1- Kaj pa če greš pod: prednostne izbire-računi-prilagodi in tam izbereš svoj google račun (kar predvidevam, da ga imaš) in tam izbereš pač vse ali samo določene stike-oznake.2 vprašanji glede P20 Pro:
1- aplikacija za sporočila mi kontakte jemlje iz SIM kartice, čeprav je le-ta med kontakti izključena. Se da to rešiti brez brisanja kontaktov na SIMki?
2- je možno nastaviti termin, ko naj bo telefon vsak dan v silent mode? Da je recimo med 8h in 16h na vibri?
Sicer sem zelo zadovoljen, edino (tako kot nekoga zgoraj) kar moti je nenatančna tipkovnica, ki tudi prehitro vrže ven, ker sta preslednica in krogec (home meni) preblizu.
Thx
Kaj pa vreme? Moja tablca skoz vibrira in mislim, da zarad posodabljanja. Al pa lokator oz gps.Ni baterija, ni messenger. Sem pregleda vse nastavitve notoficationov za posamezne app-e, nikjer nimam naštimano, da bi mi opozarjalo le z vibro.
Za wifi tudi malce dvomim, ampak dopuščam opcijo.
"settings" widget nima notification loga, lahko zgolj vklapljam/izklapljam notification dots, pulse notification light ter izberem, da se skrije vsebina notifikacij ob zaklenjenem telefonu.
Kartice tudi nimam v ovitku
Sprobam še kak notification log app, tnx za idejo
Se mi je zdelo da bo tako.Viber, sms itd spadajo pod zvonenje
android auto dela na huawei?