Ne mi zamerit avtor posta, samo da sprašuješ, kaj kupit za 30 k je:
- ali se hecaš (pa ne verjamem, ker kolikor berem, koliko delaš, verjamem, da 30 k zate ni problem)
- ali mal pesek mečeš v oči tistim, ki teh 30 k nimajo
- ali pa imaš preveč prelahko zasluženega denarja.
Da razložim situacijo: če bi jaz namenil 30 k za avto, na Alterju tega sploh omenjal ne bi (točno zaradi zgornjih nevedenih reči). Drugo, kar je, za 30 k dobiš že kar nekaj avtomobila (novih morda ne toliko v višjem rangu, rabljenih pa ... ohohooo) in menda je jasno, da je Francki všeč Renault, Pepci Peugeot, Janezu VW, itd ... no, razen alterjevcu to ni dovolj
Ne, sej ne, gre pa o malarju, ja ...
Dejstvo pa je tudi, da nobeno vozilo ni popolno, niti u iber kvalitetno (ne mislit, da je BMW, Audi, Merc nekaj izjemnega .. aja, pa kaj jaz razlagam, tule ...
... je pa dejstvo, da so Hyundai glede kvalitete mal boljši ... se govori ... ampak Hyundai za 30 k?? NO GO.
Predlog: v kratkem bom tudi sam kupoval drugo vozilo, a ne za 30k. Ampak vseeno si bom izbral ene 5 modelov, ki padejo v ožji izbor in jih stestiral. Tako to gre in edino to je PRAVA pot. zanašat se na izkušnje drugih je pa čist isto, kot če bi jih spraševal, kera bejba je boljša....** pa brez zamere.
** najboljša je tista, ki hitro da in ne komplicira