Dark mode verjetno misliš barvo glavnega vmesnika. To imam jaz na dark, jezik pa slovenščina.
Od začetka so me google play services zafrkavali tako da mi noben program z zemljevidi (radarska slika, flightradar...), razen maps ni kazal zemljevidov. Sem že misli da bo treba factory reset narediti, pa je na srečo pomagalo, da sem odstranil posodobitve google play services in ponovni update. Je pa zanimivo, da kar nekaj ljudi pravi, da se jim zatikajo animacije in scroollanje in googlove aplikacije, spet drugim pa se to ne dogaja. Meni se recimo ne zatika. Katero verzijo firmwara imaš? Moj je CLT-L29 8.1.0.107(c432)
Spet tezave - se ma kdo drugi tezavo da je odjavljen iz Chrome-a?
Ce se hocem prijavit mi rece this account is already registered on your device.
Probal sem zbrisat racun pa na novo dodat pa mi je spet naredilo isto.
Se kdo drugi s to tezavo?
Tudi jaz bi rad zamenjal Outlook za Gmail, vendar me pri Gmailu moti, da ne morem istočasno prikazovati vseh računov. Imam več gmail računov in če želim videti vse maile, moram klikati vsak račun posebej. Mogoče pa jaz ne znam nastaviti?Pa tale Outlook, kot sama aplikacija je eno sranje. Tudi ne obvešča o prejetih sporočilih tako kot je treba ali sploh ne. Jaz sem jo zbrisal in vstavil v Gmail in deluje tako kot je treba.
Na stock odjemalcu imam nastavljen služben mail in ne bi rad mešal službenih in privat mailov. In Outlook je do nedavnega delal OK. Sedaj pa dobiš obvestilo ali pa ne.hm, zanimivo, na iOS-u pa Outlook dela res super. kaj pa native mail app? gmail app je super, dokler ne upravljaš z več različnimi računi ...
Na stock odjemalcu imam nastavljen služben mail in ne bi rad mešal službenih in privat mailov. In Outlook je do nedavnega delal OK. Sedaj pa dobiš obvestilo ali pa ne.
Jaz na Huaweiju uporabljam default poštni predal pa mi dela čisto super, razen včeraj ko me je na ženinem Gmail zezal, da ne dovoli aktivacije v nepreverjenih programih.
Ja saj sem, samo sem rabil 15 minut, da sem pokapiral kaj me heca, ker moj Honor 8 nima teh težav.