Jaz bi to resnično rad videl. Že za zaradi tega, ker j.bejo navadno rajo na izredne tehnične za nehomologirane malenkosti v primerjavi s tem posegom.Če je firma, ki je delala nadgradnjo menjavo strehe tudi homologirala, potem je vsaj to poštimano (V KR ZDju so pred leti dali na Češko predelati rešilca, ki je prišel nazaj s xenon kitom. Ampak predelovalec vozila je tudi to homologiral kot del nadgradnje in vse je bilo vsaj papirno urejeno.)
Bo pa se odgovoril na tozbo, ni to neka strasna rec.Dobil bo tozbo s s trani Wallisa zaradi klavet in lazi. 100%.
Predelan ja, proizvajalec ga pa ne proizvajano... težko rečemo da ne obstaja
Bo pa se odgovoril na tozbo, ni to neka strasna rec.
Pa wallis bo moral se povedat zakaj je drzavi prodal avto s stresnim oknom (ki ga ni), ni pa dal zraven dela ki ga je izgradil. Menda ga je neki stranki vgradil in to zaracunal BMW AG v okviru garancije.
Ker si z wallisom ocitno na ti, ti lahko se povedu kok je stresno okno po ceniku vredno. Ker to je tko kot da jaz teb avto prodam, odmontiram dol anteno in jo nekomu drugemu prodam.
Tak BMW brez stresnega okna ne obstaja. Ce bi, bi wallis kot pooblascenec enostavno (in tud cist po pravilih) zamenjal streho. Tako je pa ni mogel ker gre za L izvedbo in so morali predelat streho “kratke” sedmice.
sicer sem mnenja da ni to najhujsa stvar ki se je zgodila v zadnjem casu in da je drama brezveze ampak glede na to kako se vodstvo wallisa obnasa do ostalih podjetij jim pa cist privoscim da pojejo govno ki so ga proizvedli.
In preden se vzges na 1000 obratov, odgovor BMWja (ne wallisa) je da ni takega avta brez sibedaha. Ne obstaja.
Si kdaj kupil kakšno mazdo?Wallisu je tudi popolnoma vseeno za gdpr, ker drugače mi ne bi brez privolitve pošiljali reklam na mail. Kje so dobili moj mail tudi ne vem, ker jaz jim ga nisem dal. Bmwjem pridem še najbližje pri štosih o žmigavcih.
Nič, niti nisem šel z mazdami in bmwji na kakšno testno vožnjo ali drugače po nemarnem naokrog puščal svojega maila.Si kdaj kupil kakšno mazdo?
Definitivno je nekdo podpisal prevzem. Naj se ta odleti.Z Wallisem nisem na Ti, tam nikogar ne poznam niti ne vozim BMW. Sem pa imel na žalost to čast, da se delal z ljudmi, ki tašne in drugačne razpise pripravljajo (na Policiji, da ne bo pomote) in ne verjamem, da je to Wallis delal ma svojo roko.
Mazda je ostala cosmosu…Si kdaj kupil kakšno mazdo?
Možno, sem mislil, da so vse odprodaliMazda je ostala cosmosu…
Psi lajajo karavana pa zaga strehe naprej