Kam na dobro masažo?

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Letos dopusta ni bilo, stresa je v službi zmeraj več in zdi se mi da sem primeren kandidat za dobro masažo za sprostitev
cheer.gif

Torej kje bi lahko bil deležen dobre masaže (relacija KR-LJ) in kakšno mi priporočate?
grin1.gif

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
harmonija mengeš
zame vedno dobro poskrbijo pa še ceno niso v višavah.
majo spletno stran mal poglej
pomasaži pa paše tudi savna.njihova mi je ena najprijetnejših v slo

AndrejK

Fizikalc
7. sep 2007
1.279
3
38
SI
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Letos dopusta ni bilo, stresa je v službi zmeraj več in zdi se mi da sem primeren kandidat za dobro masažo za sprostitev
cheer.gif

Torej kje bi lahko bil deležen dobre masaže (relacija KR-LJ) in kakšno mi priporočate?
grin1.gif

Z mojo sva matki za rojstni dan kupila bon za masažo v salonu Tui Na na Kokrici - spodaj pod Dežmanovimi apartmaji. Ambient mi je deloval zelo prijetno, sedaj moramo samo še matko peljat tja.
smile-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik coolpower pravi:
Privošči si spodobno erotično masažo pa je. Boš dobil vse v kompletu.

Tudi dobra ideja, sam kaj ko tiste maserke pomoje ne zmasirajo tudi na tak klasičen način.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
confused-1.gif
kaj pa punca, dekle, zena? Meni najbolj ustreza... jo parkrat na dobro vecerjo povabis pa je ceneje in bolje...

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ksz...

Je boljše da me zmasira tip (ki ima vsaj kaj moči v rokah da me "nalomi"), al so tut ženske sposobne kvalitetno zmasirat in pregnesti moško telo?
Pri športnikih redko vidim žensko maserko, vedno je tip, verjetno zato ker ima moč v rokah?

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Ni vse v moči... V Vevčah je ena dobra... Privat, se zmeniš za termin...
Izven Ljubljane (Trebnje) pa je Sončnica, Hiša dobrega počutja, kjer poleg klasične obvladajo tudi bovnovo masažo...

gas

Fizikalc
23. jul 2007
2.237
54
48
Jeseniški hokejisti imajo punco, tako da kot zgleda lahko tudi ženska maira