Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
A si sploh gledal prispevek ??????????
Lepo povedo udeleženci .- SMO STALI NA MESTU KO SO SE ZAČELI ZALETAVATI !!!
Če ste se pa nesposobni ustaviti na odstavnem pa vrnite vozniške izpite, da nebomo brali o vas v črni kroniki. Je ni take megle, da nemoreš zapeljat na odstavni pas.
In ja, podpiram da vsi dobijo kazen, še odvzem vozniških, skrajni čas je da se spravi invalide dol s cest.
Pa si preprican, da so to povedali tisti prvi v tej nesreci? In kaj ce na odstavnem pasu zmanjka prostora... in je tudi vozni in prehitevalni pas ze poln plehovja??? Bos ti kar rinil naprej... ker zakon tako pravi... Zakon tudi pravi, da je minimalna hitrost na AC 60 km/h... Se tega tudi drzis kot pijanec plota??? Tukaj je slo za izredno situacijo... in ne mores tega metat v isti kos z normalnimi voznimi razmerami ... Ocitno pa se nisi nikoli dozivel take megle... in obsojas vse po vrsti... Po eni strani takim privoscim, da so enkrat sami udelezenci v takem kaosu ... me prav zanima, kaksni bi potem bili komentarji ...
Sem sedajle SE ENKRAT pogledal propevek na RTVSLO (
http://tvslo.si/predvajaj/odmevi/ava2.89257448/ ) ... in tam pravi, da so po izjavah udelezencev prvi vozniki mocno upocasnili voznjo... in NEKATERI celo ustavili. NIC pa ni bilo receno, ali so se ustavili na odstavnem pasu ali na voznem. V taki situaciji, ko je vidljivost "0", je normalno, da upocasnis voznjo in se prilagodis voznim razmeram. Zal je bila situacija taka, da tega vsi niso pricakovali. Ampak zaradi tega obsojati VSE PO VRSTI je kretenizem ... zal... taksno je moje mnenje...