iPhone 3G 9. junija: DA ali NE?

Kdaj bo izšel iPhone 3G?

Rezultati so vidni samo po glasovanju.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Kolko priblizno je velik v mb en 2 urni film konvertan za iPhone ? Da vem ce mi je 8 gb dovolj ali mi ni dovolj.

Je to res da Apple ne da dovoljenja Garminu, TomTomu za navigacijo ? Ce je to res, se lahko zgodi da drugih navigacij sploh ne bo na iPhonu ?

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
za navigacijo si kupis garmina pa je. enga za kolo enga za avto enga za laufat pa je:)
Enga še za jahto.
Potem pa v bistvu ugotoviš, da morda pa le ni tako neumno imeti ene napravice, ki vse to zmore. Pa tudi ceneje.

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik mtl pravi:
Citat:
Uporabnik JPM pravi:
za navigacijo si kupis garmina pa je. enga za kolo enga za avto enga za laufat pa je:)
Enga še za jahto.
Potem pa v bistvu ugotoviš, da morda pa le ni tako neumno imeti ene napravice, ki vse to zmore. Pa tudi ceneje.

Na jahti ni enaka navigacija kot za avte in ne predstavljam si kak bi na jahti navigiral z telefonom. Na telefonu je navigacija super, npr. grem na Dunaj ki je vlko mesto in ne poznam v nulo vsake ulice. Rabim bankomat in ga najdem. Rabim karkoli in najdem. Zato mi je navigacija hudo uporabna na telefonu in to me zanima ce na iPhonu sploh bo navigacija glede na to da Apple je baje blokiral razvijalcem oz. jim ne da SDK certifikata.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.712
395
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik xXx pravi:Na jahti ni enaka navigacija kot za avte in ne predstavljam si kak bi na jahti navigiral z telefonom.
Na PPC-ju imaš od Garmina BlueChart. Specializirano za navtiko.
Hkrati imaš gor lahko še karkoli drugega za cestno navigacijo.

Isto na Sybian platformi.

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
ksz

A je že iPhone 3g pri Tušu?
rolleyes-1.gif

Nekaj se je govorilo...

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
ksz

Gledam malo po bolhi pa vidim da en tip prodaja 8gb nove za 499€ - iz Italije.
Zanima me, kako prodaja po taki ceni, glede na to da stane v trgovini 499€
rolleyes-1.gif

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Ve kdo kaka je zaloga v Italji za 16 gb ? Nebi se rad zaman vozu v Italjo, potem pa jih ni na zalogi

AXi0N

Fizikalc
9. sep 2007
1.014
0
36
Citat:
Uporabnik xXx pravi:
Ve kdo kaka je zaloga v Italji za 16 gb ? Nebi se rad zaman vozu v Italjo, potem pa jih ni na zalogi

Mislim da je nekdo par dni nazaj pravil da ga ni za dobit nikjer v Italiji, da je zaloga pošla in da baje pride nekje septembra.

LP

xXx

Pripravnik
30. avg 2007
997
0
16
Citat:
Uporabnik AXi0N pravi:
Citat:
Uporabnik xXx pravi:

Mislim da je nekdo par dni nazaj pravil da ga ni za dobit nikjer v Italiji, da je zaloga pošla in da baje pride nekje septembra.

LP

Torej je tudi to razlog da ni nobenih pametnih na bolha.com ... upam da jih hitro dobijo v Italji

AfterEight

Fizikalc
16. sep 2007
1.217
0
36
Citat:
Uporabnik Semantique pravi:
Tušev iPhone bo spet na črno?
Seveda, da niti ne omenjamo cene ... spet 300€ za dve leti Tuš50? No, če nimate dovolj poguma, da se zapeljete do Trsta, potem je to ok.
bonk.gif