Citat:
Uporabnik upiwaly pravi:
Hvala za info. Sicer sem malo brskal po Hyundai forumu in moram še malo tako naokoli povprašat za bolj objektivni odgovor
Kolikor sem zasledil, je ob rednem vzdrževanju avto "hvaležen". Pustimo porabo, ker me niti ne zanima. Bolj me zanimajo redni in izredni stroški.
Imam pa kar ene par kolegov, ki so si lastili prve Ponyje. Sem se smejal, ko je ta avto prišel ven - ampak glej ga zlomka, avtomobili še vedno delajo kot urca, samo so leta naredila svoje in je že tako rjast, da ni več za na cestoDrugače pa kar se motorja tiče, vsaj po mojih izkušnjah - kapo dol.
Do 105 000km mi ga ni bilo potrebno dolivati vendar do naslednje ga servisa na 120 000km mislim, da ne bo šlo, da ga ne bi nekaj dolil.Citat:
Je pa res da radi spijejo kaj olja,ne vem kako je s tem pri novejših ?
Imam enako kilometrino pa na usnjenem volanu in prestavni ročici ni znakov obrabe. Je pa res, da ga 1x letno namažem s kremo za usnje ter skoraj vedno ob močnem soncu zasenčim sprednje steklo.Citat:
Aja pozabil dopisati, da ima prevoženih 105.000 in je ročka od menjalnika toliko izrabljena da je na vrhu čisto vela, pa na volanu se malo pozna obraba.
Hm meni so rekli, da se vodna črpalka menja šele na drugem velikem servisuCitat:
PRed kratkim je naredil veliki servis menjal vodno črpalko