Citat:
Uporabnik BuDi pravi:
Če ne ločiš Nemške pa Poljske ti ni pomoči.
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik Bajkman pravi:
Preverjeno je v Sparu italijanska. Morda ne v vsakem. V Muellerju je tudi italijanska, narejena za nemški trg.
Preverjeno ti povem, da na tisti, ki je bila kupljena v Mullerju piše, da je narejena v nemčiji, na uni iz Spara (Vič) pa da je narejena na poljskem. In ker poleg nemške prenesem edino italijansko (poljsko kupimo v sili, za tamalo), ti vem povedat tudi, da v Sparih (vsaj tavelikih v Lj, kjer ponavadi kupujem), nisem še nikoli videl italijanske.
Se opravičujem glede Muellerja. Trdim pa, da sem v Sparu v NG, kot je tudi že nekdo omenil, kupil italijansko, kot tudi v Kočevju in Postojni. Morda sem imel srečo. Ampak to sem vse dobil letošnje poletje, pred tem je res bila s Poljske. Kdaj si nazadnje gledal v Sparih v LJ?
Seveda, več kot je not cukra, raje jo bo imel. Otrok je pa res huda referenca.Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Ksz
Ja ce ti otrok govori kater nutela je najboljsa se je za vprasat, vsaj ce imas vsaj malo pameti v glavi in ti ni vseeno za telo.
Citat:
Uporabnik guardy pravi:
KZ Metlika ima 200ž%, sem bil danes, imajo tako 5 kilsko kot 750g. Slednja je 5€ in drobiž.
Citat:
Uporabnik VanZ pravi:
Prilagojena lokalnemu okusu.. je*em ti tak marketing.
Potem ima v Indiji notri pesek in smeti?