vodo. In to naj bo edina priložnost ko bo plata vidla cet. Pol pa identičrn postopek kot za ponev.Zadnjič sem kupil plinski žar in za vikend ga bom prvič testiral. Zanima me, s čim bi pred prvo uporabo očistil litoželezno ploščo?
S cetom in vročo vodo. In to naj bo edina priložnost ko bo plata vidla cet. Pol pa identičrn postopek kot za ponev.Zadnjič sem kupil plinski žar in za vikend ga bom prvič testiral. Zanima me, s čim bi pred prvo uporabo očistil litoželezno ploščo?
Z oljem prežgat? Ko se začne kaditi ende.S cetom in vročo vodo. In to naj bo edina priložnost ko bo plata vidla cet. Pol pa identičrn postopek kot za ponev.
Si bom kar sam odgovoril: mreža za peko nima stranskih ročajev kot Weber, dobiš pa zraven dve vilici v obliki črke U s katerima zahaklaš in dvigneš mrežo. Problem je v tem, da so vilice pretanke oz. premalo močne. Že pod težo prazne mreže se neugledno krivijo, da bi z njimi dvigoval in prenašal polno mrežo dobrot mi na pamet ne pade. Prav tako je vpetje posode za pepel precej ceneno in štorasto za uporabo, sama posoda pa relativno težka. Celo enostaven plehnat krožniček mi deluje bolje.pozna kdo znamko Kingstone? Sem na tem, da kupim klasiko webra 57, in sem naletel na tole v bauhausu: KINGSTONE Bullet 57
Inox je svetel, pa ko začneš kurit na njem dobiš celo mavrico barv. Železni je pač črn, dokler je barva še gor, potem malo porjavi in ko kuriš rja spet postane bolj črna.. tako da bi rekel je v prvi vrsti zaradi izgleda.
OCD - Coffe Obssesion Disorder?!Mogoce pa, nekateri pac imajo taksen OCD
Moras vsaj zaporedje pravilno zadetiOCD - Coffe Obssesion Disorder?!
Moras vsaj zaporedje pravilno zadeti