Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
če maš tipa, se mi smili, če ga nimaš, se mi pa tvoj bodoči smili.
bemti ženska, a ne znaš nč sprejet napak partnerja, pa sklepat kompromisov, pa se neki zment no.
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Madoniš, jst sm sigurn najbolj občutljiva na štumfe sred sobe in dvignjeno WC školjko.
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Prideš, spustiš pokrov, opraviš, greš. Pride on, dvigne, opravi, gre. Kje je tu problem?!
Citat:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Madoniš, jst sm sigurn najbolj občutljiva na štumfe sred sobe in dvignjeno WC školjko.
Prideš, spustiš pokrov, opraviš, greš. Pride on, dvigne, opravi, gre. Kje je tu problem?!Zdaj pa še reči, da bi mu težila, da mora lulati sede. Decu pripada lulanje stoje, mrzlo pivo pa znat ga moraš božat (tud z besedam). To je vse.
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Prideš, spustiš pokrov, opraviš, greš. Pride on, dvigne, opravi, gre. Kje je tu problem?!Zdaj pa še reči, da bi mu težila, da mora lulati sede. Decu pripada lulanje stoje, mrzlo pivo pa znat ga moraš božat (tud z besedam). To je vse.
Moderatorje prosim da uporabnici podelijo vsaj par 100 altov.
Citat:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
če maš tipa, se mi smili, če ga nimaš, se mi pa tvoj bodoči smili.
bemti ženska, a ne znaš nč sprejet napak partnerja, pa sklepat kompromisov, pa se neki zment no.