Kajenje trave

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Bolj se boj pijanih voznikov, kot zadetih. Tisti, ki kadi travo jo bo itak enako ali še več kadil, tako da je po moje legalizacija nepotrebna. Dvomim, da je veliko ljudi, ki bi zaradi legalnosti začeli kaditi...

mistique

Guru
16. jun 2009
14.182
1.964
113
Emona / Carnium
Je pa nekaj takšnih, ki jim redno kajenje trave spremeni dnevni ritem, navade, obveznosti, dolžnosti, da ostanejo brez službe, prijateljev, na koncu pa pristanejo v kakšni inštituciji, ker imajo "svoj pogled" na svet. Poznam takšno osebo.

Bolj izjema kot pravilo.

Imaš pa prav. Jaz sem pri sebi videl, ko smo ga pušili vsak dan. Spremeniš oz. podrediš prioritete. Čakaš svoj fix
grin1.gif
no tako hudo ni

Zgaga

Guru
25. jul 2007
10.629
4.575
113
50
Na sončni strani ALP
Zanimivo. Smo zadnjič kosili otavo in naredili dva špinela.
aplauz.gif

Pa enak efekt kot pri tebi. Totalno nič...
stupid-1.gif

Smo že imeli načrt za biznis. Dve bali bi spravili v promet za male pare...
crazy1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
ker si zadnji...

en zanimiv dokumentarc o travi... zanimajo me vaši komentarji, predvsem komentarji ne-uživalcev trave

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
ker si zadnji...

en zanimiv dokumentarc o travi... zanimajo me vaši komentarji, predvsem komentarji ne-uživalcev trave

mah brezveze folk prepričevat, kaj misliš da boš res premagal pranje možganov od rojstva? V državi kjer so alkoholiki normalen pojav
zmaga.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
sej ne prepričujem nobenega v nobeno smer, mene sam zanima kakšno ma mnenje glede tega... redno kajenje trave pomoje res prizadane funkcioniranje možganov, gre se bolj za to vsesplošno prepričevanje, da je trava slaba, alkohol in cigarete se pa še vedno prodajajo b.p.

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
je ne uživa, ne rečem, da nisem poskusil, pa ne zman inhalirat, tako da ni bilo učinka
sem pa prepričan, da bi jo morali legalizirati in zato je veliko razlogov
vsakodnevno uživanja menda res pusti neke posledice na možganih ampak marsikatere legalene substance, predvsem zdravila, so še veliko bolj nevarna
da alkohola v kombinaciji z vožnjo niti ne omenjam... dobro tudi trava v kombinaciji z vožnjo ni zdrava...
torej razlogi za so predvsem
1. izkorininjenje je očitno bilo neuspešno
2. ima veliko pozitivnih učinkov tudi v zdravstvu
3. negativni učinki niso tako veliki, da bi pozitivne odtehtali
4. možna uporaba v gospodarstvu (legalizacija vseh vrst bi odpravila zmedo ko je ena vrsta legalna ena pa ne)
5. kriminalne skupine bi bile ob dela zaslužka
5a. razbremeni se del policije in preusmeri v bolj pereče probleme
6. svet se nam že sedaj smeji in nas ima za bednike, če bi zaslužili na račun zelenega turizma pa še toliko bolje

seveda je morali še vedno paziti, da se nebi zadevali vsi otroci, ker potem bi pa bili v krizi

za začetek zakonodaja podobna švicarski - vsak lahko doma goji nekaj sadik

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
mamca ti pa naslednjič poskusi s kakšnim pecivom
baje je v taki obliki za nekadilce veliko bolj učinkovito

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
dejte ne zatiskajte si oči. tudi trava pusti posledice enako kot alkohol!

in tudi alkohol se izkoreninja... preko zakonov v prometu, "ozaveščanjem" itd...

binebane

Fizikalc
30. avg 2012
1.229
0
36
seveda pa moraš tukaj pretehtati slabe in dobre plati
zelo dobra plat je, da bi se policija lahko spravila kaj dobrega delat namesto teh drobnarij pa tudi dilerji bi konkretno manj zaslužili