iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

sniper007

Pripravnik
22. jul 2007
712
0
16
Če imam Iphone in nimam kreditne kartice ( sem študent) nemorem nikakor kupovat v Istore aplikacije za iphone kot je recimo ilighter ?

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik WhiteCell pravi:
samo za info ( iz prve roke )
danes bil v KR tuš pooblaščeni prodajalni
23. dobi iPhone 3G...v paketu 70€ za 1 €

A v drugih paketih pa ne bo dobavljiv? Seveda za višjo ceno...
rolleyes-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Ponavadi so pri Tušu vsi telefoni na voljo v vseh paketih in tudi v prosti prodaji, verjetno bo tako tudi pri tem.

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
1€ plačaš v trgovini in potem vsaki mesec 70€ ... ampak tu so še všteti pogovori, sms-i, mms-i, itd.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Jado, plačaš 70€ vsak mesec in za to dobiš Jabuka za 1€, s tem da v tistih 70€ mesečne naročnine že dobiš določeno število minut za klice v vsa omrežja, določeno število smsov in mmsov...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
vezava 2 leti? lol to je drago, sedaj pokurim nekje 5-10€ simobila mesečno
smile-1.gif

frik

podporočnik
23. jul 2007
252
0
16
40
Domžale
Ja ... ampak se ti ne zdi, da je "paket 70" namenjen tistim, ki dosti uporabljajo storitve pri mobilnem operaterju.
Meni se zdi nakup paketa 70 ugoden, saj imam naprimer pri m@ mesečno 80+ EUR računa.

Da dobiš iPhone 3G za 1EUR je samo nagrada za vse zakupljene storitve... pač če ne pokupiš tolko in nočeš biti odvisen od operaterja pa žal druge rešitve nimaš, kot da ga kupiš v Italiji

Če pride v roku parih dneh 3G v akcijo ga nabavim, drugače pa v Italiji... mojega "starega" iPhona pa bom moji šenkal.

Nazadnje urejeno:

naliM

Majstr
26. sep 2007
1.400
235
63
Citat:
Uporabnik frik pravi:
Ja ... ampak se ti ne zdi, da je "paket 70" namenjen tistim, ki dosti uporabljajo storitve pri mobilnem operaterju.
Meni se zdi nakup paketa 70 ugoden, saj imam naprimer pri m@ mesečno 80+ EUR računa.

Da dobiš iPhone 3G za 1EUR je samo nagrada za vse zakupljene storitve... pač če ne pokupiš tolko in nočeš biti odvisen od operaterja pa žal druge rešitve nimaš, kot da ga kupiš v Italiji

Če pride v roku parih dneh 3G v akcijo ga nabavim, drugače pa v Italiji... mojega "starega" iPhona pa bom moji šenkal.

Paket 70 ti bo po mojih izkušnjah ( in izkušnjah kolegov, s katerimi smo zapustili Mobitel ) overkill. Rednih 80-120EUR porabe pri Mobitelu smo vsi zreducirali na 30-50EUR porabe pri Tušmobilu praktično brez odrekanj glede klicev.
Sam sem nekoliko skeptično šel na paket 35 (+ 5EUR za podatke) z mislijo na prestop na paket 50, a glede na trenutno stanje, ko mi konec meseca redno ostaja ranga 30minut pogovora, o tem ne razmišljam več.

LP,

Milan

Zenaj4

Pripravnik
5. nov 2007
171
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
iPhone je mobilnik, ki ti je vsec ali pa ga sovrazis
smile-1.gif
... In treba ga je "poslatati"... in se malo poigrati z njim... potem si lahko ustvaris sele pravo sliko o njem...

iPhone 3G je res najbrž kul telefon, če bi ga lahko kupil pri m@ odklenjenega za 199€. Za to ceno je kul multifunkcijska naprava, ne glede na pomanjkljivosti.

Nima veze s tem ali mi je všeč ali sovražim kos hardvera, pač pa da se ga ne da pri nas kupiti po priporočeni maloprodajni ceni s podporo operaterja. Pri dva in večkrat toliko, brez garancije, brez podpore operaterja za določene iPhone specifične storitve in celo z zakupljenimi storitvami v ZDA ali VB pa se zadeva ne izide. Žal.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Za 8GB varianto je 650€ prevec...
smile-1.gif
... Je bolje, ce jih narocis pri Vitacellu, kjer stane 8GB 550€ in 16GB 620€... Naj pa bi bili na voljo sele proti koncu avgusta ... Na to ceno racunaj se strsoek postnine (mislim, da je nekje do 10€) ...

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
pi.zda si hiter
grin1.gif

sem takoj tud popravil post, ker sem videl, da ni glih vrei primerjava
smile-1.gif

ampak vseeno je 750€ malce bolana cena za telefon, ki se ga da dobiti ceneje

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Za 8GB varianto je 650€ prevec...
smile-1.gif
... Je bolje, ce jih narocis pri Vitacellu, kjer stane 8GB 550€ in 16GB 620€... Naj pa bi bili na voljo sele proti koncu avgusta ... Na to ceno racunaj se strsoek postnine (mislim, da je nekje do 10€) ...

Imas mogoče link od Vitacell trgovine ? To so uradno odklenjeni iPhoni, ki jih lahko nadgradim kadarkoli brez skrbi da se bo zaklenu ?