Hamburger ?

Nurtuby

Pripravnik
22. jul 2016
37
0
6
Ljubljana
Zgleda zelo vzpodbudno, pa ravno na Bonifiko grem
smile-1.gif
Hvala

sixpower

Guru
22. sep 2011
3.235
2.831
113
Lublana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik Nurtuby pravi:
Poiskusil Hooda na Nazorjevi.
Z naskokom boljši kot na Viču in v bTCju.
Sem pozitivno presenečen

Tudi jaz sem pred dnevi bil na Nazorjevi. Ne vem, če je ravno boljši, kot na Viču ali BTCju ampak meni je bil odličen, kot vedno!! Pograjal pa bom opremljenost lokala. Prav grdo in ceneno izpade vse skupaj pa zoprn in neprijeten hladen ambient. Dobro jim je uspelo, da imaš občutek, kot da si v kontejnerju na Viču
bonk.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Kdaj si bil nazadnje na Viču? Evo meni se je ponovno zgodilo da je bil tako slan da me je dejansko peklo....jedu sm navadnega

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Kdaj si bil nazadnje na Viču? Evo meni se je ponovno zgodilo da je bil tako slan da me je dejansko peklo....jedu sm navadnega

mah kkr naletiš.

sm hodu vsak tedn, zdj pa kake 3 mesce nic ker je padla kvaliteta

morn rečt da sm bil v zadnih treh tednih spet tam

prvi tedn ok , pol naslednic spet ful slan, pa zdj prejsn tedn sm bil 2x pa oba dni je bil ok.

morn pa še povedat da v larsu nov črn je res top!

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Moram pohvalit burger v Stari Kasči, Vrhnika. Medium Angus, večji za enih 20% od razvpitih ljubljanskih, kromiprcek vkljucen - 7, 5€, lep ambient, normlne cene pirov, 4,5/5 zaradi rahlo presladke omake, ki pa sem jo zabil s čili pipp omako 15/10, kar jim gre tudi v +.

Že probal.
zmaga.gif

Narodnjak

Majstr
20. jul 2007
10.334
303
83
39
Ljubljana
Citat:
Uporabnik sixpower pravi:
Citat:
Uporabnik Nurtuby pravi:
Poiskusil Hooda na Nazorjevi.
Z naskokom boljši kot na Viču in v bTCju.
Sem pozitivno presenečen

Tudi jaz sem pred dnevi bil na Nazorjevi. Ne vem, če je ravno boljši, kot na Viču ali BTCju ampak meni je bil odličen, kot vedno!! Pograjal pa bom opremljenost lokala. Prav grdo in ceneno izpade vse skupaj pa zoprn in neprijeten hladen ambient. Dobro jim je uspelo, da imaš občutek, kot da si v kontejnerju na Viču
bonk.gif

a so na nazorjevi usaj zrihtal da lahk kje bunde obesmo

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Bil danes na Nazorjevi.

Kaj naj rečem. Sicer ni slab burger (boljši kot edinkrat,ko sem ga jedel na Viču), ampak kruh pa sladek za popizdit. Pa premajhen.

Mi je pa všeč razmerje med kruhom in ostalim. Pri LArs and Sven mi je preveč kruha za premalo ostalega.

kakush

Pripravnik
11. sep 2007
62
0
6
Probal Hooda na Nazorjevi. Bilo je okusno, ampak zame (pa sem bolj pri ta suhih) absolutno premalo. Potreboval bi vsaj 3, da se najem. Je pa odlična porcija recimo kot sladica po kosilu.

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Bil na Nazorjevi. (Pomotoma) naročil dvojnega Jack nekajnekaj (pozabil točno ime) in dobil 4! pleske notri. Najedel sem se konkretno. Okus je tudi zelo dober. Pohvale z moje strani.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders

Star pisker bi prvo crtu vn, nebi ga dal v top 20 ne pa top 5 ... dal bi pops place na prvo mesto in pol 10 mesto dobnega, tud larsa bi dal stran ker mu se veliko manka da pride do ranga hood...

zdele sm bil v gostilna šiška, pa tk dober ko tuki spečejo "rare" plesko jo v hoodu, larsu in v starmu piskru se neki casa ne bojo.. čeprav v hoodu so pred pol leta in nazaj dober zadeli rare pečenje...

to je moje mnenje...

twinman

Fizikalc
17. jul 2012
1.172
16
38
Ljubljana
Mah...burgerji so trend v predozirani kvantiteti na polno - v zadnjem času nekam čudno poklekajo še steaki po raznih restoranih. Potem pa ocene v nebo pri burgerjih, ki niso vredni omembe pa za vraga vseeno obstajajo. Kaj dela gonja za izkoriščanjem trenda in masa folka, ki je pravzaprav brez kritike in je tam, da se pokaže in pohvali na fejsbuku. Potem pa fašemo še takšnele ad-hoc ocenjevalce. A je kdo opazil, da so resni "food critics" v Sloveniji obšli hamburgerje oz. so jih omenili enkrat v začetku "ekspanzije" in potem pametno odstopili? To je bilo pred 2 ali 3 leti. Vse ostalo so plačane objave, ponesrečeni marketinški poskusi in podobni "prijemi". Se še kdo spomni akcije "zastonj burger za 5 zvezdic", ki se jo je šel L&S?