Kaj rečt smotanmu človeku?

Vaio

Fizikalc
22. jul 2007
1.223
0
36
Meni se zdi,da smo pri teh stvareh vsi enaki.
En jebeštrga vidiš,ko si zatreskan.Edino kar šteje so izkušnje in lekcije,čeprav včasih predrage!
Ko bo padel na nos bo videl prej pa mu noben ne more pomagat upa lahko samo to,da boste takrat zravn,ko jih bo dobil!

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
fora je ker ko bo enkrat padel na nos bo glavo si razbil ne sam nosa!
babo bo napumpu-una mu bo pa froca pa vse pobrala pa še plačvat bo mogu-tega se jest bl bojim!

ampak glede na vse kar smo mu rekl...
smirk-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Hhahahaha. no comment Pa ne na unga tipa, maybe je pa seks res zakon z to babo, ampak LOl in smeh na nekoga druzga:D

Floki

Guru
6. sep 2007
10.111
3.172
113
Jst bi v cerkvi ko župnik reče če ma kdo kaj proti vstal in vse povedal........pa še ostali bi moral
grims-1.gif

Shando

Pripravnik
21. avg 2007
287
0
16
LJ
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Brezveze, đabe vse.. Vsaj iz mojih izkusenj.. se vedno, ko sem komu hotel glede lovelifa (pa tudi drugace, vedno sem hotel maximalno pomagat, kot da mi je model brat) pomagat, sem bil na koncu: "fousljiv, hinavc, zase se brigi, kaj te boli qurac za moje probleme..."
Točno tako
zmaga.gif

Bolj ko hočeš iz srca pomagat, bolj si ti usran na koncu ko se vse sesuje
grims-1.gif

Poveš mu samo enkrat in dovolj - potem se umakni! Čeprav prepozno te bo čez mesece razumel - ampak te vsaj ne bo obtoževal tistega kar sploh ni bilo res.
smirk-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Ne mu zdaj kvarit veselja. Na poročni dan pa mu na radiu dajte osmrtnico namesto čestitke.
smirk-1.gif

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.552
2.946
113
v lokalni ostariji
jebat ga... ne boste mogli nič pomagat, fant je pač zaljubljen in odvisen od nje... bo spoznal da ga ne ljubi, pa čeprav cez 10 let, takrat mu bo najbrz zal ampak ne bo pa več naredil napake...

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
hysterical-1.gif

Jst se nebi vmešavala. Sej bo ta ženska prišla v vašo družbo. Ene dvakrat jo vprašite kako človek najlažje pride do stanovanja. Pa da vidmo kaj bo rekla
evil.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Najboljš je res tale varianta, da ga kolegi prepričate za en test s tem stanovanjem. Da ga bo treba doplačat oz. karkoli drugega. Nekaj očitnega, da bo tudi on spregledal, če bo le hotel. Če ne pa nič, boste kot kolegi vsaj imeli čisto vest, da ste vsaj kaj razen smejanja naredili.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Res ti to? Čuje so kot hebena Santa Barbara
bonk.gif

Še dobro da sploh gre ven z vami, mel primer ko sploh ni šel več nikam, si se nekaj z njim zmenil, recimo dobimo se tu pa tu, takrat pa takrat, pa ga ni bilo in podobne. Enostavno sem človeka pustil na miru, ko te hebe, ne bom te na kolenih prosil če iz aviona izgleda da ti je baba pač po novem celo življenje. Po 8 letih je še vedno tako, prej sma pa bila najboljša kolega
frown-1.gif

Zdaj isto, en imel žensko in ni imel sploh nič časa, pa ga kao ni pustila iti ven, zdaj ko ga je dala na hladno pa ga je spet polno
smile-1.gif
res pa da oba sta tak da so bile to prve resne zveze, mogoče kaj s tem zveze?

Se mi zdi da eni iščejo nadomestne mame, ki pravi daj to, daj ono, ne smeš tega, ne smeš onega in podobno. Mrš

Crna_Ninja

Fizikalc
25. dec 2007
514
91
28
Se čisto strinjam s tem, da eni prav potrebujejo nekoga, da jih bo komandiral, kaj lahko delaš kaj ne, IN na drugi strani pa so spet nekateri, ki morajo najti nekoga, da mu lahko komandirajo. Vsak po svoje, vsi smo različni.

In konc koncev, hvala bogu da se taki najdejo, (pa četudi se na koncu zje*ejo). Če je znjo, potem mu sigurno tako paše, pa četudi ostalih 6 milijard ljudi prav da se je zafrknu.

Ko srečam kašno tako podobno žensko, ki rabi osebni bankomat, zmeri rečem, JA FAAAK KJE BOŠ PA TI KOGA NAJDLA ?!?!?, takoj za tem pa si mislim, ja itak, sej takih je velik :D

Če se je zafrknu, se pač je, vi kot frendi ste ga opozoril, s tem ste svojo nalogo opravl. On sam pa odgovarja za svoja dejanja. Če pa ob tem zgubi nevm kok denarja... jbg, sj ga je on, nisi ti. Denar pa tud more krožit

Denar pa tud ni vse.

Steve

Guru
13. avg 2007
9.964
1.846
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Rres pa da oba sta tak da so bile to prve resne zveze, mogoče kaj s tem zveze?

to bo! kolega si pri 28 uvede prvo resno babo in je naenkrat na polno zaseden (aja razen ko kaj rabi). prej vsak dan po gostilnah, zdaj 2x na leto, nima cajta
stupid-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Kako prepoznaš moško copato?
smile-1.gif

1. Povabiš ga na pivo 3 dni vnaprej, pa ti bo rekel, da ne ve še, da ti bo javil.

Zakaj? Ker bo hotel najprej videt kaj njegova takrat dela, pa če bo slučajno mela čas za njega, da bo z njo. Če pa ona ne bo imela časa za njega, bo pa šel....

2. Se navezuje na 1. Redko se zgodi, ampak če že vedno kliče na pijačo kake pol ure prej (ko mu ona skensla, pa nima kaj počet).

Moj najboljši prijatelj je bil tak zdaj kar nekaj časa. Hvala bogu se je spametoval.
nahrung002.gif

Nazadnje urejeno:

ErrikDJ

Pripravnik
6. nov 2008
738
5
18
Hehehe ti povem kako gre on (lahko) z nami na pijačo:
Pogoj 1- njegova mora bit v tujini!
Pogoj 2- njegova ni izrecno prepovedla izhoda iz stanovanja!
Pogoj 3- njegova ne sme izvedet da gre s kolegi na pijačo!

najhujš je blo zedej enkrat k se je hvalu da gre lahko ven..potem ga pa cel večer baba klicar in za povrh more it domov!!!
bonk.gif

evil.gif

sploh nisem mogel verjet pa vse vem kaj dela z njem-ampak da te komandera od 500Km stran!!
rolleyes-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sprane možgane ima.
smile-1.gif
Ni pomoči.

Saj se bo še tolkel po glavi...

Jaz sem imel podobno situacijo z enim kolegom dobrim, ko dejansko ona ni pustila, da gre kam..., samo o tem se ni javno govorilo. Kaj sem naredil? v družbi, ko je bila tudi ona zraven, sem vprašal par decov, če gremo ven takrat in takrat...pa so rekli seveda...ja... ona pa "ne greš ti nikamor ven, ni ti potem sploh treba domov hodit".

Tip je seveda "dvignil glas", češ kaj boš ti men govorila...umir se.... žensko so pa skritizirali ostali iz družbe, da kaj se heca, seveda bo šel. Vsa rdeča od jeze je utihnila....

aja, pol je šel ven ko smo se zmenili...prišel je z njo.
hysterical-1.gif