miško kranjec varianta jaz rečem temu.A lahko kaksno sliko notranjosti apartmajev, ki jih dobite pod 100 eur. Toliko, da razumem pričakovanja glede apartmaja.
Nic posebnega: kopalnica, soba z zakonsko posteljo, skupni prostor s kavcem in manjso kuhinjo. Velikost cca 25m2. Pred vhodom 20m2 terase.A lahko kaksno sliko notranjosti apartmajev, ki jih dobite pod 100 eur. Toliko, da razumem pričakovanja glede apartmaja.
Ni res.Ce ti ne izda racuna je pri obojih davek enak - 0
sem že zadnjič mislil vprašat.Ja, žal so cene v glavnem še nekaj % nad našimi v trgovinah (edino Kaufland v Umagu je imel akcijo deo-roll-on-a Borotalco - mislim da 2,12 EUR, pri nas Mercator spletna štacuna recimo 4,79 EUR. So pa tudi ostali (mimo akcije) bili pod 4 če se prav spomnim).
Sladoled so pa res "zaokrožili" na 2 soma na kuglo.
Nic posebnega: kopalnica, soba z zakonsko posteljo, skupni prostor s kavcem in manjso kuhinjo. Velikost cca 25m2. Pred vhodom 20m2 terase.
300m naprej bolj v centru - 3 sobno stanovanje - 100 eur/noc.
cist normalno opremljeno, staro cca 10 let.
fotk nimam ker ne vem zakaj bi fotkal take zadeve.
kontakt dobil od lastnika tistega trisobnega stanovanja.
Morda je fora da je brac in se dlje vozis…pojma nimam.
sem že zadnjič mislil vprašat.
uporabljam rexono, stick.
poleg tega da je večino časa na policah ni, če pa je pa je cena blizu 5 €.
lani v akciji 2,99.
a majo fabriko v rusiji ?
Verjetno si spregledal da sem napisal da je ta apartma prvi red od morja. Tudi parkirisce je.Razumem. Jasno mi je, da se da dobiti za takšen denar zgoraj omenjeno. Je pa res, ker izhajam iz sebe, se išče prvi red morja oz zelo blizu morja, spodobno opremljeno, velika terasa ali balkon, kakšna spalnica več, parkirišče, bazen super, če je itd. Po pravici, 25 kvadratov je meni mučenje. Z našimi zahtevami smo hitro na 150-250 eur noč. Tudi v Dalmaciji. Nekako zasledujem, da ne sme biti slabše kot je doma, rajši boljše, saj se gre za dopust. Smo pač takšni, da nam je pomemben tudi apartma in njegova lokacija.
Verjetno si spregledal da sem napisal da je ta apartma prvi red od morja. Tudi parkirisce je.
je pa res da z apartmajem na hrvaskem ne iscem bazena in da sem mnenja, da je taka velikost za spanje za dve osebi dovolj. Tudi ko grem kam v hotel spim v hotelski sobi in ne suiti ker za spanje ne potrebujem vec kot ene postelje.
jasno je, da se s prihodom otrok zadeve spremenijo in rabis vec prostora in (verjetno tudi) bazen.
oglasil sem se zato ker je zelo pavsalno trditi da so vsi apartmaji po 100+ in da povem da so tudi lastniki ki zaradi vstopa v evro obmocje niso podvojili cen.
Približno tako. Je še nekaj izjem, kjer lahko rečeš da je raj na zemlji... Brela lani, eden najboljših dopustov ever, pa sem bil marsikje po svetu že. Cene zmerne, našel restavracijo ki sicer ni bila takoj ob morju, ampak hrana... mamamia! Na plaži dovolj sonca, sence in morja za vse, brez nepotrebnih rezervacij plaž. Znan kraj, ampak še daleč od neke komercializacije. Takoj naprej, okrog ovinka, Baška Voda, groza in strah