Kaj vsebuje 7-letna garancija (KIA)?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
hysterical-1.gif

Videl po LJ kar nekaj teh Ceed-ov, pa so v vseh bili nekje 30-40 letniki/ce. No, verjetno so to zate res omladinci.

Sicer imamo pa v naši vukojebini eno ProCeedko belo. Tip jo pa vozi kot da ima Bimerja, pa gleda naokoli, če vidimo, kakšen ''džek'' je. Aja, ni kupil tiste tvoje xyžnj opreme, ker ima železna platišča.

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Sam je res. Navadni Ceed je še količkaj normalna klientela za volanom. Pri ProCeedu pa se prav čudim, kje se najdejo.
Čedalje bolj se mi zdi, da je Pro Ceed nadomestil nekdaj popularno "športno" vozilo Hyundai Coupe.

Eh, obenem pa je fino, da so mladci ponosni na svoje vozilo.

Zdaj grem pa v kopalnico. Se bom stuširal po 12 dneh, nato pa namazal 200 gramov briljantine po laseh in sramnih dlakah.
Vmes si bom zapekel en fini CD Šerifa Konjeviæa za popoldanski giro po ulicah. V levem komolcu že imam revmo ker ga stalno tišim ven med vožnjo. Izpadem žešč.

Sem pač BMW fahrer. Očitno za Stardeca normalni vozniki BMWjev ne obstajamo. Torej se bo treba prilagoditi, da ne rušimo zacementiranih predstav nekaterih revmatikov in upognjencev.

stardec

AlterTroll 2015
19. nov 2007
11.382
2.028
113
Citat:

Videl po LJ kar nekaj teh Ceed-ov, pa so v vseh bili nekje 30-40 letniki/ce. No, verjetno so to zate res omladinci.

Sicer imamo pa v naši vukojebini eno ProCeedko belo. Tip jo pa vozi kot da ima Bimerja, pa gleda naokoli, če vidimo, kakšen ''džek'' je. Aja, ni kupil tiste tvoje xyžnj opreme, ker ima železna platišča.
Že trgovec v salonu KIA mi je reku, da pro-ceeda pretežno kupuje mladina. In to prav to opremo kot sem jo kupil jaz. Pač kao, bolj športna izvedenka modela; trojna vrata, usnje, športno trše vzmetenje, 17 col lite feltne, športna kovinska stopala, zadnji spojler in podobne šport traparije.... tako da ti zdaj tle malo nakladaš kako to starejši kupujejo.
Citat:
Tip jo pa vozi kot da ima Bimerja
Čak mal, kaj si hotu s tem povedat? A da tip vozi pro-ceeda kot bedak v BMWju?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
Citat:

Že trgovec v salonu KIA mi je reku, da pro-ceeda pretežno kupuje mladina. In to prav to opremo kot sem jo kupil jaz. Pač kao, bolj športna izvedenka modela; trojna vrata, usnje, športno trše vzmetenje, 17 col lite feltne, športna kovinska stopala, zadnji spojler in podobne šport traparije.... tako da ti zdaj tle malo nakladaš kako to starejši kupujejo.
Citat:
Tip jo pa vozi kot da ima Bimerja
Čak mal, kaj si hotu s tem povedat? A da tip vozi pro-ceeda kot bedak v BMWju?

Jah športnost bi lahko rekl vizualno in kvazi, torej za pozerje
grin1.gif

Kokr sm že reku avto kot celota je bomba itd vendar za povprečnega voznika. Če bi rad mal bolj zmogljivega bencinarja oz da gre ta gajba celo pod 10s do sto se pa lahk na glavo pustaviš
bonk.gif

Golf gor ali dol sam imaš pa pr njemu na voljo (uzamem še staro V) 7 bolj zmogljivih motorjev
smirk-1.gif
Konkurenca podobno..