KSZ, mislim da vzamem 7 pro..
Dovoli authenticatorju povezavo z google računom in backupiraj vse v cloud.KSZ
če je kdo to delal, meni ne skenira QR code iz Google Authenticatorja na starem telefonu, da vse kode v okmpletu prenese. Še komu?
Import/Export preko QR kode je "zastarel" in buggy. Google Authenticator ima zdaj že en čas možnost backupiranja v cloud. Ta del vklopi na stari napravi in potem boš na novi napravi avtomatsko videl vse iz starega telefona.Auth. je povezan z google racunom. Ampak ko se odpre kamera da bi skeniral QR se ne zgodi nic/ pac ne skenira. Dovoljenje fotoaparata ima.
Sam pa pravim da je nadtelefon Huawei mate 20 pro..... Samo eden je Huawei! Klicaj!Ksz
Nic, ta brezvezna kuzla gre na bolho in iscem enega hujaveja. Na pixel 8 pro iz P30 pro je cisti downgrade.
Velikosti teksta ne mors nastavit, tako da so forumi komaj berljivi, fotoaparat dela pocasi, obdeluje sliko v bozjo mater, manjsi zoom kot p30, okrogle ikone ki se ne dajo spreminjat...
Vcasih kak app direkt zablokira za vec sekund...
P30 pro je nadtelefon.
Tega 20 mate sem dal mami pred leti, se kar tolce po njem, zdaj dobi mojega P30pro. Enega tega se imam na zalogi, razmisljam da dam na obnovo in obdrzimSam pa pravim da je nadtelefon Huawei mate 20 pro..... Samo eden je Huawei! Klicaj!