I
Cilj takšnega načina financiranja je igranje na karto, da čez 5 let ne boš od kje imel vzeti 3400eur, da odkupiš avto in ti ga bodo praktično vzeli za drobiž.Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Tak način financiranja je "rahlo" zavajanje, da je obrok SAMO 112€. To počenjo vsi, ne leti direktno na tebe.
Ker na konc 3385€ moreš tudi od nekje še vzet!!!
Torej je obrok realno gledano 168,42!
Pa v teh 5letih ti je nekam ušlo 50€
3385 (1. polog) + 6720 (112*60) + 3385 (2. polog) = 13490 in ne 13540
aja, pa isto ne razumem fore "pol sedaj, pol pa čez eno leto". Če bi lahk dal jurja+ na mesec na stran sam za avto, bi ga skeširal, pa kej bolšega vzel, ne pa se drkal s takim akcijam
vzel za primer, da bi 10k€ dal takoj. 10k€ pa še "našparal" v enem letu. oz al od kje naj bi jih človk vzel čez en let
Cilj takega financiranja je ... prodat.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Cilj takšnega načina financiranja je igranje na karto, da čez 5 let ne boš od kje imel vzeti 3400eur, da odkupiš avto in ti ga bodo praktično vzeli za drobiž.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Še vedno pa ne razumem matematike, da za nov avto plačaš 2000 več, zato da boš rabljenega prodal 1000 več. Ne gre mi ta matematika skupaj, pa da ga jebeš.
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Jaz sem pa ugotovil ravno to,da si nekateri uporabniki ,ki so-ste že predolgo na Alterju razlagajo stvari po svoje in da če si ne razlagaš tako kot oni potem je pa štala
Prodat tako, da nikoli ni tvoje.Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Cilj takega financiranja je ... prodat.Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Cilj takšnega načina financiranja je igranje na karto, da čez 5 let ne boš od kje imel vzeti 3400eur, da odkupiš avto in ti ga bodo praktično vzeli za drobiž.
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Pa ti prvo nauči,da pričaš onda se buni.
Še takrat malo ko se oglašaš pričaš budalaščine.
Daj mi še enkrat pokaži tisti nasvet.
Ja ja ne zdej popravljat
Citat:
Uporabnik sgh pravi:
Citat:
Uporabnik Borg pravi:
Pa ti prvo nauči,da pričaš onda se buni.
Še takrat malo ko se oglašaš pričaš budalaščine.
Daj mi še enkrat pokaži tisti nasvet.
Ja ja ne zdej popravljat
Ali z eno normalno slovenščino ne gre? Lahko tudi po gorensko ali dolensko !
Citat:
Uporabnik yamahafazer pravi:
Edini odgovor na alterju je vw in nic drugega