Kajenje trave

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.454
7.579
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
Sej ce pomislis kok robe gre za maso za piskote in kok je das v joint...

Pojma nimam.

A poznaš kakšen recept
sprasujem se.gif

evil.gif
Ni problema, jaz tebi recept, ti pa meni dobavitelja. Roka roko umije :p

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
nimam dobavitelja niti robe, kaj pa zdej? A ti lahko kar eno ime povem, ki ga ne maram?
evil.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
razsvetli me
grin1.gif
Zdrobi, da boš dobil "začimbno mešanico" in jo vmešaj v maslo. Namaži na kruh, dodaj delikateso po izbiri in pojej. Malo dlje je treba počakati, da pride v sistem, zadane pa kot metek.
evil.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.182
1.964
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Zdrobi, da boš dobil "začimbno mešanico" in jo vmešaj v maslo i dodaj jednu žlicu Vegete. Namaži na kruh, dodaj delikateso po izbiri in pojej. Malo dlje je treba počakati, da pride v sistem, zadane pa kot metek.
evil.gif

zmaga.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.182
1.964
113
Emona / Carnium
Ne, seveda ne. Samo flashback se mi je zgodil. Štekaš, Oliver?
evil.gif

Drgač pa še en nasvet iz prakse: če se delijo kruhki z namazom, nikoli ne pozabite kruhka podati naslednji osebi v krogu. Jaz sem ene parkrat pozabil naprej dat...
uf-1.gif
puking+smiley.gif

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Ne razumem izjave, da družba ni pripravljena na legalizacijo marihuane. To, da so nekateri ljudje obsesivni in nagnjeni k pretiravanju se itak odraža pri vseh njihovih dejavnostih ... alhokol, hrana, denar, karkoli pač. V takšnem primeru je smiselno omejevati le substance, ki očitno škodijo zdravju in vodijo v telesno odvisnost, o ostalih se pač pouči o posledicah in se prepusti svobodno izbiro.

Zame je prepoved marihuane odraz srednjeveškosti družbe, ki igra neko liberalnost in demokracijo. Podobna zgodba se ponovi pri odnosu do istospolno usmerjenih, ali drugih marginalnih skupin.

Nazadnje urejeno:

Diabla

Zelenc'
25. avg 2012
15
0
1
35
Kranj, Šk. Loka
Drgač pa še en nasvet iz prakse: če se delijo kruhki z namazom, nikoli ne pozabite kruhka podati naslednji osebi v krogu. Jaz sem ene parkrat pozabil naprej dat...

hm hm to se ponavad zgodi k si že čist spržen k ne veš a boš zaspal a boš šou domov a kva boš poznam pa par takih ja k ponavad pozabjo podat jolo in še takrat ko jo podajo jo podajo meni ki pa trave ne kadim več zvijem kšn joint pa še zmeri da ne pozabm
wink-1.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik teapot pravi:
Ne razumem izjave, da družba ni pripravljena na legalizacijo marihuane. To, da so nekateri ljudje obsesivni in nagnjeni k pretiravanju se itak odraža pri vseh njihovih dejavnostih ... alhokol, hrana, denar, karkoli pač. V takšnem primeru je smiselno omejevati le substance, ki očitno škodijo zdravju in vodijo v telesno odvisnost, o ostalih se pač pouči o posledicah in se prepusti svobodno izbiro.

Zame je prepoved marihuane odraz srednjeveškosti družbe, ki igra neko liberalnost in demokracijo. Podobna zgodba se ponovi pri odnosu do istospolno usmerjenih, ali drugih marginalnih skupin.

Jaz vidim doma kako je stanje - Moja me dobesedno sili jest vse lekadole, pa še naprosyni ipd... vse kar je iz lekarne je kul. Če si bi pa enga zvil pa skadil je pa vse narobe....

Prav tako je vredu zvečer spit kak deci (ok, to je bilo poredko), spet zvit enga pa skadit je pa drogiranje...

PrePro

Pripravnik
1. nov 2007
414
0
16
Samo berem, pa sem ¿e lačen postal.

Grem dol. Po kruh, pa zaseko. Pa eno pivo.

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Zate je srednjevesko tut meso jest,tko da nisi lih referenca.
Hočeš reči, da nisem kredibilen, ker ne vzpodbujam trpljenja in represije?

Nazadnje urejeno:

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
hoce reci, da je problem v tebi, ker si ti sebi ustvaril svoje prepricanje in mnenje, kar pa ne pomeni, da se mora nekdo strinjat s tabo. Ni vegi kroznika na horse standu, tako kot ni krace na vegi standu. Prvi se bunite pa pizdite kako je to mogoce, drugim nam dol visi. enako velja za travo in alkohol, meni je vseeno a se fiksate v zilo al direkt v celo, jaz si druzbo sam izbiram in se obicajno distanciram od razno raznih uzivalcev, kar pa ne pomeni, da ga bom obsojal ter mu postavljal tecna vprasanja o mucenju zivali. Tvoje zivljenje, pocni z njem kar zelis, na meni pa je ali zelim imeti komtakt z ljudimi, ki se morajo sprostiti z drogo, taksno ali drugacno.

nisem cistun, so pa v zivljenju nekatere stvari, s katerimi ne zelim imeti opravka.

teapot

Pripravnik
29. apr 2012
267
0
16
Evo, če bi vsi imeli podobno live and let live filozofijo se sploh ne bi ukvarjali s takšnimi vprašanji.
zmaga.gif

Ne vem pa kakšno vezo ima s to temo moje stališče do mučenja živali?

Sem pač za legalizacijo mehkih drog, tako kot sem tudi za legalizacijo prostitucije, za enake pravice istospolno usmerjenih in še kaj bi se našlo. To še ne pomeni, da sem gej, ki kadi travo in obiskuje prostitutke. Saj zato smo tu, da debatiramo ... če se le da konstruktivno.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Ja, dokler je to prepucavanje na forumu, je ok, vsi smo tukaj z razlogom, taksnim ali drugacnim. problem nastane takrat, ko prepricanje iz foruma preraste v gonjo, ki se odraza v vsakdanjem zivljenju. Herbalife in podobni, v veliki meri tudi vegetarijanci, vegani ipd.

Ganesh

Fizikalc
14. avg 2009
2.922
0
36
Allarround
rescue.facelock.net
Meni je pa prav hecno, kako nekateri z levo roko jemljete uporabo drog.

Jaz sem proti legalizaciji mehkih drog saj ne želim, da se okoli mene vozijo zadetki; je že pijanih preveč na cesti. Tisti, ki mu paše ga tako ali tako skadi.

zakon

Guru
16. maj 2008
8.833
854
113
toti Maribor
Citat:
Uporabnik Ganesh pravi:
Meni je pa prav hecno, kako nekateri z levo roko jemljete uporabo drog.

Jaz sem proti legalizaciji mehkih drog saj ne želim, da se okoli mene vozijo zadetki; je že pijanih preveč na cesti. Tisti, ki mu paše ga tako ali tako skadi.

467716-post_slo.gif