Hamburger ?

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
http://www.rtvslo.si/lokalne-novice/foto-zgorel-lokal-s-hitro-prehrano/406968

Prvi je že vnovčil zavarovanje in se umaknil burger infestaciji.
grin1.gif

dejan_

Guru
23. maj 2012
2.456
2.176
113
Ksz

Ajde Štajerci kam se gre na dober Burger v Mariboru?
Pa da imajo še kaj drugega za jest poleg Burgerja?

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Ksz

Ajde Štajerci kam se gre na dober Burger v Mariboru?
Pa da imajo še kaj drugega za jest poleg Burgerja?

Shooters pub bil v soboto
Burger neje bil slab. 8/10 , jedla sva še spare ribs pa so bla okusna. Pa porcije res velike.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Imaš še jack n joe, stara žajfa, če poznaš.

Več robe, kot shooters. Priporočam king kong, dobre 0.5kg mesa, tri pleske.

ptil

Pripravnik
11. jun 2012
364
15
18
ksz

Bil v Tiskarni prejšnji teden. Zanič! Meso čist neslano in brez okusa, krompirček tudi. Burger ves pocast. Omakica za krompirček nekaj oljnatega in brezokusnega. Glede na reviewe sem pričakoval veliko več.

Lars&Sven v Šiški - korektno, vendar brez presežkov. Kvaliteta mesa zelo varira glede na zbranost kuharja.
smile-1.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Potem pa duplega, manj kot to pa pravi ded itak ne poje
wink-1.gif

Je pa zraven še malo krompirčka.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Jaz nisem opazil razlike, res pa je, da jem hamburgerje brez kruha in krompirja, lahko da je tam bila razlika, meso pri obeh top, medium.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.956
6.987
113
Aja, če boš šel v shooters, reči za "batman burger", ta je potem isto iz treh plesk, pa še mislim da jajčka gor
wink-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Sem bil slučajno v hipermarketu v šiški dans in vzel burger, ker ga je nekdo priporočil v tej temi...

...drugič bom raje pri Larsu obstal. Meso tako kot da bi mesni sir jedel, trdo, zbito...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Pa postrezba v podnu! Cakas ko bedak, zunaj, znotraj. Ravno vceraj se s kolegom usedeva notri in se kolega sprasuje, ce kdo ve sploh da si prisel in gre sam prijazno ven, da bi narocil in ga kelnarca nadere da naj notri pocaka, da bo ze prisla, ker imajo potem samo zmedo kje, kdo, kaj...sediva 20 min, nikogar notri. Oddidem ven in vprasam ce kdo streze notri. In rece ja, pridem zdajle, ne hodi, ni treba. Zal mi je samo, da nisem popizdil ampak sem samo odkorakal. Pa to ni bilo prvic. Ocitno najemajo zapohane studente, ki se ukvarjajo s svojimi kolegi al kaj vem kaj. Skratka me ne vidijo vec pa ce imajo najboljsi burger. No, ga nimajo.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik Schumi pravi:
Pa postrezba v podnu! Cakas ko bedak, zunaj, znotraj. Ravno vceraj se s kolegom usedeva notri in se kolega sprasuje, ce kdo ve sploh da si prisel in gre sam prijazno ven, da bi narocil in ga kelnarca nadere da naj notri pocaka, da bo ze prisla, ker imajo potem samo zmedo kje, kdo, kaj...sediva 20 min, nikogar notri. Oddidem ven in vprasam ce kdo streze notri. In rece ja, pridem zdajle, ne hodi, ni treba. Zal mi je samo, da nisem popizdil ampak sem samo odkorakal. Pa to ni bilo prvic. Ocitno najemajo zapohane studente, ki se ukvarjajo s svojimi kolegi al kaj vem kaj. Skratka me ne vidijo vec pa ce imajo najboljsi burger. No, ga nimajo.

Kje to ?