Kaj rečt smotanmu človeku?

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
10.gif

Pa kje so kake ženske na tem alterju, da bi zdele kako rekle? Zdej bom pa samo jaz tečna
cry12bpy.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
uh, vsaj to..ampak, kot praviš, da si že izkušena, potem gotovo veš, da forumaši ne palimo na besedo, ampak na slike, video, prosojnice, freske , kipe in podobne medije..zaželjeno je , da je čim manj obleke.tako, da ti kar..poteza je na tebi hehe
tongue-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
če maš tipa, se mi smili, če ga nimaš, se mi pa tvoj bodoči smili.

bemti ženska, a ne znaš nč sprejet napak partnerja, pa sklepat kompromisov, pa se neki zment no.

dobovsek

Fizikalc
27. nov 2008
1.121
1
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

bemti ženska, a ne znaš nč sprejet napak partnerja, pa sklepat kompromisov, pa se neki zment no.
467716-post_slo.gif

pozdrav.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Madoniš, jst sm sigurn najbolj občutljiva na štumfe sred sobe in dvignjeno WC školjko.

Prideš, spustiš pokrov, opraviš, greš. Pride on, dvigne, opravi, gre. Kje je tu problem?!
grin1.gif
Zdaj pa še reči, da bi mu težila, da mora lulati sede. Decu pripada lulanje stoje, mrzlo pivo pa znat ga moraš božat (tud z besedam). To je vse.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Madoniš, jst sm sigurn najbolj občutljiva na štumfe sred sobe in dvignjeno WC školjko.

Prideš, spustiš pokrov, opraviš, greš. Pride on, dvigne, opravi, gre. Kje je tu problem?!
grin1.gif
Zdaj pa še reči, da bi mu težila, da mora lulati sede. Decu pripada lulanje stoje, mrzlo pivo pa znat ga moraš božat (tud z besedam). To je vse.

Moderatorje prosim da uporabnici podelijo vsaj par 100 altov.
nahrung002.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
pa kaj še..jaz doma vedno ščijem tako, da se vsedem na školjko, posebej, če sem malo trhlen..kdo bo pa pucal okrog školjke, če ti slučajno mal postrani nese
grin1.gif

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.132
70
48
123
Citat:
Uporabnik ynos pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:

grin1.gif

Moderatorje prosim da uporabnici podelijo vsaj par 100 altov.
nahrung002.gif

mike_huckabee_chuck_norris_approved.jpg

leprotto

Fizikalc
22. jul 2007
1.587
1
38
www.dlvkos.si
Ah, vzameš higieničnega tipa in je problem rešen. Sicer je pa večina žensk še vecjih prasic kot moški, tako da ni večjih težav v ujemanju.
grin1.gif

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Citat:

grin1.gif
norristhumbsup.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Javni ženski WC-ji naj bi bili 10x bolj umazani, poscani, da ne rečem kaj še.... od moških. slišal že od 20 žensk, 20 tipov, 2-eh čistilk, enga hišnika...

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
ksz

Kera je že bla ona (Toilet nazi) ko je svojga moža in dva sina prisilila da sede ščijejo.
17758-icon_confused.gif

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:

Hm, nisi ti mene čisto dobro razumela..
crazy1.gif

Jst težim samo za 2 stvari. Ostale me ne ganejo. Me zanima, katero žensko motijo samo 2 banalni stvari pri moškem? A bo zdej vredu?
grin1.gif

No, pustimo varanje in te stvari...

Nazadnje urejeno: