Upam, da vsaj v tega novega yarisa...Moja se je itak zapičila v yarisa, tako da drug avto ne obstaja. Sem jo že probal prepričati s fabio, al pa mazdo 2, swiftom, I20... pa je blo škoda moje energije
A nista Polo in Yaris isti rang vozila?
V to jo še prepričujem Ker prejšnji je res bolj žalost. Njej je pa škoda dat 15. al kolk jurjev za nov avto in bi raje enega za 10...Upam, da vsaj v tega novega yarisa...
Ma prejšnji yaris je .... ne kupovat tega če imaš nov model. Ker razlika je kot dan in noč.V to jo še prepričujem Ker prejšnji je res bolj žalost. Njej je pa škoda dat 15. al kolk jurjev za nov avto in bi raje enega za 10...
Moja se je itak zapičila v yarisa, tako da drug avto ne obstaja. Sem jo že probal prepričati s fabio, al pa mazdo 2, swiftom, I20... pa je blo škoda moje energije
Poglej cenik se enkrat.V to jo še prepričujem Ker prejšnji je res bolj žalost. Njej je pa škoda dat 15. al kolk jurjev za nov avto in bi raje enega za 10...
15.650 je bencinar 1.5 125hp, oprema Stella.Ampak 1.0 verjetno ne bo za avtocesto
Tudi slucajno ne. Teh cca 30 cm (?) se pozna povsod.A nista Polo in Yaris isti rang vozila?
Polota ni več v dizlski izvedbi. To think about it, sploh nevem če je še kakšen malcek v tem razredu, da bi mel dizl.
11,3cm je Polo daljši od Yarisa, ima pa Polo manjšo medosno razdaljo napram Yarisu.Tudi slucajno ne. Teh cca 30 cm (?) se pozna povsod.
( mene osebno je zmotilo dobro leto nazaj pri Yarisu (v salonu, ko sem cakal na servis) da sedez ni sel (vec) toliko nazaj, da bi se s svojimi 192 cm vsedel in normalno sedel za volanom...15 let prej, si sedel v njem z lahkoto - imeli pri hisi).