Kaj me čaka?

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
chuck norris Ynosa vpraša za nasvet pri zenskah.
grin1.gif

hysterical-1.gif

Citat:
Uporabnik lovelove pravi:
Hmmm, tu bi ti dejansko prišel prav edinole od ynosa nasvet, samo..., samo on nikoli ni skenslan, oz. ostane sam le, ko si tako sam
želi.

Maš spodaj.
grin1.gif

Citat:
Uporabnik tjuren pravi:
Hm, če se ne bom smilil sam sebi potem bom to v sebi držal, to pa tudi ni najbolje, kajne?

Nehaj se smilt sam sebi. Samo ženska je, niso ti odrezali levega jajca, čeprav po postih mogoče tako zgleda.

TOK dobra pa spet ni mogla bit...to se ti samo zdi zdaj. Sicer pa prej ko si v glavo vcepiš, da ni nič večno (in s tem nobena ženska), prej boš lažje prebolel. A samski pa NE ZNAŠ živet zdaj?? Si zanemarjal prijatelje v času veze? Ne veš niti koga bi poklical?
grims-1.gif

Pejd na per s prjatli, najd si "prjatlco", ko drkaš da ne bi na njo mislil, ne jo klicat, ne se javljat, ne niti pomislit, da bosta mogoče pa še kdaj skupi...

gardelin

Pripravnik
12. mar 2009
219
0
16
Čaki, zdej pa res ne vem več, a ti jamraš zarad odhoda babe, a zato ker se boš loču od laptopa?

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Saj še ne bo en čas...najbolj ironično je, da ko potem pogledaš nazaj, pa si misliš: pa kak sem se lahko tak sekiral, mi zdaj ni jasno...
samo ven.

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Evo, pred enim mescem ostal sam, podobno kot ti. Po treh letih metek v čelo
confused-1.gif
). V glavnem se da preživet.
Je pa prvo pravilo, da se ne greš čigumija in razteguješ neizogiben konec v nedogled. Slabo za oba. Midva sva se v celmu mescu 2x slišala, pri tem sm pazu, da nisva govorila več k 5 minut. Bolj pokončno k preživiš eno zvezo, z večjo samozavestjo greš v novo, ker veš, da se ne boš sesul, tut če ti gre spet v franže. Ne se bat bit (vsaj neki časa) sam, ni tok grozn.

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Najprej: prekini vse stike, če boš ostal "prijatelj", te čaka ena sama agonija. Prav tako nimaš kaj početi z njenimi starci (in jasna stvar je, da je tudi njim to jasno). Če te kliče in teži po netu, briši maile in kenslaj klice.

Naslednja faza, ki edina pomaga pri prebolevanju pa je: začeti jo moraš sovražiti (če rečem: ne marati je brez veze). V vsakem razmerju ti bejba kdaj naredi kakšno malo pizdarijico, ob kateri takrat le zamahneš z roko. In te zadeve se z leti pač kopičijo v podzavesti. Tvoja naloga je temeljito premisliti o vseh njenih, še tako banalnih, slabih straneh (vsakdo jih ima, če drugega ne, ne znaš gledati teveja brez čohanja po jajcih in smrčiš vsako jutro v REM fazi
evil.gif
) in se osredotočiti nanje in začeti razmišljati, da ti grejo takšne lastnosti pravzaprav na živce. In to povezati, da ti hodi po živcih tudi ona. To je edina pot, osredotoči se na njene napake.

Če bi bila tako oh in sploh, bi bila še skupaj, ne?
rolleyes-1.gif

Aja, če imaš kaj časa za zabiti na netu si malo poglej tale pejdž, men je kul: http://www.fmylife.com/

Nazadnje urejeno:

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Hval avsem za lepe besede, mal pa je pomagal. Dones sem sicer še bolj na tleh kot prejšnje dni, ampak očitno že mora tko bit. Najbolj me boli, ker moram cel življenjski stil zamenjat, ker moram spremenit cel kup stvari, da bom lahko funkcioniral.

Sem dal že skozi take stvari, ampak ne v tej fazi kot je bla tale. Nimam kej, bo telo samo povedalo kdaj je dovolj sekiranja, upam samo, da me ne bo preveč uničl vse skupej...

Drugizvezdnik

Pripravnik
20. jul 2007
432
0
16
Bit sam je čisto vredu, to je totalen relax po vezi ki je šla v franže in neskončno stvari se da počet
cheer.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Ti že veš.
evil.gif

@tjuren

Paaaa daaaaaj nehi se smilit sam sebi.
crazy1.gif
Be a man. Če ne znaš funkcionirat brez nje, ni čudno da te je pustila. To ni ravno turn-on za žensko.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
OK dobra pa spet ni mogla bit...to se ti samo zdi zdaj. Sicer pa prej ko si v glavo vcepiš, da ni nič večno (in s tem nobena ženska), prej boš lažje prebolel. A samski pa NE ZNAŠ živet zdaj?? Si zanemarjal prijatelje v času veze? Ne veš niti koga bi poklical?
grims-1.gif

Vlki grešnik si Malek, vlki grešnik !
smirk-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
No, ne moremo zdaj enačit vseh vez, ene so pač takšne, druge pa drugačne. Jaz sem se v tej videl, komplet mi je vse štimalo v življenju, lahko rečem, da sem bil srečen, motiviran, da sem bil poln idej. Daleč od tega, da bom zdaj crknil in nehal delat, ampak sprašujem se kaj mi je bilo tega zdaj treba. Biti moški v taki situaciji je lahko rečt, biti je pa težko. Kot pravim, sem že zaključil 2-letno vezo, pa ni bilo niti 10% tega kar je sedaj...Pa tu gre še za daljše obdobje...

Enstar maček mi je recimo dal nasvet, da bom najlažje prebolel, če se pobotam...

sonick

Polo 6n2 frajer
22. sep 2007
3.091
0
36
on the run
Jao......eh eh.....zberi se malo
crazy1.gif
Pičke so pokvarjena bitja, da nebi kje lazo za njo.........

Jaz, da sn tip pa mam tako bejbo na katero sn væeraj naletel.......kufre spakiram v prvi sekundi.....ampak mogoče je njen tisti moto....kar ne veš ne boli.....mogoče se je tudi za tvojim hrbtom dogajalo kaj podobnega...ampak, ti tak siguren ko si tega tak nebi mogel vede.....bejbiki pa je začelo najedat pa ni več mogla tebe v faco gledat, ker je imela preveč slabo vest, ko se je prejšni dan z drugim tišala....

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik sonick pravi:
Jao......eh eh.....zberi se malo
crazy1.gif
Pičke so pokvarjena bitja, da nebi kje lazo za njo.........

Jaz, da sn tip pa mam tako bejbo na katero sn væeraj naletel.......kufre spakiram v prvi sekundi.....ampak mogoče je njen tisti moto....kar ne veš ne boli.....mogoče se je tudi za tvojim hrbtom dogajalo kaj podobnega...ampak, ti tak siguren ko si tega tak nebi mogel vede.....bejbiki pa je začelo najedat pa ni več mogla tebe v faco gledat, ker je imela preveč slabo vest, ko se je prejšni dan z drugim tišala....

hysterical-1.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Sicer pa šefe. Nisi niti omenil zakaj in kako ti je dala konec. Pišeš kot da je bilo vse v najlepšem redu. Očitno le ni bilo tako.

PS: Mogoče se ti zdim zdaj nesramen..., preberi to temo čez 1-4 mesce.

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Imela sva problem,ker je ona pogresla toplino in vse drzala v sebi,potem je slo na gor,jaz sem se trudil,njej pa je kao ratalo vseeno. A sva se vidla al ne, ji pac ni blo razlike...kaksen teden je bilo tako in odlocla se je,da bo nehala oba mucit...nekako tako.