Citat:
kupuješ avto, ali varnost in garancijo?
Vse našteto plus oprema. Samo ti nekako ne najdeš boljšerga avta za isti denar kod proo-ced. Kako pa to da ne najdeš? Jaz sem link pro-ceda napopal in trdim, da je to največ kar dobiš za ta denarje. Ti trdiš nasprotno, ampak dokazat pa nekako ne moreš. Samo otresaš, pa lapaš in lapaš.Kako pa to, ti je zmanjkalo šmira?
Dej nalimaj link enga avta, ki nudi vse, ali še več od naštetega za isti denar. Le napopaj le, saj praviš da jih je polno. Kje so zdaj? A jih je muca popapala?
Citat:
še zdaj se ne moreš odločit kaj bi pravzaprav rad povedal.
Jaz sem se odločil in tudi napisal, samo ti ne kapiraš. Pravzaprav neveš, kako bi se iz dreka v katerga si zagazu, zvleku.
Citat:
najdi mi takega korejca ki ima 2.0 motor, ksenon, pdc, rwd, navigacijo,...
Verjetno bi se najdu, ampak to je v tej debati nepomembno. V tej debati debatiramo in to že dolgo, če nisi opazil, kater avto, razreda golf, je bojda po tvojih trditvah boljši in nudi več od pro-ceda ob predpostavki, da ne plačamo več kot 16.300€. Bo zdaj šlo?
Ajde, na dan z besedo in linki z vsemi podatki tvoje konkurence.
Citat:
išči si sam, rampo pokni na avtomatiko. Če maš cajt spemat celi dan, si lahko še bravota poiščeš.
A se ti ne zdi da precej kakaš? Jaz ne najdem boljšega avta razreda golf za ta denar. To že ves čas trdim. Ti pa trdiš da so, zato jih najdi in napopaj link. Pa hitro, da grem pol rampo namazat.