Hrvaška bo še dolgo tesna balkanska vukojebina

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.568
1.091
113
Titograd
S takimi cenami se lahko hecajo ti ob morju. V notranjosti, okolica VŽ je pica 6-8€, pa to vredu pica, ne neka prčvarnica. Pivo pod 2€. Živijo pa dosti boljše kot dalmatinci, skoraj vsi delajo pri nas, nekaj tudi v A. Čisto druga slika Slavonija, Banovina in Baranja, oni se pa z nami ne morejo primerjati nikakor.

• Všeč mi je
Reactions: 8888

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
S takimi cenami se lahko hecajo ti ob morju. V notranjosti, okolica VŽ je pica 6-8€, pa to vredu pica, ne neka prčvarnica. Pivo pod 2€. Živijo pa dosti boljše kot dalmatinci, skoraj vsi delajo pri nas, nekaj tudi v A. Čisto druga slika Slavonija, Banovina in Baranja, oni se pa z nami ne morejo primerjati nikakor.
Kaj je VŽ?

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Seveda ni morje edini način oddiha. So gore, je smučanje, koneckoncev, moj foter je bil najbolj srečen če je šel v vinograd.
Tudi sam bi bil zelo vesel da prepričaš ljudi, da je oddih na morju totalen nesmisel. Tako bi sam imel več miru in manj FB in TW nastopačev tam doli.
Zakaj pa moja duša rine na morje in se požvižga na vse ostalo, pa ne vem, mora bit neka napaka v genetiki.

Success

Fizikalc
5. sep 2010
538
185
43
Tudi sam grem iskreno raje v hribe, kot pa na morje v gužvo.. Ampak, ko imaš otroke, jim je težko razložit, da lahko v hribih enako uživajo kot na morju, kjer so cel dan v vodi.. :)

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
Seveda ni morje edini način oddiha. So gore, je smučanje, koneckoncev, moj foter je bil najbolj srečen če je šel v vinograd.
Tudi sam bi bil zelo vesel da prepričaš ljudi, da je oddih na morju totalen nesmisel. Tako bi sam imel več miru in manj FB in TW nastopačev tam doli.
Zakaj pa moja duša rine na morje in se požvižga na vse ostalo, pa ne vem, mora bit neka napaka v genetiki.
smučanje je smešno poceni napram piru v Dalmaciji? :)

MrDaco

Guru
11. sep 2007
11.764
5.913
113
Jaz imam oboje rad, ampak realno gledano je dalmacija razf***a, infrastruktura je na ravni bosne. Dalmatinci navijajo cene ker bi radi v 3 mesecih zaslužili za celo leto, ker drugega kot to v tistem kamnu ni. Centralizacija v HR je nekaj stopenj nad našo.Morje pa je lepo.
Jaz pa mislim da je ravno to čar. Si predstavljaš da je vse pozidano in popeglano kot v Monte Carlu? Ne vem no, jaz imam betona dovolj doma, v mestih kjer živimo. Ob morju pa naj ostane narava kot je, ker jo človek še tako preveč devastira.

jezek

Guru
24. jul 2008
3.457
1.456
113
Jaz imam Cro rad, imam dol 2 bajti...ampak pocasi mi njihova ponudba dopizdeva. Znosne cene si se edino v vukojebini (potem grem pac raje v Prekmurje nekam), v povprecnem mestu je vse drago, na nivoju Lj, vsaj 40posto drazje od denimo Sicilije, prijaznost domacinov je samo pregovorna... Ni to to. Ce ne bodo nekaj spremenili, se jim dolgorocno ne pise dobro.

• Všeč mi je
Reactions: ales85 in damirj

Zwergschnauzer

Fizikalc
12. dec 2022
1.991
-532
48
Valparaiso
Jaz imam Cro rad, imam dol 2 bajti...ampak pocasi mi njihova ponudba dopizdeva. Znosne cene si se edino v vukojebini (potem grem pac raje v Prekmurje nekam), v povprecnem mestu je vse drago, na nivoju Lj, vsaj 40posto drazje od denimo Sicilije, prijaznost domacinov je samo pregovorna... Ni to to. Ce ne bodo nekaj spremenili, se jim dolgorocno ne pise dobro.
se hodiš dol kopat al jest in pit :)

• Objave ne odobravam
Reactions: ales85

jezek

Guru
24. jul 2008
3.457
1.456
113
Jest in pit. Pri mojih letih se malo namočim, pa nazaj v kafano. Slednje bi lahko tudi v Banovcih pocel, za tretjino cene

Samo Svoj

Guru
27. jan 2022
6.242
2.518
113
Trideset let čakam na to, pa da se količina ovc zmanjša, pa bolj slabo zgleda.

• Všeč mi je
Reactions: Matey in jendomen

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Jaz pa mislim da je ravno to čar. Si predstavljaš da je vse pozidano in popeglano kot v Monte Carlu? Ne vem no, jaz imam betona dovolj doma, v mestih kjer živimo. Ob morju pa naj ostane narava kot je, ker jo človek še tako preveč devastira.
pol ti lahko ful avtentično izkušnjo zrihtam, nekje v drugi polovici septembra.

brezplačno spanje v zameno pa par grozdov pobereš na južni strani hvara s trte ki pleže po skalah. :evil:

aja pa grozdje se v plastičnih žaklih nosi dol do čolna, tak da tud morje vidiš :D

• Ljubezen
Reactions: Kamele0N