Malo preberi spodaj komentarje, tako da nisem edini s takim mnenjem
glej, dejstvo je, da je tovrsten folk rekel tudi, da so Samsungove fotke super in oh in sploh. meni pa ima popolnoma mimo barve, preveč nasičene. too much vsega.
podobne efekte, kot so na nekaterih fotkah z gsmarene, se moraš kar precej pomatrat, pa še vedno ne zgledajo tako dobro. če so res to fotke out of the hand, ter out of the phone (tudi, če je bila fotka obdelana na telefonu), so to vrhunske fotke. že to, da imaš možnost kontrole, da ni vse popolna avtomatika, je velik plus.
tiste, ki mi delujejo osnovne, imajo lepo ravnovesje med highlighti in shadowsi, belina je tudi vedno na mestu (kar je spet velik plus - tudi če se to da nastaviti znotraj fotiča, ker določeni telefoni oz. njih kamere, te funkcije enostavno nimajo - in potem imaš modre sončne zahode in rumene fotke na snegu ali recimo kake portrete v zahtevnih svetlobnih pogojih).
skratka - če so te fotke res merodajne, so vrhunske. za moje pojme sta zdaj Pixel2 in P20 Pro nekje vrh, potem malo za njima pa iPhone X oz. 8 Plus ... bo pa zadeva jasna, ko/če ga končno dobim v roke ...