Kaj rečt smotanmu človeku?

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Jst nemorm k si bom nogo zlomu pa verjetn me bo prehlad dajal
hysterical-1.gif

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Jest sm že reku da vrtim v Maleziji v soboto! za vsak slučaj je evropa prebliz!
Sašo je pa reku če ga sabo vzamem
hysterical-1.gif

Copata gor, copta dol, jaz vem da boljše nebi dobil.

Če je zato da jo obdržim potrebno včasih malo stisnit zobe, bom že potrpel
wink-1.gif

Sva se že parkrat pogovarjala o mojih prijateljih in verjameš ali ne, dejansko mi jih je pokazala v pravi luči.

Sama foušija jih je bila ker imava dobro vezo oni pa ne.

J**** take prijatelje.

excalibur

Pripravnik
24. sep 2007
321
0
16
je ni
Sej sem razumel kaj si hotel napisat (za moje pojme je blo dovolj razločno napisano)
wink-1.gif

Sicer pa je vse to OK dokler je to "požiranje" v mejah normale in seveda obojestransko, če pa gre to čez neke določene meje pri meni sigurno ne bi delovalo. Pač odvisno od posameznika do posameznika in njegovih preferenc.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Eni so pač brez hrbtenic, ko jih neha mama komandirati si najdejo pač drugega, oz. drugo, da jih vodi v življenju in jim kaže "pravo pot" . Če ženska zgreši pri oceni moškega pa lahko zgreši tudi kako stopnico in "pade"
smile-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Jaz se načeloma strinjam s tabo, sploh če imaš res pravo žensko ob sebi, je pa vprašanje če bi isto razmišljal v kolikor bi ona naredila kaj grdega in bi pokvarilo vso to lepo sliko o njej.

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Hehehe æifurji ja
evil.gif

kar se pa tebe pa tvoje tiče...ti če maš tako zvezo že uredu-če teb paše fajn pa kokr pravš da ti je kolege prikazala u pravi luči...
sej lahko da se našem kolegu tud tko zdi! AMPAK NI TKO!! kje pa piše da tvoja vsazga lahk dobi ti pa ne vsake!?!
confused-1.gif

sicer pa vsakmu svoje pa kokr mu paše sam jest vem da
10.gif
če men stakimi uleti da ne smem vn pa da ne smem kolegov met!