Razmišljam o nakupu P20 brez Pro oznake. Se ga že splača kupit, ker mu cena pridno pada?
Katero tipkovnico uporabljaš?Jaz ga imam in sem šel iz S7, to pa prevsem zato, ker ima prstni odtis spredaj in ta dejansko deluje v trenutku. Telefon deluje tekoče, ampak občasno ga tudi kaj ustavi in takrat razmišlja kakšno sekundo ali več. To se zgodi večinoma pri aplikacijah za kamere, ampak vseeno. Pa če je mobilni signal povsem na nitki, ne prekine klica takoj, ampak se dela kot da ne prime (recimo v šentviškem tunelu) . Pa tako kot so omenili že nekateri, tudi jaz imam občutek, da je tipkanje po tipkovnici netočno, poleg tega pa velikokrat pade iz npr SMS-ov, ker očitno pritisnem spodnje črke preblizu navigacijskih tipk in vrže ven. Dejansko se mi to na iphonu ne dogaja, pa na S7 sem bil tudi bolj suveren...
Jernej
A veš v kateri temi si?Jaz bom reskiral in ga nabavil. Če nabašem na zelenega, pa upam, da bodo to kitajci uredili pod garancijo. Enostavno me preveč matra
Jaz sem imel vso floto samsungov od S4 do S8. Zdaj sem si nabavil tega kitajca P20.
Pozitivno presenecen.
1. Super baterija. V štirih mesecih mi je še ni uspelo izprazniti do noci, kar se je ob težji uporabi pri Samsungih kar pogosto dogajalo.
2. Prstni odtis deluje bliskovito in zanesljivo (pozabis na vzorec za odklepanje, ali PIN)
3.Fotoaparat soliden, nekje na nivoju S8.
Zaenkrat zadovoljen, če bo le zdržal kako dobro leto brez izrednega servisa (še vedno je kitajc)
P20Kaj imaš P20 ali P20 PRO?
P20Kaj imaš P20 ali P20 PRO?
Tema je P20 PRO. Ne vem pa kaj naj bi to pomenilo: (še vedno je kitajc) kakorkoli. Je kar velika razlika zato ne mešaj jabolk in hrušk.To komentiraj v za to namenjeni temi, ne pa tukaj spamat.P20
P20
Sem ti že ene parkrat povedal g si ko k Pober se s teme, ne vem kaj odpiraš temo, če telefona še povohal nisi.