Citat:
Uporabnik cizy pravi:
V tem da boš lahko vsaj traktor normalno prehitel.![]()
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
1.2 TCE itak, da kupiš v današnjih časih zastarelega anemičnega n/a bencinarja moraš res biti malo...![]()
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
1.2 TCE itak, da kupiš v današnjih časih zastarelega anemičnega n/a bencinarja moraš res biti malo...![]()
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Po tvojem pa očitno ni prav veliko lastnikov cliotov dihtih, ker na cesti cliota GT še nisem videl. Še bolje, niti na ceniku ga nimajo več.
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Hm, moj korejc je star 11 let 150 000km, črpalka še prvaCitat:
Da sploh ne govorim o Korejcih, kjer je bilo treba menjat vodno črpalko po 30.000 km zobati jermen po 60.000 km.![]()
Jaz nimam pojma kako izgleda Clio iz 2009 - niti Corsa, niti Polo.... a so to tudi butični izdelki?Citat:
Uporabnik koliko pravi:
...
Tak na hitro si niti ne predstavljam kako izgleda i20 niti 2009 pa niti 2014 torej je to butični izdelek.
Potrebuješ okulista in/ali psihiatraCitat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Kaj pa jaz ki vem ga izgleda G7 enako kot G6...G5...in G4....![]()
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Nisem vedel da 1.2 TCE ni več na voljo v Cliotu, se pardoniram, potem pač 0.9 TCE al kaj pač je.![]()
Ali pa namesto Clio grandtour bolj priporočate npr novi Focus?Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Ali bodo v katerem od naštetih lahko na zadnji klopi sedeli trije mladci pa 3 športne torbe v prtljažniku?
Citat:
Uporabnik lalan pravi:
Ali bodo v katerem od naštetih lahko na zadnji klopi sedeli trije mladci pa 3 športne torbe v prtljažniku?