Kje in kako točno sem jaz politiko sem vlačil?
dobr, mogoce sem narobe razumel. se opravicujem.
no, ne vem za cene na metelkovi. kot je pa ze 123 povedal, sem seljacina, in tam se se dobi pivo za 2,8€.
v lj pa verjamem, da ga ni pod 3€.
Kje in kako točno sem jaz politiko sem vlačil?
Mislim, da je kar 3€Na Metelkovi sem ponavadi že tako zlit, da pojma nimam koliko kaj stane, ampak, če dobro pomislim je več, kot 2 eura in manj, kot 3.
No ponavadi je veliko pivo turist trap. Domacini pijejo cana (in ne grande) - malo pivo. In sestevek dveh malih je velikokrat manjsi kot eno veliko.Poglej priponko 67176
Ni ravno Hrvatska.
Ampak v Španiji je domače pivo po večini 3,5€.
Pa ne nekje bogu iza leđa.
Odvisno kaj pričakuješ, v katerem terminu in kako blizu morja.Torej koliko je zdaj nočitev pri Hrvatih. Je 100€ na noč dosti ali je to samo za šotor?
Torej koliko je zdaj nočitev pri Hrvatih. Je 100€ na noč dosti ali je to samo za šotor?
Apartma za dve osebi, brac, prva vrsta ob morju 60 eur na dan. Lani je bilo 50.Torej koliko je zdaj nočitev pri Hrvatih. Je 100€ na noč dosti ali je to samo za šotor?
Šele udaj opazil. Davek 10%.... kako je to možno? Ker je domače varjeno in prodajo kot storitev?Poglej priponko 67176
Ni ravno Hrvatska.
Ampak v Španiji je domače pivo po večini 3,5€.
Pa ne nekje bogu iza leđa.
Pač pomoč gostinstvu.Šele udaj opazil. Davek 10%.... kako je to možno? Ker je domače varjeno in prodajo kot storitev?
To pa je še najcenejše.Ce ti ne izda racuna je pri obojih davek enak - 0