To je deloma res, ampaaaak, Ana ti bo denar hitro potegnila iz žepa, MieleFan bo pa plošča dolgo služila!He he.
Za ta denar grem rajši k Ani Roš na večerjo in kosilo..
Dva plin dva indukcija,boš čez čas obžaloval nakup.Ker boš ugotovil,da je kuhanje na indukciji top.In lažje čiščenje.Isto,je moja sodelavka ugotovila.Ja plin mora bit..ni blo dolgo mi reče...a veš da mi je žal da sem kupla dva dva...da te nisem poslušala v startu.In je zamenjala samo 4x indukcija.Da malo obudim temo... Tisti, ki ste šli iz klasike/plina na indukcijo, kako ste to rešili npr. v bloku, kjer je pač obstoječa napeljava za en navaden štedilnik (enofazni priklop)? Namreč, indukcija je cca 7,5 kW + pečica cca 3,5 kW. Pomeni, da je potrebno povečati celo priključno moč in najbrž narediti tudi novo napeljavo iz elektro razdelilne omare do kuhinje. Mogoče edino kaka kombinacija, 2 plin 2 indukcija, da se izogne temu?
Neverjetno kako hitro čas beži, imam občutek da je bilo o tej Miele plošči govora pred dobrim letom! Sem se pa od takrat postaral za več kot dve leti in pol...... Pa ostali tudi!Dva plin dva indukcija,boš čez čas obžaloval nakup.Ker boš ugotovil,da je kuhanje na indukciji top.In lažje čiščenje.Isto,je moja sodelavka ugotovila.Ja plin mora bit..ni blo dolgo mi reče...a veš da mi je žal da sem kupla dva dva...da te nisem poslušala v startu.In je zamenjala samo 4x indukcija.
Moja mislim da je 12 kw.Brez problema je pršu štromar in jo priključil.In že 2 leto teče,od kar je uporabljam...in mi nikol ni štroma ven vrglo.In uporabljam večkrat vseh 6 kuhalnih območjih.Buster nikol ne uporabljam,ker je na 9 fuul močna.V momentu mi zavreje...Zelo zadovoljen...tud risi se nč ne poznajo...je neko posebno steklo.
Imam pa tale model.
Miele - KM 7897-1 FL Diamond – Kuhalne plošče
Miele Kuhalne plošče | KM 7897-1 FL Diamond ✔ Indukcijska plošča, neodvisna od pečice z indukcijo po celi površini in DiamondFinish za dolgotrajno veselje pri kuhanju ✔ Inteligentno prepoznavanje posode – za do 6 posod | Naroči po spletu zdajwww.miele.si
Za 3 jurje in pol, bi ti moral šporhet še kožico sprehodit.Neverjetno kako hitro čas beži, imam občutek da je bilo o tej Miele plošči govora pred dobrim letom! Sem se pa od takrat postaral za več kot dve leti in pol...... Pa ostali tudi!
Je pa res da dobra plošča dela čuda, še bolj je pa pomembna posoda katera se koristi na indukciji. Bakrena džezva ko jo daš na ploščo moraš biti prav zbran da ti voda iz nje ne ishlapi koliko hitro voda zavre.
Za to poskrbijo kuharice ali pa gospodinje...... Je pa res da v končni fazi stanejo več kot trijurepapol.Za 3 jurje in pol, bi ti moral šporhet še kožico sprehodit.
Ni glasna zelo tiho hlajenje ima.So te plošče kaj glasne, ko se vključi ventilator za hlajenje?
Da malo obudim temo... Tisti, ki ste šli iz klasike/plina na indukcijo, kako ste to rešili npr. v bloku, kjer je pač obstoječa napeljava za en navaden štedilnik (enofazni priklop)? Namreč, indukcija je cca 7,5 kW + pečica cca 3,5 kW. Pomeni, da je potrebno povečati celo priključno moč in najbrž narediti tudi novo napeljavo iz elektro razdelilne omare do kuhinje. Mogoče edino kaka kombinacija, 2 plin 2 indukcija, da se izogne temu?