Zanimivo kako vsi pisete da vas prehitevajo po desni in se vrivajo? Kaj ste vsi kupil vinjeto samo za levi pas?
Proti Golovcu je isto kot vrhnika logatec največkrat. Desno in gasa po pasu za počasna vozila. Pred radarjem pri tunelu zmanjšaš, ali pa se predstaviš na sredino ali levo, ker večina začne gruntat da mora iti desno na rudnikne samo raje vozimo na levi mimo tovornjakov kot pa 90 na desni med tovonjaki.
če si kdo tega ne predstavlja na gre kdaj na V od LJ obvoznice in bo razumel.
moj rekord takole za eno babo je od LJ severne obvoznice skoraj do Ivančne
potem je končno pogledala v špegu (sem prav opazoval kdaj bo) in se umaknila
A ni bolj varno, da nakažeš z levim smernikom? Vsaj jaz tako počnem.
Zanimivo kako vsi pisete da vas prehitevajo po desni in se vrivajo? Kaj ste vsi kupil vinjeto samo za levi pas?
Priznam, da nekateri so res trdi. Desna je pa vedno rizična.
Pa kaj mislite, da naredite s temi levimi smerniki? Meni se zdi to totalno bedasto. Če vidiš, da imaš pred sabo debila, ki ne gleda v vzvratno ogledalo ti tudi smernik ne bo pomagal. Prehitiš po desni pa je (če je seveda prostor ). Jaz sem se že zdavnaj nehal s tem obremenjevati.A ni bolj varno, da nakažeš z levim smernikom? Vsaj jaz tako počnem.
Pa kaj mislite, da naredite s temi levimi smerniki? Meni se zdi to totalno bedasto. Če vidiš, da imaš pred sabo debila, ki ne gleda v vzvratno ogledalo ti tudi smernik ne bo pomagal. Prehitiš po desni pa je (če je seveda prostor ). Jaz sem se že zdavnaj nehal s tem obremenjevati.
Kaj mi lahko nekdo razloži, kako ste sem noter privlekli prehitevanje na AC
Razvilo se je iz tega, da je acc neuporaben na AC. Zdaj je tudi približno jasno zakaj.
Če je odstavni pas na voljo, ni take panikePriznam, da nekateri so res trdi. Desna je pa vedno rizična.