Kaj rečt smotanmu človeku?

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
he he he
redface-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Ostale te ne motijo? Se pravi če spusti školjko dol je vse v redu, četudi kadar se brije, ne pospravi dlak za sabo, ko pride izpod tuša pa ne pobriše in pusti vse mokro, brisačo pa na tleh?

Nehaj basat, ti je že ynos povedal, če te ne bi motilo to, bi te pa nekaj drugega in skorpy te je super prebrala.

mhmm

GIFtedALTER 08
22. jul 2007
2.370
0
36
Indeed.
zmaga.gif

Citat:
Uporabnik mojamura pravi:

ja imam kar 3 primerke moškega spola: 32, 11 in 3 leta....očitno sem tak tečna, da raje, kot, da bi me poslušali si lepo na wc vsedejo pa ščijejo

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
če maš tipa, se mi smili, če ga nimaš, se mi pa tvoj bodoči smili.

bemti ženska, a ne znaš nč sprejet napak partnerja, pa sklepat kompromisov, pa se neki zment no.

467716-post_slo.gif
se strinjam.
Če si z nekom, pa te skos neki moti,pa tut če sta to sam dve stvari in se ne sprijazneš s tem, je (IMHO) zveza skoraj da obsojena na propad, razen če se bo tip podredil, v čemer pa itq ne vidim smisla. Zakaj bi se moru kdorkoli podrejat v zvezi?
Če je pa ženska še taka, da preboli une dve stvari in najde dve novi za gnjavit, kot je reku alkoholik, pol pa tak brezveze vseskupi...V takem primeru takoj vse narazn pade, al pa morš met res tako copato, da se bo šel spreminjat za žensko
bonk.gif
...ne, hvala!

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
ksz...

impotenco fašem ob takih tečnih ženskah! Baba mi bo govorila kako se bom uscal, pajade...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Maxi25 pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
če maš tipa, se mi smili, če ga nimaš, se mi pa tvoj bodoči smili.

bemti ženska, a ne znaš nč sprejet napak partnerja, pa sklepat kompromisov, pa se neki zment no.

Hm, nisi ti mene čisto dobro razumela..
crazy1.gif

Jst težim samo za 2 stvari. Ostale me ne ganejo. Me zanima, katero žensko motijo samo 2 banalni stvari pri moškem? A bo zdej vredu?
grin1.gif

No, pustimo varanje in te stvari...

problem je v tem, da si se spravila glih na dve najbolj delikatni in občutljivi stvari, zato ti svetujem, da to nekako "požreš" in sprejmeš, da taki pač naši moški so
grin1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
ha ha ha ko bo pa ti dve odpravu se bojo najdle spet SAMO 2... in tako v nedogled...

Točno tako. Sicer pa če bi človeka samo 2 stvari motile pri partnerju, ne bi bilo ločenih in vsi bi bili veseli. Drugo je pa kako se s tem soočaš...požreš, ker tudi ti nisi popoln/a ali konstantno najedaš o enih in istih stvareh, medtem ko na drugih področjih špila vse za 10-ko.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
he he, ja itak da ne najdeš skoz. Ker drugače se utrga tebi, pa še descu. Glede na to, da mam desca že nekaj let, verjetn ne predstavlja to problemov...
grin1.gif

Pa kaj vsi to tako resno jemljete. Madoniš, kot bi koga fentala....
cry12bpy.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Jaz bi izinata hodil vsakič za tabo na wc, samo da bi dvignil desko
evil.gif

Sicer ga pa lahko navadiš da lula sede in je mentalni invalid, kot že od neke uporabnice tule.

Jaz bi še sral pri dvignjeni...
evil.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Haha, ta je dobra...prvič bi bil uvideven, če pa bi še težila bi namenoma jedel sladoled v kombinaciji z nezrelim sadjem in pivom. Enkrat bi me že zvilo, takrat pa...
evil.gif

Si pradstavljaš kako bi teklo iz vrha pa po celi kopalnici. Ups, pozabil dvignit pokrov...
evil.gif