Kaj vsebuje 7-letna garancija (KIA)?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Res pa je, da je on imel nekaj dodatnih stroškov glede popravil medtem, ko jaz v skoraj petih letih nisem plačal za nobeno popravilo razen servisov enkrat na leto in to je to.
Zanimivo. Dopovej to Voksvagnarjem in oplovcem. Aja, oni bodo pokvarjenega golfa in pokvarjenega opla drago prodali.
Ej,kaj bi se zgodilo, ko bi res kdo od teh gestapo skupine odprl link, ki sem ga napopal nekaj postov nazaj?
Samo tko, da bi vedel po čem pljuva.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
In kaj to tebe tolk boli, če so korejci naredili boljši avto kot pa nemci? Saj nisi ti delal, ne enega ne drugega avta. Na tebi je samo odločitev, katerega boš kupil. Za svoj denar. Saj ti noben ne bo nič šenkal. Samo tvoj denar bodo vzeli. Ti se pa odloči, al boš dal svoj denar raje manj kvalitetnemu, oskubljenemu in dražjemu nemcu, al pa kvalitetnejšemu in cenejšemu korejcu. Samo to je v igri, goflate pa tako, kot da vam je kdo kaj šenkal pa da ste sami avto delal. Zaboga, saj moraš kupit enga al pa druzga.
Jaz raje kupim boljše, kvalitetnejše, cenejše, več in tistega, ki si mi upa najdlje garantirat, da bo avto šel brez mojih dodatnih stroškov. Vi pa kakor hočete. Denar je vaš.
In če ste te svoje gestapo avte preplačali, zastopim vaše razočaranje. Samo spravili ste se na napačnega. Nase se raje jezite, ker ste si čist sami krivi!

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Glej, jaz sem se odločil, skeširal in to je bilo to.
Ampak za razliko od tebe, zato da se bom jaz počutil zadovoljnega (ja, to je bila moja dobra odločitev) ne posiljujem zraven še vse znance in neznance po netu s svoji zetorsko kanto. Katera sicer ni nemška
tongue-1.gif
.
In ne govorim, da so pa tisti, kateri so kupili korejsko Kio debili. Pač nekomu je tisto kar Kia nudi točno to kar potrebuje. Nekomu je pa morda nemški traktor z znakom štirih O-jev točno to. In ga niti malo ne boli, ko bo skeširal še enkrat toliko kot tisti za Kio. In jaz vse te spoštujem. Za razliko od tebe, za katerega so ti drugi debili, kateri so kupili preplačan nemški pleh in seveda je zate edino zveličavna resnica le Kia
stupid-1.gif
.

Pa še tole: sam takoj z veseljem naštejem vse slabosti moje kante. Vse kar smo pa tukaj brali od tebe o Kii je pa super duper, brez napake, blablabla, bruhbruhbruh, itd... Pa ne me hebat. Oprosti, ampak ga NI avta, kateri ne bi imel (vsaj ene) slabosti. In kot rečeno zgoraj. Takoj ko bom imel čas, bom šel na testno vožnjo, pa ti bom vse napisal. Tako kar bo dobrega, kot tudi slabega. Do takrat pa ne mislim komentirat kakšen je ta avto.
Zate pa seveda že vem, da si Golfa temeljito in po dolgem preizkusil in seveda točno veš, kakšen je
uf-1.gif
.
Pa še enkrat ponavljam vprašanje. Pokaži mi novega Golfa, na katerem obupno škriplje plastika. Namreč sem se prevozil v precejšnjem številu teh kant in oprosti, ampak ravno tega ne moreš temu pripisat. Če so bile pa po predalih stvari nametane in recimo kakšni senčniki po steklih ter je to ropotalo, pa to žal ne šteje noter. Upam, da si vsaj toliko razumen, da boš to sprejel.

Sedaj pa hitro naprej drk, drk na Kio
cheer.gif

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
[quoteAmpak za razliko od tebe, zato da se bom jaz počutil zadovoljnega (ja, to je bila moja dobra odločitev) ne posiljujem zraven še vse znance in neznance po netu s svoji zetorsko kanto. Katera sicer ni nemška .
]

[/QUOTE]
A jaz koga posiljujem z Kio? Ti pa reality sta se zapodila vame, češ, pha, kia je kia, ne avto. Jaz pa sem vama dokazal nasprotno. Kia je avto in to najboljši ZA TA DENAR golf pa je samo golf, roba, ki niti slučajno ni vredna tega denarja. In če si ti zadovoljen s tem, ker si robo preplačal, sem tudi jaz. Izvoli. Saj lahko daš tergovcu še kaj tringelta, da se boš potem dobro počutu in lahko hvalu, kolk si za oskubljenega golfa dal, pa kolk boš pol za njega dobil, ko se bo pokvaru ali razbil. Čist tvoj problem, jaz pač za razliko od vaju nisem tak tepec, da bom na račun kvazi značke denar stran metal.
Ti, še posebej pa kljukec realyti, se pač ne moreta sprijaznit z dejstvi. Kolk greva stavit, da boš tudi potem, ko boš, če boš kdaj probal, ali od znotraj videl pro-ceda, vseeno pljuval po pro-cedu? Taki pač ste vsi vozniki gestapovskih avtov. Češ nemc je nemc. Zatlač si ga nekam. Jaz sem tud lahko nemc za dober denar.
Veš dečko, ko primerjamo golfa in pro-ceda je nekako tako kot, če primerjamo stanovanje. Eno mizerno stanovanje v centru Ljubljane (primerjalno golf) bo stalo več kot lepa razkošna hiša (primerjalno pro-ceed) nekje v zakotnem podeželju. Ampak ta hiša na podeželju ne stane manj zato, ker bi bla slabša od tiste luknje sredi Ljubljane. Ta hiša stane manj zato, ker nima krajevnega kvazi imiđa, ki dviguje ceno hiši. Ampak kdor bo kupil hišo na tem zakotnem podeželju, bo imel boljše in kvalitetnejše stanovanje od tistega, ki bo sredi Ljubljane živel v dražjem in slabšem stanovanju. Viš tako je to.
In če si ti zadovoljen zato, ker živiš sredi Ljubljane v neki dragi in preplačani luknji samo zato, ker je to Ljubljana, je to tvoja stvar in tvoja pravica. Jaz pač raje dam nekaj na kvaliteto, udobje ter cenovno resno stanovanje.
Citat:
Pa še tole: sam takoj z veseljem naštejem vse slabosti moje kante. Vse kar smo pa tukaj brali od tebe o Kii je pa super duper, brez napake, blablabla, bruhbruhbruh, itd... Pa ne me hebat. Oprosti, ampak ga NI avta, kateri ne bi imel (vsaj ene) slabosti. In kot rečeno zgoraj. Takoj ko bom imel čas, bom šel na testno vožnjo, pa ti bom vse napisal. Tako kar bo dobrega, kot tudi slabega. Do takrat pa ne mislim komentirat kakšen je ta avto.
Zakaj pa potem že naprej kozlaš po kii, pa je še videl nisi niti probal? In ja, jaz hvalim Pro- ceda ker primerjam avte med sabo. Cena - roba za to ceno. Ti, pa reality pa pljuvata po Pro- cedu že kar bv naprej pa jo še vidla niti probala nista. Že kar v naprej vesta da ta avto ni in ne bo nič vreden čez 2 leti. To sta prava jasnovidca.
In jasno, ti lahko govoriš o slabosti tvoje preplačane kante, ker jih je dost. Pro ced zame glede na odšteti denar nima slabosti, razen tistre ki sem jo omenil. Nima 5 vrat. Ostalo je vredno denarja. Ampak mladina ma raje 3 vratne avte zato sem mu ga tudi kupil.
Citat:
Sedaj pa hitro naprej drk, drk na Kio in super duper 7 letno garancijo.
In kaj je s 7 letno garancijo narobe? A bi blo bolš, če bi jo mela samo 2 ali pa samo 1 leto? Pa če bii bla dražja, in oskubljena, bi bla tud boljša pol?

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
oča kia ti je zameglila možgane do daske. Svojo gnojnico fanatično zlivaš čez vse kar je evropskega porekla, svojo riževo kanto pa histerično vsiljuješ vsem in kuješ v nebesa. Probal nisi enega, nekak najraši pa imaš golfa. Za svoj dnar je kia verjetno res najboljša, v vseh ostalih pogledih pa je še vedno....kia

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Probal nisi enega, nekak najraši pa imaš golfa.
Pobec, če nisi vedu, pro-ceed je "razred golfa", zato primerjam ta dva avta. In nikomur je ne vsiljujem, če še nisi porajtal.
Citat:
Za svoj dnar je kia verjetno res najboljša, v vseh ostalih pogledih pa je še vedno....kia
Dej ti to prevedi! Priznavaš, da je najboljša izbira, pol pa v isti sapi nabijaš o nekih slabih ostalih pogledih. Dej ti te tvoje ostale poglede malo razloži!
Če imaš ti pač slab pogled, to ne pomeni da je kaj z avtom narobe. Pogled si pejd k okulistu uštimat, pa bo bolš.

Evrokrat

mX's brotherPEPČEK 08
6. avg 2007
6.693
556
113
Capitale de l'Europe
europa.eu
LOL,
Stardec, pa ka je tep s to Kio, pac malo bolj zastarela tehnologija,
dokaj vsecno zapakirana

nemska avto industrija je pac trenutno korak pred ostalim svetom,
oz dva koraka pred korejsko

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Kaj če bi se malo umirili?
Povem še svojo zgodbo. Ko sem menjal avto sem bil zelo razpet med:

BMW 320d
Kia Ceed Wagon
novi Ford Mondeo
nova Toyota Corolla

Kupil sem sicer BMW, sem zadovoljen, nikakor pa za svoj denar nisem dobil največ in to brez težav priznam.
Če bi želel največ bi zagotovo kupil Kio Ceed. Avto se kupuje za vozit in ne za prodajat naprej.
Edini problem je, da še ni ponudbe rabljenih Ceedov, recimo dve leti starih. Še raje bi kupil kaj akega.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
jop, razred golfa, ampak v ta razred še spada precej drugih vozil, čez katere kozlaš, pa jih od blizu še videl nisi. V enem izmed tvojih umotvorov je kia celo boljša kot bmw 1
hysterical-1.gif

za ostalo pa ti je že evrokrem povedal: stara, sicer preizkušena roba, prepakirana v novo embalažo

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Kaj pa je pri kii tako starega in preizkušenega? Motorji so novi in čisto sodobni. Najbrž spet subjektivno mnenje, ker pri kii drugače pač biti ne more?

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Kakopak. TDI mašina je na sploh zelo sodobna mašina.
Hehe, kakšne budalaščine.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Mene moti nekritična hvala ene ali druge znamke. KIA ni slaba, ni pa to Mercedes, niti ne želi biti.
Menim, da gre za solidne izdelke dovolj visoke kakovosti za nek spodoben srednji razred vozil.
Vsekakor vredna premisleka pri izbiri. Z Golfom pa je ne bi primerjal. Je dražji, se ga pa tudi verjetno lažje proda za višjo ceno.
Drugače pa primerjajmo primerljivo - top opremo KIA Proceed in primerljivo opremo ter motorizacijo VW Golf 5.
Nabor možnosti je pri VW večji, pri KIA pa si omejen s tistimi paketi.
Meni recimo veliko pomenijo ksenonke. Res je razlika, a kaj, ko jih KIA ne nudi.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
jop, razred golfa, ampak v ta razred še spada precej drugih vozil, čez katere kozlaš, pa jih od blizu še videl nisi. V enem izmed tvojih umotvorov je kia celo boljša kot bmw 1

za ostalo pa ti je že evrokrem povedal: stara, sicer preizkušena roba, prepakirana v novo embalažo
No dej naštej nove BMW avte ki jih dobiš za 16.300€! A ga ni? In če ga slučajno ni za ta denar, potem poišči, kaj dobiš pri konkurenci za enako ceno.
Bo šlo?
A teb se tud zdi, da je golfofa TDI mašina zelo sodobnejša od kijine CRDI?
Poba pojma nimaš....

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
LOL,
Stardec, pa ka je tep s to Kio, pac malo bolj zastarela tehnologija,
dokaj vsecno zapakirana

V to me pač ne boš prepričal. V čem je nemška industrija tako daleč spredaj? Daj mi prosim razloži? Mogoče v tem, da učinkovito prodaja premium razred vozil, kamor res lahko stlačiš miljavžnt gadgetov in kratic.
KIA si premium klase ne more privoščiti, že zaradi ugleda blgovne znamke ne. Torej tudi nima stroškovne podlage za to, da v avto stlači milijon nepotrebnih stvari in ga prodaja po 40.000 EUR. Potem bi se zopet našel kup ljudi, ki bi se norčevali iz takšnega vozila, hkrati pa jim je povsem logično, da ga ima na ceniku recimo Audi.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Ker imam ravno čas
tongue-1.gif
se bom še malce ukvarjal s tabo.
Citat:
Kia je avto in to najboljši ZA TA DENAR golf pa je samo golf, roba, ki niti slučajno ni vredna tega denarja.
Vidiš, s tem tukaj posiljuješ vse ljudi naokrog sebe. Če bi dodal zraven besedico, da je kia ZATE najboljši avto za ta denar bi bilo vse kulj.
Nekateri pač HOČE plačat imidž, ker ga je sram se pripeljat s Kio na dvorišče od tašče, ali kaj jaz vem. Zanj je potem Audi najboljši ali pa Golf. In nečesa nočeš razumeti. Tip je Golfa ali Audija preplačal točno 0. Namreč vse kar ti misliš, da je preplačal, je plačal za imidž ali pa morda zato, ker pa z Golfom lažje orje njivo. Karkoli, nima veze, njemu je tisti avto za to ceno optimalna kombinacija. Poudarek na NJEMU. Ravno tako kot je tebi pa Kia. S to razliko, da on tebe razume, ti pa njega smatraš za bedaka, ker je kao kupil precenjen avto. Aja, res sploh nobenega ne posiljuješ.
Citat:
Kolk greva stavit, da boš tudi potem, ko boš, če boš kdaj probal, ali od znotraj videl pro-ceda, vseeno pljuval po pro-cedu?
Prosim za copy/paste, kje sem pljuval po Pro Ceed-u?
grims-1.gif
Kaj je reality pisal ME NE ZANIMA.
Citat:
In če si ti zadovoljen zato, ker živiš sredi Ljubljane v neki dragi in preplačani luknji samo zato, ker je to Ljubljana, je to tvoja stvar in tvoja pravica. Jaz pač raje dam nekaj na kvaliteto, udobje ter cenovno resno stanovanje.
Loool. Sicer živim daaaaaaleč od Ljubljane, ampak zgolj tole. Pokaži mi udobje in kvaliteto za recimo družino, od katerih imata oba službo v Ljubljani. In mi pokaži udobje in kvaliteto, da se morata npr. vsak dan vozit 200km do službe in nazaj, po možnosti vsak s svojim avtom. Morda je pa za njiju optimalna kombinacija ravno tista po tvojem draga in preplačana luknja. A vidiš problem? Ona dva nič ne težita, da si ti [censored], ker živiš v vukojebini, ti si pa upaš v njunem imenu govorit, da živita v preplačani luknji, sodiš pa po SVOJIH kriterijih. Kaj bolj jasno?
grims-1.gif

Citat:
Zakaj pa potem že naprej kozlaš po kii, pa je še videl nisi niti probal?
Ponavljam: prosim za copy/paste, kje sem pljuval po Pro Ceed-u?
grims-1.gif
Kaj je reality pisal ME NE ZANIMA.
Citat:
Pro ced zame glede na odšteti denar nima slabosti, razen tistre ki sem jo omenil.
Aha, torej priznaš, da kolikor plačaš toliko dobiš, ali kako?
shocked-1.gif
Tudi pojma nimaš kaj pišeš in se non stop zapletaš.
Citat:
In kaj je s 7 letno garancijo narobe? A bi blo bolš, če bi jo mela samo 2 ali pa samo 1 leto? Pa če bii bla dražja, in oskubljena, bi bla tud boljša pol?
Kje sem napisal, da je kaj narobe
rolleyes-1.gif
?

Aja, pa še vedno mi nisi komentiral linka na Golf Edition z vso tisto opremo. Za cca. 16k EUR. Kaj mu manjka v opremi proti tvoji ultra super ugodni Kii ProCeed?

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Kia nudi marsikaj, za pomanjkanje opreme pa se zahvali uvozniku. Pri nas je nasplošno pri vzhodnjakih tako, da je oprema v paketih in precej bolj borna kot na zahodu. Sicer pa trditev, da je kia dva koraka za vw smešna. Tako predpotopnih motorjev kot jih ponuja vw v golfu ne nudi noben proizvajalec. 1.6 bencinar, 2.0SDI in 1.9 TDI so res "zadnji" krik tehnike.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:
Vsekakor vredna premisleka pri izbiri. Z Golfom pa je ne bi primerjal. Je dražji, se ga pa tudi verjetno lažje proda za višjo ceno.
Drugače pa primerjajmo primerljivo - top opremo KIA Proceed in primerljivo opremo ter motorizacijo VW Golf 5.
Če bi pri golfu dokupil vse "bombončke" ki jih pri Pro-ceedu dobiš že serijsko, bi za ta denar imel že dva pro-ceda.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
oæa odloči se prosim kaj nam pravzaprav sploh hočeš v 10 strani spemanja povedat:

1. kia je uber super duper stroj nasploh
2. kia je uber super duper stroj za svoj dnar

Ker enkrat sekaš eno, drugič drugo

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:
Če bi pri golfu dokupil vse "bombončke" ki jih pri Pro-ceedu dobiš že serijsko, bi za ta denar imel že dva pro-ceda.

kolko stane bluetooth avtoinštalacija za ceeda?
17758-icon_confused.gif