iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik dex pravi:
Katera prodajalna v Trstu in kok stane?

V Italiji jih prodaja Vodafone in TIM v predplačniškem.
Baje jih sedaj več ni za dobit, ker so zaloge pošle. Nekje septembra bi jih naj spet dobili... Cena za 8GB je 499€, 16GB 560€.

TheCjen

Pripravnik
31. avg 2007
139
0
16
Kranj
Ce slucajno koga zanima... v Trstu ima sedaj vecina trgovin (Vodafone in TIM) iPhone3G na zalogi. Mediaworld v torri d'europa ima precejsnjo zalogo tako 16GB kot 8GB.

Lp. TheCjen

ArmanI

Pripravnik
27. okt 2007
608
0
16
Tale iPhone 3G mislm da ni več tok mikavn k se ga da povsod dobit
smile-1.gif

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Jaz zaenkrat že ne vidim razloga za nadgradnjo s prve generacije. Če rabim nekaj nabitega z navigacijo in 3Gjem pač s predala vzamem HTC-ja
smile-1.gif
.

Se mi pa ne zdi manj privlačen, ker se ga da precej lažje dobiti, kot prvo različico, no mogoče izpadeš malo manj kul, ko ga naš na mizo med vaško veselico, kot včasih.

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
>> Jaz zaenkrat že ne vidim razloga za nadgradnjo s prve generacije. Če rabim nekaj nabitega z navigacijo in 3Gjem pač s predala vzamem HTC-ja .

Ni vse v "nabitosti"
grims-1.gif

>> Se mi pa ne zdi manj privlačen, ker se ga da precej lažje dobiti, kot prvo različico, no mogoče izpadeš malo manj kul, ko ga naš na mizo med vaško veselico, kot včasih.

Noja... ce imate telefon samo zato, da se z njim postavljate... potem je podobno pri vsakem novem modelu... In opazam, da ima res precej folka telefon zgolj zato, da lahko frajarijo... ker jih precej sploh pojma nima, kaj se da vse s telefonom poceti
smile-1.gif

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Imam kolegico v Ameriki in se kmalu vrača - če tam vzame iPhone-a si z njim verjetno ne bom mogel nič pomagat? Ali pač?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Zaenkrat bolj malo... ker se jih softversko se ne da odklenit... Da pa se jih baje uproabljat s pmocjo TurboSIM kartice... vendar je treba najprej najti pravo in jo preprogramirati, da deluje z iphone 3G... Najboljsa varianta trenutno je nakup v Italiji... in kot berem po drugih forumih, sedaj zaloge so... tako da jih je malce lazje dobiti kot se nedolgo tega ... ko si moral imeti sreco, da so jih imeli na zalogi...

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Tuš jih bo imel v akciji ali ne?

Se že kaj ve ali bo kakšen program za navi na voljo?

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Čisto btw...

Sem bil v petek v Grazu v Media Marktu in gledal malo iPhone. Pristopil je prodajalec in me vprašal če mi lahko kako pomaga. Sem mu odvrnil da ne, ampak da je škoda da se ga ne da dobiti brez naročnine. On pa meni nazaj, seveda se da. In če vas zanima cena - 999€! Ja, prav ste prebrali... Mogoče se bo pa našel kdo, ki ga bo kupil
smile-1.gif

Me prav zanima, kako bi prodajalec pogledal da bi mu rekel da takoj vzamem 4 komade
grin1.gif

LP

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik GSMobil pravi:
Jurja jebenih evrov?! Uff, niso normalni...

Ja, pa še to nisem prepričan da je "legalno". Se mi je tako zdelo, kot da bo izpod pulta...
Namreč zraven iPhonov imajo napisane cene in to le z naročnino s T-Mobile, zato se mi zdi malo čudno.

Mark

Pripravnik
17. avg 2007
850
5
18
Najboljša kartica za iphone 3G se mi zdi, da je Super SIM IV, deluje brez težav...

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Grem stavit, da je to cena "pod pultom". Pa vseeno, če ga gre kdo za tako ceno kupit, mu dam tole spodaj
wink-1.gif

433429-500iEURO.jpg

Priponke

• 433429-500iEURO.jpg
    433429-500iEURO.jpg
    345,8 KB · Ogledi: 106

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik Mark pravi:
Najboljša kartica za iphone 3G se mi zdi, da je Super SIM IV, deluje brez težav...

Kje se to da kupit? Se pravi, če prav razumem, lahko kupim iPhone v USA in s to kartico bo delal normalno? Lahko poveš malo več?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
V ameriki ga ne mores kupiti kar tako... brez, da si US drzavljan oz. nimas tam naslova in brez podpisa 24 mesecne pogodbe...

Ni vec tako, kot je bilo pri prvi generaciji iPhonov... Lahko dobis zaklenjenega preko koga na recimo Ebayu iz druge roke...

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
>> Se mi pa ne zdi manj privlačen, ker se ga da precej lažje dobiti, kot prvo različico, no mogoče izpadeš malo manj kul, ko ga naš na mizo med vaško veselico, kot včasih.

Noja... ce imate telefon samo zato, da se z njim postavljate... potem je podobno pri vsakem novem modelu... In opazam, da ima res precej folka telefon zgolj zato, da lahko frajarijo... ker jih precej sploh pojma nima, kaj se da vse s telefonom poceti
smile-1.gif

Jaz recimo ne čutim potrebe po postavljanju s telefonom, poznam pa ogromno ljudi, ki to počnejo in to tudi brez težav priznajo, če jih vprašaš. Relativno poceni futr za ego je tole, definitivno cenejo kot avto
grin1.gif

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
@Jest

Daj povej mi, kolko so v povprečju velike aplikacije, kot so file manager, task manager , kakšen divx player itd.. Sem videl da je špil asphalt4 velik 90Mb woow.
Se že kaj ve, kdaj bo igo na voljo?
Kak pa se ti zdi jakost muzike prek zvočnikov, v primerjavi z n95 8gb?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.508
779
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Pojma nimam, kolk so velike
smile-1.gif
... nikoli ne gledam... ponavadi so pomoje par 100 kb... ker se tudi preko GPRS prenese kar dosti hitro...

Edino kaksne igre pa znajo biti precej vecje... tiste ti baje ne pusti naloziti preko GPRS...ampak moras imeti WiFi povezavo...

Glede iGo... sem prperican, da se bo povsod pisalo o tem, ko bo na voljo
evil.gif

Glede jakosti muzike... ne uproabljam ga za poslusanje... je v vsakem primeru hrescanje... vendar prav gotovo tisje, ot hrescanje in vrescanje preko N95
smile-1.gif